Susanna

Jouni T & Kummitusprojekti

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
jaskak 08.08.2006
no mikäpä jottei! mukavan rauhallisen oloinen biisi. tykkäsinhän minä tuosta iliman muuta!
0   +1 +2
 
9
--mono-- 06.03.2005
Hienot leijuvat kitarasaundit, vaikkakin turhan pinnalla verrattuna esim. rumpuihin. Rumpukomppiin voisi vielä paneutua hieman enemmin. Hyvä laulusaundi. Faniudun
0   +1 +2
 
Enriq 21.11.2004
Kivan kuuloinen biisi, tunnelmä tässä biisissä syntyy lyriikoita, jotka ovat mielestäni parasta tässä kipaleessa. Tuosta tulee juuri sellainen olo kun joskus valvoo yöllä eikä millään saa unta ja alkaa miettimään kaikenlaisia asioita.
0   +1 +2
 
KB 17.09.2004
Hyvältähän tämä kuulostaa ja yksin oot koko biisin väsänny. Soundit on hyvin soviteltu yhteen ja mukavan kuulonen pakettihan tämä on. Sanotukset myös toimii erittäin hyvin!
0   +1 +2
 
8
Nettis 12.09.2004
lähti vähän hyppylähdöllä, mutta kivat fiilikset,.. mukavan kevyet rummut sopivasti taustalla. Melankolinen ja kiltti biisi, jossa kaiken lisäksi tunnelmaan sopiva sanoitus. Vähän ronskimmalla otteella ja räkäisellä kitarasoololla ryyditettynä tulisi todennäköisesti oikein oikein makoisa kappale.
0   +1 +2
 
Haava 04.09.2004
Samuli putrokos se siellä laulaa.. Heh heh... Ainakin sanoitus ja laulutyyli vastaavat aika hyvin... Kivaa peruspoppia... Sanoitus ei erityisesti nappannut ja samoin kävi itse biisin kanssa... Ei että kummassakaan olisi ollut mitään vikaa. Ne olivat ihan hyviä. Saunditkin olivat minusta ihan hyviä. Sydämmeni ei kuitenkaan jäänyt tähän yhtään kiinni. En osaa snaoa miksi. "Perus kamaa" - fiilis iski. Tosin se ei iske joskus biiseissä jotka ovat ihan yhtä "perus", kuin tämänkin... Miksi sitä en tiedä.. Fiilis kysymys pitkälti.
0   +1 +2
 
Commandant 03.09.2004
Luomisen tuskan vaivalloinen synnytys. Kaikkea pitää tehdä ja kokea.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 03.09.2004
Varsin mukavan kuuloista poppia. Jotenkin tämä on varsin harmitonta musiikkia. Jotenkin tästä tulee kyllä sellainen vaikutelma, että on vielä jonkin verran keskeneräinen. En osaa sanoa mistä se johtuu, mutta tämmöinen fiilis itselleni tuli.

Soundit sopivat toisiinsa varsin hyvin. Rummut ovat kivan pehmeät, kitarassa on hyvä soundi, urku sopii sinne sekaan todella hyvin, basso on, no, pehmeä. :) Soundillisesti tämä on täyteläinen.

Muut elementit ovat mukavan eläviä, mutta kitara on hieman yksitoikkoinen. Ei niin etteikö se olisi hyvä nytkin, mutta kun se on soitettu kokoajan samalla tavalla niin se hieman puuduttaa. Ainakin itse kaipasin välillä poistumista johonkin toiseen soittotyyliin. Ehkä kertosäkeen ajaksi tai vain vaikka soolon verran. Mutta jotain eloa siihen kaipasin lisää.

Miksaus on ihan kelpo, vaikkakin rummut tuntuvat olevan liiankin hiljaisella ja kitara varsin kovalla muihin soittimiin nähden.

Sanoitus kuulostaa ainakin omaan korvaani varsin hyvältä.

