Syyttävät Sormet

The Stane

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Atlantis 10.03.2006
Hyvät sanat, sopeutuminen on niin kovin hankalaa, eikös? Kiva kun vaihdoitte suomeen.
0   +1 +2
 
roxted 10.03.2006
ihan jees, soundeja ois voinu vähän parantaa, mutta ihan hyvät. Lisää omaa, niin hyvä tulee
0   +1 +2
 
7
rlo 09.03.2006
Inro hyvä, mutta saisi olla miksattu kovempaa.

Laulu voisi olla rohkeampaa, ainakin alussa...katsotaan mitä jatko tuo, kuuntelen livenä kirjoitellessani tätä.

Kööri on hyvä b-osassa, mihin c-osan laulu hävisi, vasemmalle, liian hiljaa.

Joka tapauksessa hyvä veto.

Loppua kohden laulu tuli rohkeammin..masterointi kesken, varsinkin lopun osalta.

Annan tästä seiskan, johtuen laulajan hieman arasta vedosta, vaikka muuten oli ihan jees
0   +1 +2
 
8
_W_ 09.03.2006
Hienosti rullaa! Energistä ja vauhdikasta rokkirallia tarjoillaan hyvän laulun ja pianomelodioiden saattelemana. Jostain syystä tulee kaukaisesti Dingokin vähän mieleen. Rock!
0   +1 +2
 
Incendium 08.03.2006
Hitto vie täähän on hyvä. Piano rullaa mukavasti ja ei nuo kitarat ny liian päällä oo
0   +1 +2
 
8
A.S.H 07.03.2006
No jooo parempaa tää on kuin polte tää sentään svengaa ja tekstikin on parempi, ja köörit on paremmat jos ne sai kutosen ni te saatte kasin ja varsinaissuomalainen parsi viä mut vittusse...on ihan hupaisa vai onko?
0   +1 +2
 
8
overdrive 07.03.2006
jahas intro alkoi erittäin lupaavasti, laulussa vähän töksähti voi olla syynä että suomenkieli ei soi kauniisti minun korvassani. anyway kitarat ja piano kuulostavat paikoiten vähän turhan laihoilta. ihan toimivaa tuotosta, tosin vähän turhan paljon don huonot:maista ehkäpä.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 07.03.2006
Kertsi toimii hienosti ja laulu toimii. Hyvä simppeli rokkibiisi. Säkeistön Dingo-meininki on ihan jees, mutta se ei niin hyvin toimi... laulu enemmän esiin ja ehkä jotain muutosta melodiaan/rytmiin vois tarttee. Ehkä tai sit ei.
0   +1 +2
 
D19 06.03.2006
Millainen on biisi jossa ei ole riffipohjaa? Kuulokkeilla kuunnellessa kitarat on ihan ok. Ehkä laulua ois voinu nostaa ni se ois tasottunut. Toisaalta laulu ei ehkä ole ihan kaikkein parasta antia tässä, joten ei sitä ihan kannata yksinkseen pintaan nostaa. Tuo piano ei jotenkin tunnu käyvän tuohon muuhun pohjaan. En tiedä mikä on. Joku indican tyylinen jousijuttu ois voinu olla paree. Tai sit ei.
0   +1 +2
 
smio 06.03.2006
Ei oo mun mielestä kitarat yhtään liian kovalla. Kaikinpuolin tosi toimivaa rokkia ja hyvin soitatte yhteen.
0   +1 +2
 
8
Steven Riekki 06.03.2006
Aika berusmenoaaaa silleensä ehkä. En tiedä. :P Laulusta tuli Uniklubi vähän mieleen :D onks se hyvä vai huono? Mulle se on neutraali asia. Kertosäe oli ihan kiva. Sillensä, kai tämmöistä radiossa soi jo valmiiksi,niin ehkäpäs teillä on hyvä mahdollisuus sinne itsekin päästä, ellette jo ole päässeet, koska tässähän oli hyvät soundit ja kaikkea! d:)- en osaa sanoa numeroa, kun en oikein tiedä omista tuntemuksistani ihan täysin?! Ihan ookoo, soitto kulki taimissa, enkä kuullut virheitäkään.. mikäs tässä silleensä. :)
0   +1 +2
 
8
kaneheinonen 05.03.2006
Mielestäni taas miksauksessa olisi kitarat voineet tulla hieman enemmän esille. Tai siis tuo piano ainakin on liian voimakas. Ja tausta voisi myös olla hieman leveämpi.. Musiikki ihan mukavaa rokkia, jees.
0   +1 +2
 
Michikawa 05.03.2006
Tyylikäs ja toimiva äänimaailma. Soundit on kohdallaan ja kappale on teknisesti hyvin soitettu. Pakka pysyy kasassa ja meininki on alusta loppuun intensiivinen ja tehokas. Bändin soundi on minusta kyllä tosi hyvä.
0   +1 +2
 
9
zealot 05.03.2006
Hyvä meininki! Laulu toimii muuten hyvin, mutta jää välillä hieman jalkoihin (menee miksauksen piikkiin?), tosin ei häiritsevästi. Rakenteellinen kokeilunne tuntuu onnistuneen, erityisesti tuo hiljaisen ja rokkaavan menon vaihtelu on erityisen piristävä. Piano on hyvä lisä perinteisiin rokkikuvioihin ja tuo kappaleelle omaa väriä joka erottaa sen massasta. Hyvä!
0   +1 +2
 
8
Olppa 05.03.2006
Omaperäisyyttä kaipaisin lisää... Perusasiat kuitenkin hanskassa, saunditkin hyvät. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
9
v_salo 05.03.2006
Riffit on hyviä, joskin tuttujen kuulosia. Koskettimia itsekin soittavana tykkäsin pianojutuista taustalla, ne loi mukavaa ja ei-niin-raskasta tunnelmaa. Kertsi hiemn puuroa, ehkä juuri kitarien massiiviisuuden takia. Kiva kappale, laulaja handlaa hommansa hienosti. Kasi plus, mutta menee pianoiden takii ysiks.
0   +1 +2
 
Artturi 03.03.2006
Jotenkin paikoitellen tuli sellainen fiilis että laulaja kopioi liikaa tulkinnallaan apulannan laulajaa. Toki ihan hyvin tämä laulettu ja soitettu. Sävellyskin toimii ihan kivasti mutta ei ihan tarttunut minuun
0   +1 +2
 
8
masab 03.03.2006
joo, kitarat hieman liian kovalla, muuten homma toimii lajissaan. menoa löytyy
samoin vahtelua, ei hassumpi.
0   +1 +2
 
8
masab 03.03.2006
joo, kitarat hieman liian kovalla, muuten homma toimii lajissaan. menoa löytyy
samoin vahtelua, ei hassumpi.
0   +1 +2
 
8
masab 03.03.2006
joo, kitarat hieman liian kovalla, muuten homma toimii lajissaan. menoa löytyy
samoin vahtelua, ei hassumpi.
0   +1 +2
 
tep 03.03.2006
Tämäpäs suoraviivaista rokkia. Kitarariffit olivat valtaosin aika peruskauraa, kilkuttava pianonkaltainen taas joko biisin paras tai huonoin juttu - juuri nyt se tuntuu oikein hyvältä, mutta joskus toiste se saattaa olla vähän helvetin rasittavan kuuloinen.

Jos biisiä pitäiis luonnehtia suppeasti parilla adjektiivilla, niin seuraavat jutut tulisi mieleen: Radiosoittokelpoinen. Poppi. Melodinen. Hyvin sovitettu. Perinnetietoinen. Hieman persoonaton. Erittäin suomirok. Pikkasen teini (sanoituksen osalta). Innokas. Kasari. Ehkä vähän kesy kuitenkin.

Lopullisena yhteenvetona sanoisin, että ei oikeastaan huono kappale, ja voisin hyvinkin kuvitella tämän saavan aikaan jonkinlaista liikettä niissä, jotka tykkäävät Apulannasta. Itselleni tämä ei toiminut ihan kybällä, mutta se johtuu musiikkimakuni erilaisuudesta, ei suoranaisesti bändistä itsestään. Hieman omaperäisempää biisinkirjoitusta ja voisin tykätä enemmänkin. Ja kitaraan joko kunnolla lisää säröä tai sitten reilusti vähemmän säröä. Raastavampaa menoa kehiin, lisää paatosta ja räyhää.
0   +1 +2
 
9
rene 03.03.2006
Alun "toispuoleinen" kitara on hieman turhan varovasti miksattu. Biisissä on hyvä rock meininki. Piano on mukavan kuuloinen lisä. Vaikka kaikki soittimet alleviivaavat samaa riffiä, niin tässä biisissä se toimii hyvin. "Puhelinsoundilla" varustettu laulu biisin loppupuolella ei mielestäni oikein sopinut muuhun biisin ja se olisi voinut ehkä olla toisenlainen tai sen paikalla olisi voinut ehkä toimia jopa pienimuotoinen kitara/pianosoolo.
0   +1 +2
 
Kalaforn 03.03.2006
En pidä synakuviosta, muutenkin turhan hilpeää meininkiä. Piristää kyllä päivää mukavasti, mutta ei iske sen kummemmin mitä esim. radiorocki jne. Ähh, niin siinä käy, kun TET-viikko loppuu ja töihin vielä jaksaisi lähteä... mutta kun ei pääse! :P Noh, kuten jo sanoin, piristää päivää ihan pirun paljon. Pakko kokeilla joskus toistekin, autossa voisi jopa toimiakin paremmin. :o
0   +1 +2
 
9
Hades 03.03.2006
Onpa säkeessä paljon kaikkea pilipalia. Se ehkä kaipaisi vähän suoraviivaisuutta, varsinkin piano ja laulu menee jotenkin päällekkäin. Kertsissä on tosi hyvä syke! Hitto, harmittaa kun en ole itse saanut tollasta aikaan. Olen kyllä itsekin pianisti ja tungen sitä joka paikkaan, mutta jotenkin tässä tuo piano häiritsee koko ajan. Onkohan sen saundi jotenkin muovinen, vai meneekö se vaan liikaa laulun kanssa päällekkäin... En osaa sanoa. Muuten kyllä oiva vääntö!
0   +1 +2
 
