A house full of acid

Dj Papa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Riku Rotten 22.05.2006
Tuo urku ei oikein natsaa muuhun äänimaailmaan. Teknisesti hyvä. Biisi on kyllä tylsä.
0   +1 +2
 
Demotion 17.05.2006
Happotaloa. Melko jumittava kappale. Tuo bassolinja kuulostaa ihan mielenkiintoisalta, mutta sitä toivoisi, että se tekisi jotain enemmän.
0   +1 +2
 
Spitfire 13.05.2006
Habbo houseehan tämä. Pienissä hapoissa varmaan kannattaisi ollakin, jotta biisi tipahtaisi allekirjoittaneelle ytimeen. Soundit ovat toimivat.
0   +1 +2
 
Piru Kange 07.05.2006
No melkoista happo-kamaa kyllä. Oikeastaan... ei tämä missään nimessä paska ole, vaikka tällainen kone-häröily nyt onkin aika kaukana siitä, mitä tykkään. Paikoin tässä on ihan hieno, psykedelinen tunnelma. Sellainen maaninen voodoo-henki. Kappale kuitenkin jankkaa liikaa paikallaan. Ja näistä konerummuista en tykkää. Samaten tuo outo, nariseva soundi on aika kamala.... Eikä nuo käsitellyt puhe-osuudetkaan oikein sytytä. Noh, sanotaan nyt, että genreen nähden varsin kiva. Muuten aika neutraali.
0   +1 +2
 
8
Teemu T 07.05.2006
Ihan mielenkiintoisia narskutuksia se päästeli, House chordi himmaa meininkiä mutta miksaus pelastaa iltamat.
0   +1 +2
 
vasara1 03.05.2006
Tekeleessähän on soundit ihan hyvin kohdalla. Pikkuisen tempoa nopeammaksi, niin olis enemmän tapahtumia.
0   +1 +2
 
A.S.H 28.04.2006
Jaa hapanta huonetta...Ei lähe liitoo ny täst jakkaralla mut lenkkipolulle siihen kuulorajalle miksei
0   +1 +2
 
8
Anssi H 25.04.2006
Dj Papa! :) Törmäsimpäs täällä. Hmm... Olen tainnut jo kuunellakkin tämän biisin aiemmin. Ei sinulta tunnu uutta matskua oikein tulevan? Juu hyvä kokeilla toisenlaista genreä. Itse biisin miksaus on vähän muovista, mutta ei se yleismeininkiä haittaa. Enemmän happosoundeja tää tarvii mun mielestä. Samat happolinjat vähän puuduttavat läpi biisin. Tuo melodianpätkä ei ollut ehkä onnistunut veto mun korvaan, mutta kyllä se tässä mukana menee. :) Juu jos tämä on ekoja biisejä uuteen genreen, niin varmasti onnistunt veto! Efektointia lisää ensikerralla! :)
0   +1 +2
 
6
Ärcko 22.04.2006
Iha siisti setti kieltämättä. Fruityl saa aikaan kaikenlaista.
0   +1 +2
 
Paulus 21.04.2006
Jos genre olisi sydäntäni lähellä, luultavasti biisi uppoaisi vielä paremmin. Toimi kyllä nytkin.
0   +1 +2
 
7
novax 18.04.2006
Olet eka Acid House lajin artisti/biisi, kommenttiringissä. Ensivaikutelma on rauhallinen biisi lievästi goa vaikutteinen mutta tempo meinaa jotain muuta. Happo äänet toimii kyllä tämä toimii... Monet kysyvät vinkkejä tässä on: Hieman tempoa ja sävelen vaihtelua sopivissa määrin. Voimakkuus sopivalla.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.04.2006
Kyllä tällä diskossa parit nivelet reväyttäs tanssiessa. Aika mukavasti popittavaa matskua!!
0   +1 +2
 
repulse 13.04.2006
Kyllähän tämä omassa genressään on mitä mainiointa matskua...ainakin mitä on täällä mikserissä tullut vastaan!
0   +1 +2
 
Begemot 12.04.2006
Biisin nimi on aika alleviivaava (kommentti perustuu ihan vaan esittelyteksteihisi). Ellei se ole ajallemme tyypillistä ironiaa:). Kai tätä tanssis...?
0   +1 +2
 
Pitk 11.04.2006
Kämpällinen happoa? Ei oikein tällaiseen vanhaa rokkariin uppoa. Ei ihan peruskonejyystöä, vaan biisin eteen on nähty vaivaa. Siitä bojot.
0   +1 +2
 
