Shake That

Diarrhoea

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
*kertzi* 20.01.2007
Tämä kappale on parhaimmasta päästä mitä olen kuunnellut mikseristä...loistava kappale
0   +1 +2
 
jace 23.09.2006
Nojoo, periaattees 2 osaa biisiis jotka vaihtelee. Kick tehoton ja cläppi paistaa läpi. Bassline? Oliko sitä, en ainakaan kuullut. Mukaan mahtui kyllä ihan kivoja filteröintiä ja fillejä.
Jatka vaan vääntämistä ja ideoiden kehittelyä :)
0   +1 +2
 
9
paves_ 19.04.2006
todella hyvä biisi jatka samaa rataa!
0   +1 +2
 
8
niina-80 12.02.2006
Hyvä biisi...
0   +1 +2
 
4
dizz 21.12.2005
no nyt oot kyllä sekottanu tän siihen scootterii :D :D :D
0   +1 +2
 
8
djaero 15.12.2005
Shake that aSs babe yeeh!! :P iha hyvä biisi :D
0   +1 +2
 
8
Cerende 24.08.2005
Ekan kuuleman jälkeen päällimäisenä jäi mieleen toi piano, ei hyvällä tavalla.
Sit kuuntelin muutamaan kertaan uudestaan ja se piano ei enää haitannu ihan niin paljoo.
Toi alun kick on jännä, ku siihen tottuu, melodia on hyvä, mut joku tos nostos vähä ennen kolmatta minuuttia vähän kökkii, en tiiä mikä siinä sitte on.
Lisäkiitosta siitä, et et oo pitkittäny tätä biisii turhan pitkälle, koska just tän pitusena tää on ehkä parhaimmillaan.
Ehkä sais enemmän kikkailuita ja jotain koukkui tuol olla vähän enemmän, mut hyvin tää kyl toimii tällasenäänkin.
Mielenkiinnolla odottelemaan lisää..
0   +1 +2
 
8
yeye 28.07.2004
hih, arvaa :D pidin!! tää uppos jotenki, ehkis johtuu siitä et pidän tän kaltasesta :D mut tää oli jees :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 28.07.2004
Alku ei oikein säväyttänyt, olisi voinut ampaista heti matkaan. Melodiat toimivat mielestäni ihan hyvin, ihan kohtalaisen hyvä melodialinja, sounditkin aika lailla kohdallaan, jonkin verran parantelua vielä kaipaisi, mutta muuten hyvä. Rummutkin toimivat ihan hyvin. Kick voisi kuitenkin olla hieman tehokkaampi vielä. Hihatit ja clap toimivat ihan hyvin. Rakennekin tuntuisi olevan ihan kohtalaisen hyvin kunnossa. Sopivasti sisältöä ja vaihtelua tuntuisi löytyvän. Biisin pituuskin sopiva. Tuo melodianosto kohdassa 2:46 ei oikein toimi kylläkään. Kaiken kaikkiaan ihan hyvän kuuloinen biisi, mutta jotain tähän olisi vielä tarvinnut lisää.
0   +1 +2
 
9
cj.6 28.07.2004
toi piano on hyvän kuulonen. melodia on hyvä.kick on vähän turhan hiljasella.clap on ihan hyvä ja hihat.snare on kovan kuulonen ja se on hyvä.saundit on hyvät.bassokuvio on onnistunut hyvin.nostatus on ihan jees, sitä olis voinu viä vähä parannel, mut muuten ihan hyvä biisi.biisin rakenne on ihan hyvä.
0   +1 +2
 
juhku 29.07.2004
Ihan hyvä oli! :) pianot oli ehkä vähän ärsyttävät.. tai siis se piano ääni!!! pianon taustalla olevat rummut oli kyllä hyvät! Melodia ääni = :) ++ ...paitti tuo korkeampi osio!! Mut sit itse taustat oli vähän kehnot kick oli liian tuff ja liian hiljasella kun taas Clapsut oli liian kovalla...
0   +1 +2
 
spiritusandasper 30.07.2004
Musta tuo alku on ihan jees. Piano olisi kaivannut kyllä reverbiä hieman lisää. Biitti oli ainakin ihan ovelasti toimiva. Bassolinja ihan hyvä, mutta hiukan jää taakse. Pitäs olla potkua hieman enemmän. Clappi ei toimi ihan täysillä. Feelissä oli parempi clappi mielestäni. Tuo breikki tuossa 2 minuutin kohdilla sopii tunnelmaan hyvin ja pidän biitistä. Piano edelleen hiukan reverbiä vailla. Nuo liidimelodiat ovat ihan jees, mutta soundia pitäisi hinkata hieman. Kyllä tämä parempaan suuntaan on omasta mielestäni mennyt jos vertaan Feeliin. Ihan mukava pätkä. :)
0   +1 +2
 
9
Dj Future 01.08.2004
Alussa soiva rosoisen kuuloinen kick on loistava! Jotkut ei pidä tuosta pianon äänestä, mun mielest se on hyvä. Melodia on ehkä yks sun parhaimpia mitä oot tehny. Rakenne on sekin hyvä. Clap on ehkä hieman liian kovalla.
2.46 tapahtuva melodian nosto ei toimi alkuunkaan. Pituus on sopiva. joops...ei kai tässä muuta.... sun parhaimpii biiseis
0   +1 +2
 
8
Outset 03.08.2004
Tuo alku on melodialtaan ja idealtaan jees. Piano vaan saundaa aikast lelumaiselta. Se tarttis vähintään reverbiä ja delayta, kyllä kuitenkin saundin sais vaihtaa aidompaan pianoon tai mielellään jopa johonkin ihan muuhun saundiin. Mun mielestä ainakin :) Hyvin kuitenkin alkaa tossa 0:34 noi leadit jauhamaan. Hyvii ideoita ja kikkoja siellä on. Basari sais olla tehokkaampi ja napakampi. Samoin bassolinja hiukan hukkuu... miksauksessa vain on vähän parantelemisen varaa. Eq:lla erottelua paremmin ja kompuroita sun muita kokeilemaan myös kehiin. Kläp on hyvä, mutta tosiaan ehkä hivenen liian kovalla. Saisi olla hihatissa enemmän 909-tuntua, ja enemmän perkussioita taustalla... 2:48 melodiavaihdos ei oikeen toimaa, ainakaan mun makuuni :D Onko mulla vähän rajoittunut maku :D Rakenne pitäisi olla jotenkin parempi siinä mielessä, että biisi rakentuisi ja sitten räjähtäisi. Ja jatkuisi sellaista mielenkiintoisempaa rataa, tässä on havaittavissa pientä hapuilua edestakaisin. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan toimiva pläjäys, josta jo huomaa että tietotaitoa löytyy. Tästä etiäppäin vaan samaa rataa, hyvä! :)
0   +1 +2