Rakkauskin ruostuu

CORA | 29.04.2006 | Rock
2:36

Kai se ruostuu

8.50   986 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Vodrilus 04.05.2006
Tätä on mukava kuunnella. Instrumentit ovat hallinnassa. Tuntui hyvältä välillä oikeasti kuulla basso, se kun jää usein muiden raitojen alle. Laulajalla on sävelkorva hallussa, mutta puhevika jää ärsyttämään (eikö olekin vittumaista?). Biisi on mukava, mutta jotenkin mitäänsanomaton. Tähän olisi ehkä auttanut kovempi revittely tai sanoitusten hiominen terävämmiksi. Jäi vähän tyhjä olo.
0   +1 +2
 
Begemot 04.05.2006
A-osan melodian koukku oli aika tarttuva. Jotenkin tässä tulee mieleen hieman napakampi ja rankempi Dingo mieleen eli jotenkin kasarius paistaa läpi. Ajattelin otsikosta, että sanat olisi hirveetä kuraa,mutta...no joo, ei nyt ihan kuraa olleet, sanotaan että sopivat hyvin yleisfiilikseen. Biisi oli ihailtavan ytimekäs.
0   +1 +2
 
HW 04.05.2006
Laulajalla oli ärrävika. Ärrrrrsytti. Tässä sen huomasi varsin ikävästi kun sanoituksessa oli aika monta ärrää. Muilta osin laulanta oli varsin kivankuuloista, rentoa ja sen oloista että sitä on treenattu aikamoisen pitkään. Biisi itsessään oli kovin kepeä, iloisen pirteä ja kaikinpuolin kesäinen. Sanoituksesta en kauheasti tykännyt, johtuen ehkä siitä että siinä oli käytetty aika monta kliseistä ilmaisua. Soitanto oli sujuvaa ja miksaus tasapainoinen ja tätä kuunnellessa mieleen hiipi varmuus siitä että tällä pääsisi radiosoittoon vallan sujuvasti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta