Zoni Boo

MaTaM TooT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Epoche 30.10.2009
Olisipa afrikkalainen musiikki näin viihdyttävää. Olen nääs joutunut sitä työtehtävien puolesta yhessä vaiheessa kuuntelemaan ja editoimaan aivan liian monta tuntia. Tätä taas kuuntelen mielelläni. Vaikka en tiedä toki mihin suuntaan olet ajatellut etniikkasi kanssa matkustaa..Voisi kyllä olla hivenen pidempi, varsinkin kliimaksinen nostatuskohta..
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 23.12.2005
Nää biisit kyllä hakkaa ihan mennen tullen kaikki noi nykymusiikin elitistiset pikkutakkisäveltäjät.
0   +1 +2
 
6
Stocco 21.01.2005
Melodia on liian surullinen, että pitäisin. Vonkuu ikävästi. Rummut ovat ihanan pehmeät. Temmon nostattamien ei oikeen kuulostanut hienolta. Kappale on todella lyhyt ja en saa siitä oikein ideaa irti. Mut alku oli hieno ja siin oli mahollisuudet viel vaikka mihin. Mua on vaan jotenkin aina ahdistanut tälläinen afrikkalaistyylinen tunnelma. Jossain museossakin kun on näytteitä afrikan kuulttuurin musiikista niin ahdistaa. Teknisesti hieno ja äänet ovat kauniit.
0   +1 +2
 
10
Tää rumpubiisi perustuu marssirummutukseen so virveliin ja isoon rumpuun.
0   +1 +2
 
Shah 01.12.2004
Hömmmmmmmmm. Heh. Tämän länsimaisempaa lähestymistapaa "ethnic" matskuun ei voi olla! EI VOI. "Osta halvan maukasta lakritsaa..."

Jees, ei mutta tiiviisti on typistetty tunnelma yhden asian ympärille. En suorastaan osaa tämän järkevämpää sanoa tähän. (Ja minua kuulemma arvostetaan mikserin harvaan kastiin kuuluvana hyvänä kommentoijana?) Anteeksi.
0   +1 +2
 
8
byteflow 28.10.2004
vähä lyhyeksi oli jäänyt mutta mielenkiintosia soundejaja rytmityksiä. sopisi ehkäpä introksi jollekkin pitemmälle etniselle kolistelulle. lopussa oli just lupaavaa kiihdyttelyä mut sit se biisi loppuiki... toi etäisesti sorsapilliä muistuttava ääni oli erityisen sopiva tällaiisiin projekteihin. kuulostaa varmaan monien mielestä ärsyttävältä mutta niinhän vaihtoehtoisella musiikilla yleensä on tapana :)
0   +1 +2
 
10
Oho olipas sulla paljon kommetteja! Tää rumpubiisi on ieno mutta ehkä vähän lyhyt.
0   +1 +2
 
odkid 21.10.2004
Vähän jäi vaisuksi. Tykkäsin tästä minimalismista ja tuolla ylempänä paljon mainitusta transsitunnelmista. Tuntui se kliimaksi vähän siltä että siinä ei oikeasti tullut kliimaksia, jotenkin vähän turhan ilmeinen ratkaisu. Sanoisinpa että jotain olennaista puuttui, vaikka se tuntui olevan ilmassa roikkumassa. En anna arvosanaa koska tässä oli aineksia hyvään tuotokseen, nyt tuntui vähän hutaistulta/luonnosmaiselta...
0   +1 +2
 
Kitaravelho 14.10.2004
Tuli kuunnellessa sellainen olo kuin olisi astunut Tuomion temppeliin...Tohon olisi voinut vielä päälle vetää jotain Kaalimaa! sakkedeesii! ja pum pum shiva! huutoja niin Indiana jones mielleyhtymäni olisi ollut suurempi...
0   +1 +2
 
Ihmismurska 10.10.2004
"Zoni boo" manasi eräänlaista hautajaistunnelmaa. Heimon jäsenet ovat kokoontuneet kunnioittamaan vanhan päällikön poismenoa. Valtavalta hyttyseltä kuulostava pilli(?) soi haikeasti heimon jäsenten kantaessa edesmennyttä päällikköään hautuumaalle. Alkuasukkaat valmistelevat päällikkönsä matkaa tuonpuoleiseen asettamalla lahjoja ja ruokaa hänen viereensä. Kellojen soiton alkaessa ja tahdin kiihtyessä päällikkö sytytetään tuleen.
Erittäin tervetullut, raikas tuulahdus. Jatkoa odotellaan.
0   +1 +2
 
8
Mist mind 29.09.2004
No mutta tämähän oli hauska, vaihteeksi..
Kun artistin muu tuotanto enimmäkseen läikyttää mielenrauhaa pitkin poikin..
0   +1 +2
 
7
let J. 23.09.2004
Virkistävää tuon trancen ja huonosti tehdyn ahrd rockin jälkeen! Korvat heräävät kuulemaan, mitä oikeaasti tapahtuu.

Valitettavasti kuuntelin lo-finä. Kaikki ei varmasti tullut ihan esille.
Värän lyhyt tuollaiseksi transsiinvajoamisteokseksi. Olisin toivonut vaikka jonkun joikaamaan oudolla äänellä jotain, ettei tämä menisi vain hokemiseksi.

Kehittelyä ja pohdintaa, niin tästä saa mielenkiintoisemman.

Onko tällä kappaleella muuten joku tarkoitus/esitystilanne?
0   +1 +2
 
9
Dito 23.09.2004
hehheh nuo rummut alko jo naurattaa :D
0   +1 +2
 
integratio 18.09.2004
alku oli vähän outo ja liian hidas ja liian pitkäkestoinen jaa muutenki koko kappale tuntui olevan yhtä alkua..
0   +1 +2
 
Pitk 18.09.2004
Ou.kei... Ainakin erilaista kuin muu tauhaka täällä puolella Tellustamme... Mikä kazoopilli siellä alla raikaakaan, niin hymyn kirvoittaa kyynisemmänkin kasvoille. Sanoituksessa kyllä on sitä jotain sanomaa!
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 18.09.2004
En pitäny ollenkaa.En vaa yksin kertasest pidä tällasest luolamies musast
0   +1 +2
 
10
Salminen 14.09.2004
Ensimmäisen kerran kuuntelin tämän kappaleen lähes viikko sitten, jolloin se meni aikalailla yli hilseen. Parin päivän päästä kuuntelin uudestaan samalla tuloksella, mutta jotain jäi ilmeisesti kuitenkin kytemään, sillä eilen huomasin tämän maagisen "Zon zon zoni boo!"- hokeman pyörivän päässäni kuin noiseartistin kirpputorilla.

Vaikka kappale onkin lyhyt ja vähistä elementeistä kasattu, on tässä jotain omituisen kiehtovaa. Jättihyttysen ininä istuu yleistunnelmaan hyvin, ja jatkuvasti taustalla huriseva matala ääni lisää kappaleen villin alkuasukasmaista tunnelmaa. Sieluni silmin näen lauman aboriginaaleja, noita Australian mainioita veikkosia, hyppimässä leirinuotion ympärillä kengurun mahalaukusta tehtyä rumpua paukuttaen, jänisateria tikun nokassa paistuen. Ilmeisesti pienistä pitkäkorvista on kyse, sillä ateria valmistuu mikroon verrattavissa olevalla nopeudella.

Itse asiassa tuon mikroajatelman putkahdettua päähän tulikin mielikuvitukseni kankaalle varsin erilainen mielikuva. Nyt matala hurina onkin mikron käyntiääni ja pauke yksinkertaisesti mikrossa kököttävän jäniksenraadon poksahtelua mikroaaltojen armottomassa käsittelyssä. Vesimolekyylit lisäävät hankaavaa liikettään tasaista tahtia, ja lopuksi mikron sisus saakin aivan uudenlaisen ulkomuodon ristihuulen lävähtäessä yltympäriinsä pitkin kodinkoneen seiniä.