Tätä kun vielä kehittää niin tästä saa todella mainion pop kappaleen.
0   +1 +2
 
7
MastaC 03.09.2004
näitä biisejä on mun mielestä aika paljon... en mä nyt mitään pahaa sanottavaa tästä löydä, enkä liion hyvääkään... Pinon puolivälis niinku demo-setä aikoinaan sanoi....
0   +1 +2
 
Effekt 01.09.2004
FL rummut on aina vähän huono ratkaisu... Jaaha, Zen Cafea vissiin tullut kuunneltua? Soundipuolelta heikko, mutta tarkoitus ei vissiin ollutkaan tehdä ihan hifiä. Biisinä aika perus nyky suomikamaa, eikä ihan mun mieleen, mutta joku varmasti tykkää kovastikin.
0   +1 +2
 
7
JM 31.08.2004
tuotanto ja soundi ihan mielenkiintoista. mutta sävellys ei mitenkään mielenkiintoinen, sanat ei toiminu mulle. Aika huonot oikeestaan nuo sanat. mutta 7 laadukkaasta soundista. parempi biisi teidän tekemänä vois olla hyvä.
0   +1 +2
 
7
Izdo 27.08.2004
Laulussa parantamista, lähinnä kai miksauspuolella... Muuten aika kiva biisi.. Sattuu olemaan avovaimoni nimi, tosin se ei tykkää mansikoista :)
0   +1 +2
 
8
Almost famous 27.08.2004
Laulu oli aika tukkoinen. Hmm...olisikohan tuon Philipsin vika : ) Nuo synäsoundit oli ehkä vähän pilipalin kuuloset, mut omalla tavallaan se kävi tähän...tiedä sit olisko parempi eri soundeilla, vai ei. Biisinähän tää on ihan mukava. Sovitus toimii ja osat kohdallaan, ehkä olis kylläkin voinu loppua paremmin. (nyt töksähti aika pahasti) Eniten tää kärsii laulusoundista.
0   +1 +2
 
9
melusina 27.08.2004
Kivaa poppista, sävellys ei häviä radioaaltojen suomipopille yhtään. Tämä kannattaisi äänittää kunnolla, tukevammilla soundeilla! Välillä tulee mieleen anssi kela, välillä tehosekoitin, ei itse biisistä vaan tunnelmasta. Tykkäsin, vaikken tällaista musaa yleensä kuuntele!
0   +1 +2
 
9
Michikawa 27.08.2004
Ihan mukavat soundit, vaikkakin kitaran soundi on liian lujalla, basso, rummut ja muu tausta peittyy aika pahasti sen alle. Kappaleessa on mukavan melankolinen tunnelma. Laulustemmat toimivat hyvin. Tulee hieman mieleen 80-luvun hyvät goottihelmet tunnelman puolesta, mikä minuun kolahtaa kyllä lujaa. Biisissä on perinteisestä menosta huolimatta mukavan persoonallisia harmonioita, jotka herättävät kuulijan mielenkiinnon. (Tai ainakin minun) Kun miksauksen ja masteroinnin vielä tarkentaisi, lopputulos olisi jo aivan hemmetin hyvä, mutta kyllä tämä tällaisenaankin toimii.
0   +1 +2
 
9
vpjarvi 22.08.2004
Aika lofithan nuo soundit olivat, mutta se ei mielestäni muuttanut sitä faktaa, että biisi oli muuten hyvä ja toimiva.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 08.08.2004
Eihän tämä äänenlaadussa tietysti noille muille pärjää, mutta on laitteistossakin visiin aikalailla eroa. Peruasiat on kuitenkin aika hyvin kunnossa. Äänenlaadullisesti mielestäni suurimmat ongelmat on laulussa joka jää hieman tukkoiseksi, mutta jos tuo on jollain kotikarokemikillä äänitetty, niin veikkaisin, että siitä on kyllä otettu aika hyvin irti mitä siitä saa. Bassoa olisin myös toivonut hieman paremmin esille. Oikeat rummutkaan ei olisi pahitteeksi tietenkään, mutta ainahan siihen ei ole mahdollisuuksia.