7
Funk-Daddy 10.04.2006
Nimi on hyvä ja tunnelmia lietsova. Alku napsuu mukavasti. 321 on kulunut juttu, sen vois laittaa sairaammalle efektillä. Rytmi on mun mielestä vähän liian "helppo", tai ainakin se toistaa itseään paljon, eikä oikein tarjoa kuulijalle nyansseja herkuteltavaksi. Noin 1:42 pintaan nouseva vääntyilevä saundi on tämän biisin timantti, muuten aika yllätyksetön raita. Tuo vääntyily on selkeesti se kovin juttu tässä, sitä lisää ja hiotumpi meininki taustoihin.
0   +1 +2
 
Juhgu 04.04.2006
Happotaloa kommenttiringissä, whee. Mukavaa kuulla jotain tälläistäkin välillä.
Intron jälkeen kuvittelisi biisin räjähtävän käyntiin, mutta se lässähtääkin lähes pelkäksi kickiksi, aika huonosti toimiva ratkaisu. Soundit ok, idealtaan ehkä vähän liian junnaava minun makuuni, ja biisiin voisi tunkea vielä paaaljon lisää tavaraa (tai vaihtoehtoisesti tehdä enemmän acidia ja vähemmän housea), mutta ihan toimiva kipale vaikkei mikään varsinainen päänräjäyttäjä olekaan.
0   +1 +2
 
Eisenstang 01.04.2006
Jepjep. Ei ihan ominta genreä, mutta kuunneltavaa, kerran. Ei kuitenkaan paha.
0   +1 +2
 
dimi 27.03.2006
tää genre ei oikein nyt uppoo eli en viitsi kommentoida mitn, ettei tuu paha mieli kellekkään.
0   +1 +2
 
10
clickboing 24.03.2006
röyhkeän hyvä. en tiedä miksi, mutta on vaan.
0   +1 +2
 
9
Noison 30.01.2006
Tämäpä mukava yllätys, mikseristä löytyy sittenkin kunnon Housea. :) Pidin miltein kaikista melodiosta ja muutenkin biisissä oli aito House meininki ja House soundit. Mielestäni tämän biisin voisi myös olla Detroit. :P Kiitettävä biisi kertakaikkiaan. 9
0   +1 +2
 
lökö 27.07.2005
No tämä nyt on niin Wanha, että paljoa en jaksa sanoa tästä.. Ei varmaan kauheasti kiinnostakkaa :D
Parhaimmillaan tämä biisi on vitun hyvä ja pahimmillaan aika... mielenkiinnoton.. Pointti on kuitenki se, että tässä on ehkä eniten ainesta mun mielestä... Tai jotenkin täyden tuntuiselta vaikuttaa aika ajoin! Tuosta "rätinäjutusta" tykkään, samoin nuo organit on ihan jees.. ja rumpukikkailut.. ja spiikit! Toisaalta taas tuo eka 0:25 alkava melodiasoitin on suorastaan koominen :| ... Ja basso on aika... ilmeetön.. tylsä, mutta eipä sitä kauheesti tuu kuunneltuakaan, kun se yleensä jää vaan taustalle, paitsi alussa pistää korvaan. Efektailut ja "täyteäänet" on hyviä ja haitsukikkailut jne.... Positiivinen olo jää tästä piisistä, positiivisempi kuin Inhamanerasta, vaikka I onkin onnistuneempi - tässä on jotenkin enemmän ainesta mun mielestä! ...ehkä pikkasen lyhemmäksi olis saanu jättää...
0   +1 +2
 