Äänenlaatu kappaleessa on verrattoman hyvä, mikä ei Haavan laitteistofetissin tuntien ole yllätys. Tuotannolliset seikat eivät pääse mielikuvamatkaa pilaamaan, ja lopputuloksena onkin niin häiriintyneitä mielikuvia että aluksi minua vaivannut täydellinen epätietoisuus kappaleen numerosta on tiessään. Tällaisia kappaleita ei juuri mikserissä tätä ennen ole, ainakaan näin hyvällä laadulla. Koska omasta mielestäni musiikin tulee ennen kaikkea herättää tuntemuksia, on kymppi enemmän kuin oikeutettu tälle kappaleelle. Kertakuuntelulla tämä ei todellakaan avaudu, mutta kuten todettua, mieleen tämä kyllä jää.
0   +1 +2
 
7
JM 12.09.2004
hemmetti että repesin ku tää biisi alko.. aika karua varmaan tekijöillä hauskaa, mitenkähän on livenä?? =) Ei tätä nyt oikee osaa biisinä arvostella, mutta annan 7 siks ku mua nauratti.
0   +1 +2
 
8
Nettis 12.09.2004
jumaliste kuuntelin liian hiljaisella, siellähän onkin jotain elämää.
0   +1 +2
 
8
Nettis 12.09.2004
tässä koetellaan kyllä minimalistisuuden rajoja. hmm silmät kiinni kuunneltuna sai puolion seinät häviämään mikä sinänsä on vaan pelkästään positiivista :) jättää tässä kuosissa ehkä vähän liikaa kuuntelijan kuvittelun varaan, joten avustus vaikka viidakon äänillä tai tuulen suhinalla saa ajatuksia toivottuun suuntaan. mutta taas toisaalta, jokainen saa kuulla tästä mitä haluaa, mikä on kyllä ihan rohkea veto ja ajatuksena kaunis :) teknisestä puoleta, ei teknistä puolta. musiikista, ei musiikkia. pojot siis pelkästään siitä mitä noista kahdesta yli jää,...
0   +1 +2
 
Haava 11.09.2004
Jurvanen: Biisiä ei ole tehty koneella.. Ja siinä ei ole käytetty mitään muita kuin akustisia soittimia.
0   +1 +2
 
5
Jurvanen 11.09.2004
Etnistä? Ensimmäistä kertaa tätä kuulee Mikserissä.

Kiitos Kommenttirinki

Nooh. Asiaan: Ei tässä nyt mitään niin hirveän erikoista ole kyllä missään nähtävissä, vaikka tämä Suuren Haavan biisi onkin. En kyllä tajua noisekaan, että paha tässä nyt on sitten sanoa. Olen kai luovan tyhmä.
En kyllä ymmärrä, että miksi tällaisia tehdään tietokoneella. Eiköhän anneta nämä "etniset" biisit ihan niille, jotka niitä oikeasti tekee. Suht vähän on etnisyyttä biisissä, kun sen tekee koneella

nimimerkki kahden lapsen naapuri. En edes yritä väittää tietäväni. Kunhan sanon mielipiteeni ja se on se, että enhän minä tästä välittänyt tai pitänyt. viitos plussa.
0   +1 +2
 
6
qerre 11.09.2004
Mikä juttu tämä nyt on? :) Ja missä sitä musiikkia oli? Pitäisi varmaan huumorilla ottaa, ja niin otankin.
0   +1 +2
 
Henull 11.09.2004
ungalabukala nuu nuu nuu!!! Nää en osaa arvostella tän tyylistä musaa...liian zoooni buuta mulle!
0   +1 +2
 
6
H4p4 10.09.2004
Zoni Boo.. en olis ite parempaa nimeä keksiny tälle. Omanlaistaan musaa, mutta ei mua varten.
0   +1 +2
 
Averell 10.09.2004
Jahas. Hämmentävää meininkiä. Oikeasti jotain tietoa jostain tribaaliperäisestä meiningistä vai pikemminkin omaa fiilistelyä? - Veikkaan vahvasti jälkimmäistä. Aika lyhyt pöräys. Ideana hyvä, mutta kaipaisi kehittelyä vielä 90 %: temmon vaihteluita, lisää instrumenttia - joku huilu kehiin - ja jotain vokaalihäröilyä
0   +1 +2
 
kudusai 10.09.2004
Etnic on aika vierasta, mutta tämä kuulosti hyvältä. Pituus olisi voinut olla pidempi, että olisi päässyt mukaan fiilikseen, biisi kasvaa mukavasti loppua kohden ja lopun sekoaminen oli hyvä, Zoni Boon toistaminen taustalla toimi hyvin.
0   +1 +2
 