Kun nuo tekniset seikat jättää sivuun, niin itse kappale on kyllä ihan toimiva ja sopii milestäni linjaan noiden kolmen muun kappaleen kanssa. Joku osa kappaleesta kuulosti omituisen tutulta, mutta en vaan tiedä mistä.
0   +1 +2
 
10
JarS 11.08.2004
Rinki: Hyviä skittajuttuja. Laulu on hiukka tukossa mikä on varsin ymmärrettävää kun ottaa huomioon millä mikrophoonilla on äänitetty. Saundistaan huolimatta ehkä parasta laulantaa näistä piiseistä, ei turhaa revittelyä vaan tyylileen uskollista. Kertsin olisi suonut pomppaavan paremmin esille, vähemmän soittoa verseen tai enemmän mattoa kertsiin. Bassoraita on vähän kokeilunomainen mutta siellähän se rämisee taustalla. Hiukka tasapaksu ja vaatis dynamiikkaa mutta demohan tämä on ja aivan toimiva sellainen. Piisi loppuu kuin seinään.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.08.2004
aika pehmeät soundit, vosivat olla vähän metallisemmat. Kappalekin on mielestäni aika tylsä, jotain kummallisia CMX/YUP maisia koukkuja sinne sun tänne niin tulee biisiin mielenkiintoa. Miksauskaan ei ole mielestäni parhaasta päästä.
0   +1 +2
 
8
lovefactory 12.08.2004
Arvostelenpa huvikseni +:lla ja -:lla tällä kertaa:
+Tunnelmallista kitarointia
+Laulajan ääni ja itse laulusuoritukset hyvän kuuloisia
+Hyvä kertosäe

-Biisi loppuu kuin seinään
-Minua eivät kehnot soundit haittaa ollenkaan, jos biisissä on mitään ideaa. Ainut soundipuolessa häiritsevä asia on, etten oikein erota bassoa/koskettimia.
-Sanat nyt ovat melko yhdentekevät, mutta ajavat asiansa...
0   +1 +2
 
8
the_dj 12.08.2004
noh... mitähän tästä oikein sanoisi? musiikki on ihan ok, mutta laulu jotenkin vaimeaa.. no täytyy tästä kasi antaa :)
0   +1 +2
 
9
iskujuuri 12.08.2004
Tätä kuunnellessa tulee mieleen lähinnä Anssi Kelan ja Zen Café:n musiikillinen anti. Musiikki on hyvän kuuloista, joskin rumpukomppi on hieman liikaa esillä ja lyriikoiden äänenlaatu on hieman huono. Lyriikat ovat mielestäni hyvät. Tätä lisää! Ihan peruspoppi kamaa. Kiva tätä on kuunnella, voisin jopa kuvitella tämän soivan radiossa hieman korjailtuna (em. osioilta).
0   +1 +2
 
8
Averell 12.08.2004
Jaa, kyllähän tämä keskivertoa parempaa tunnelmointia on. Äänenlaadusta en jaksa marmattaa, eiköhän sitä löpinää kuule tarpeeksi muutenkin. Kitarakuviot pirteät ja toimivat. Laulu ei ehkä ole ihan täydellistä, mutta on siinä fiilistä ja kuulostaa siltä, että ainesta olisi ehkä parempaankin. Rummut on vähän jemmassa, mutta se on ehkä ihan hyvä. Biisi loppuu aika rumasti. Jonkun osankin tähän olisi voinut lyödä lisää.
0   +1 +2
 
7
vrs 12.08.2004
Kyllä kappaleen tekijällä on ainekset hyvän populaarimusiikin tekemiseen. Pikkuasioita, joita voisi korjata on erittäin paljon, mutta kokemuksen myötä ne korjaantuvat.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.08.2004
Ihan kohtuu mielenkiintoista tunnelmointia, mutta meikäläisen makuun turhan keskellä tietä ajellaan. Soundit aika laihat ja biisin toivoisi ns. lähtevän johonkin suuntaan. OK.
0   +1 +2
 
corter 12.08.2004
Biisi on on tälläistä rentoa radiopoppista. Ei todellakaan ole musiikkiani, mutta huomasi, että on hyvin tuotettu. Laulu oli ehkä vähän amatöörimaisen kuuloinen, ei oikein sopinut taustoihin. Myös kitara kuulosti hieman tunkkaiselta, se olisi voinut olla kirkkaampi. Kuitenkin tälläistä ihan ok-matskua.
0   +1 +2
 
luckydreamer 12.08.2004
stemmoissa on kyllä hiomista...... ei oikein sovi laulun kanssa yhteen.... ei. Laulaja taitaa olla Zen Cafe -fani. :)
0   +1 +2