7
Bemary 29.06.2005
Nokkela nimi biisille ;)
Ilonen yllätys törmätä houseen, jota e muista kuulleeni täällä aiemmin. Ovelasti biisi etenee ja iha kohtuu uniikin oloinen soundi o löytyny tähä. Missään nimessä tätä ei voi sanoa mitättömäksi tekeleeksi.
Voksutki istuu kokonaisuuteen moitteetta. Niistä tuli mulle jotenki sellanen kumma astronauttifiilis :>
Pituus vois olla hieman lyhyempi, mut eipä tää pahasti mun rajotuksia ylitä.
Nätti alotus ja lopetus. Mielikuvituksekkaita kumpiki :)
Sellanen peruskiva biisi. Hyvää keskitasoa, jossa o viitteitä artistin selkeästä kehityskelposuudesta.
Teepäs ihmeessä äkkiä lisää housea ja ilmottele mulle, nii tuun sitte kuuntelemaa ja ehkä jopa kommentoimaan ja arvostelemaanki :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 06.12.2004
Alku ihan toimiva, tosin soundien puolesta ei kyllä säväytä pahemmin. Biitti lähtee rullaamaan ihan mukavasti, ehkä noita panerointeja olisi voinut säätää paremmaksi, ehkäpä lähemmäksi keskelle. Nuo houselle tyypilliset pianot toimivat erittäin kivasti, ehkä enemmän efektiä olisi voinut olla. Kokonaisuudessaan melodiapuolella mennään ihan mukavissa tunnelmissa, soundeja olisi tietty voinut vielä parannella. Rummut ihan hyvät, kick tosin saisi olla paremman kuuloinen, nyt se kuulostaa vähän muoviselta. Muutenkin olisi voinut olla enemmän tavaraa ja vähän hiotumpia soundeja. Rakenne tuntuisi olevan ihan hyvin kasassa, eipä siinä oikeastaan moittimista, joitakin kohtia olisi voinut parannella. Eipä muuta sitten, ei ehkä soundillisesti kovin huippuluokkaa, mutta tunnelma pitää kiinnostuksen yllä.
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 04.12.2004
Housea on luvassa ja siltähän se kuulostaa. Organi-sointuja voisi vähän enemmän efektoida lievän kuivuuden takia… Ja screenknok ääni on myös vähän ihottumaa aiheuttavaa, ainakaan minun korva ei hirveästi pidä siitä, mutta karkeat raapimis efut on hienoja ja hauska rahina tekee tunnelmaa mukavasti soundi-ympäristöön. Rummut ovat ihan mallikelpoisesti toteutettuja. Urku on ehkä minun makuun vähän liian epävireisen alakuloinen, vaikka ajaakin melko hyvin asiansa. Biissä voisi olla enemmän vaihtelua, joka virkistäisi niin kehoa kuin mieltä, mutta hyvä näinkin. Ehkä vähän liian turvallisen oloisen kappaleen olet tehnyt. Biisin soundit yleensäkin kärsivät vähän kuivuudesta, mutta silti ihan hienoja kikkailua on sopivasti. Rohkeutta vain lisää kokeilla uutta ja erilaista biisehin. Vokaaleista kuitenkin plussaa=) En yleensä housen suurimpia ystäviä, mutta ei tämä todellakaan missään nimessä ole huono kappale. Minun mielestä tekniikan puolelta tämä on paras sinun kappaleista ja kasin uskallan antaa tälle helposti. Kehitystä kerrakseen aikaisempiin on tullut lisää. Ilmoittele sit taas mulle kun uutta biisiä pukkaa kehiin!=)
0   +1 +2
 
Protush 29.11.2004
no heti alkuun siis voin sanoa että plussaa siitä että biisi ei ole tehty millään ejaylla tai muulla vastaavalla! joops mutta sitten itse asiaan:) genreä en ole kuunnellut ennen mutta näyttäis siltä että oikeaan oot osunut.. meinaan noi housen organit ja Acid linjat kuvastaa just sitä.. jänniä saundeja tosiaan ja ihan mukavan paljon.. kikkailuakin on kiitettävästi.. bassline sais kyllä kuulua reilusti enemmän ja rakenne sais olla paljon selkeämpi.. vähän psykedeelinen tunnelma tässä on.. hienoja efektejä löytyy ja snare fillit kuullostaa oikein mukavilta.. rummut ovat muuten kyllä aika mitään sanomattomat.. paha tästä on lähteä mitään enempää sanomaan kun genre on mulle ihan outo mutta saundeissa oot kyllä kovasti editynyt! :) kun teet seuraavan trance kipaleen niin saat sitten vähän asiantuntevampaa kommenttia;)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 29.11.2004
No jeps. Alku ihan tyylikäs mun mielestä ja ihan hyvän spiikin oot vetässy tohon. Sitte ku noi melodia soittimet tulee tohon messiin ni voin sanoo että ensimmäinen mielijohde on doom 2. :) Jotenki tulee vaa sellanen fiilis tästä biisistä. Ei siin mitää, mun mielestä doomissa on iha hyvät musat. Tää on kyl tällästä iha jees meininkiä. Sanoisinpa että taustat pelittelee aika kivasti mun mielestä ja biittikikkailut hyviä. Mä en housen päälle ny nii ymmärrä kyl, et osaisin mitää kovii kritiikkejä heittää täst. Enemmän ja monimuotosempaa melodiaa, ni meikäläinen lämpii vähä paremmin. Mut fiilis oli kyl iha kohallaa tässä biisissä. :)
0   +1 +2