7
MastaC 10.09.2004
Haavahan tän on väsänny, ihme ku on niin hämärä:) zoni boo... tiäks tästä on vitun vaikee sanoo mitään! Sä oot varmaan joku Hullunruohoissa oleva Shamaani:) selvästi sienet on syöty ja rumpuu on selän päällä! Transsi kutsuu! loppui just sopivasti! saat sepon tästä ja hämäryydestä x-traxi fanin!
0   +1 +2
 
Veneficus 09.09.2004
Rumpu lyö mukavan kumeasti, tosin jotenkin väkinäisesti. "Zoni Boo" -hokema taustalla toimii kuin tauti, ehdottomasti biisin paras elementti. Pelottavan tutun kuuloinen "rääkynä" ilmestyy kuin jättikokoinen moskiitto ja on lähes yhtä häiritsevä. Lopun nostatus ja kliimaksi ovat näppäriä, joskin jotain omaperäisempää kulminoitumista jäin kaipaamaan.

Biisin kokonaissoundi on kiitettävän orgaaninen ja dynaaminen sekä kokonaissävy maanisen hypnoottinen. Biisin lyhyys estää pahempaan transsiin vajoamisen eikä näillä elementeillä mielestäni pituutta olisikaan tarvinnut lähteä venyttämään.

Käteen jää näppärä ja hieman hämmentävä alkupala tältä projektilta ja jään odottamaan mielenkiinnolla mitä seuraavaksi on luvassa kattauksessa.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 08.09.2004
Jees, genre erittäin erikoinen minulle, joten yritän arvostella parhaani mukaan...

Biisi kuulosti erittäin erikoiselle ja minua ainakin biisi miellytti; ei mitenkään häiritsevä vaan omaperäisyydellään viihdyttävä. Kilinät ja kolinat ja "zoni boo" vokaalit takana antavat hyvää mieltä tähän illan päätteeksi. Tosiaan, genre Ethnic on aivan outo minulle, mutta tämä tuotos ainakin sai minut erikoiseen olotilaan... eli puree ja hyvin.

Kivaa ajanviettomusaa, hieman ehkä liian lyhyt, mutta silti mukavahko eepos. Kyllä tästä paukahtaa kiitettävä numero. Zoni Boo!
0   +1 +2
 
8
Twight 08.09.2004
En pahemmin tunne tätä genreä.. Joten otan sen huomioon arvioinnissa.

Elämyksenä tämä kappale on eksoottinen. Rakenteesta ja etenkin soundeista voisi helposti arvata, että kyseessä on Haavan tekele.

Mielenkiintoista kappaleessa on nimenomaan sen eksoottisuus ja samalla sen yksinkertaisuus. Se on kuitenkin turhan yksinkertainen. Samanlaisuus läpi koko lyhyen kappaleen, paitsi lopussa vähän jotain muutakin.

Teos ei oikein säväyttänyt mutta ei se huonokaan ole.
0   +1 +2
 
9
tinu 08.09.2004
Mitä tämä on?Ei lainkaan hassumman kuuloinen loppupeleissä..Kaikkea uutta on mukavaa kokeilla,ja niin edelleen.. :)
Zoni Boo,mistä sä tämmösen keksit?
Hieman ehkä jotain tähän olisi vielä kaivannut,en tiedä..Nyt jäi hieman häiritsemään..
0   +1 +2
 
Kukkonen 08.09.2004
Soundit kohdillaan ja bongaloo -meno saavutettu. Kuullostaa hieman Mr. Bunglelta...

Biisinä kuitenkin laimea. Omaperäisyyttä ei ainakaan liikaa ole. Saa nähä myöhemmin minkälaiselle tasolle tämä biisi asettuu, kun tulee lisää osanottajia.
0   +1 +2