SirKeke 03.03.2006
Tämä ei nyt oikeen kolahtanu. Kovalla paahdolla painettiin läpi, mutta tuntu että paljoa ei käteen jäänyt.
Hieman mitäänsanomaton. Ei pärjää vertailussa muille biiseillenne.
0   +1 +2
 
8
rokkitrippi 03.03.2006
tuo kertsin koukku oli osuva, ei paha. sais tulla vain lisää omaa otetta. tuli uniklubi mieleen :D
0   +1 +2
 
Foto 03.03.2006
Perus teinipoppia. Melodia aika mitäänsanomaton, se ehkä suurin miinus.
Kiipparipimputusteema on ihan tyylikäs tossa säkeistössä.
0   +1 +2
 
synapsi 03.03.2006
jos tää musa ois miehen etunimi niin se ois Pekka. laulun tasot ehkä hitusen alhaiset, voisi miksauksessa nostaa. laulaja ei oikein iske, eikä lyyrinen teemakaan, ehkäpä lisätreeni ei olisi pahitteeksi? täytyy myöntää että en ole tämän tyylilajin ylin ystävä yleisestikään. melodiapuoli on kyllä hanskassa ja yhteensoittokin toimii hyvin. kyllä se siitä, tsemppiä.
0   +1 +2
 
9
Mishkin 03.03.2006
Alkuriffistä tulee jostain syystä vähän mieleen HIM. Onneksi ei tuu enemmän mikään muu mieleen. Yllättävän hyvää kamaa. Mun mielestä sävellys toimii hyvin. Omaperäisesti omaperäistä. Hyvä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 03.03.2006
Huvää meininkiä ja kitarat + koskettimet vettä hyvin yhteen. Biisissä sellaista radio tavaran otetta.
0   +1 +2
 
8
clickboing 03.03.2006
Ihan kelpo tuotos. Laulu jää hetkittäin vähän jalkoihin.
0   +1 +2
 
7
semisuper 02.03.2006
Kaikilla on näköjään nykyään matkaradiosoundinen intro. Harmi vaan, että tämä ei sitten auennutkaan niin isoksi kuin olisi voinut. Tahtoo sanoa, että soundi on hieman mopoinen

"Viä mut pois" - tarkempaa lausumista, kiitos. Pieno. Viälä.

Pianokohta oli kiva. Kertsissä ei taida olla koskettimia ollenkaan, vai hävisivätkö kitaroiden alle?

Ihan ok sävellys, mutta ei mitenkään mullistava. Korvasta sisään ja toisesta ulos. Breikkikohdat toimivat, mutta niitä oli liikaa peräkkäin - biisi pysähtyi, ja just kun se oli lähdössä, tuli toinen stoppi, jne. Ottaisin puolet pois noista.

Sanoihin vielä lisää ideoita. Vie mut pois toimiii, mutta pitäisi tietää, minne. Pelkkä jonnekin jättää homman liian auki, kuulija ei pääse samaistumaan. Tuli mieleen se Kummelin ämpyilijä; niin no, no, no niin. Ja kun taustalla pauhaa hyvinkin määrätietoinen ja menevä biisi... Kummallinen olo jäi, eikä hyvällä tavalla.

Miksi ihmeessä teillä on englanninkielinen nimi, kun laulatte suomeksi? En tajua. Tunsin itseni huijatuksi.
0   +1 +2
 
8
jaacob 02.03.2006
Hyviä ideoita, paljon.Sääli, että miksauksessa on niin paljon nurinkurisuutta; laulu painuu liian alas välllä, alku saa aikaan semmoisen ilmiön, että miettii, miksi soitto alkaa noin varovaisen kuuloisesti, tiiä sitten . Sama ilmiö pianon ja laulajan vuoropuhelussa, kumpi on pääosassa, minusta sen pitäisi olla laulaja, koska pianisti vetelee näissä kohdin pelkkiä sointuarpeggioita.Sitten sanoista muutama sana; uskallusta peliin, ei muuta ku henkilökohtaisuutta lisää, ei kaiken tarvi oikeesti olla itse koettua, kunhan kuulijat vaan saavat sen kuvan, että näin on. Olipa vuodatus, heh. Summa summarum ,ihan kelpo kamaa, kasipuol.
0   +1 +2
 
7
HW 02.03.2006
Taas teitä.
Tämä ei ärsyttänyt läheskään niin paljon kuin aikaisemmin vastaan tulleet tuotoksenne johtuen siitä syystä että laulaja oli haudattu kitaroiden alle. Silti ajoittain pomppasi korville joitain erinomaisen hermostuttavia lausuntavirheitä kuten "viä mut pois".
Tässä oli käytetty varsin kivoja rytmityksiä. Riffit olivat helposti kuunneltavaa hittikamaa ja komppi kulki mukavan eloisana tukien kitaroita oikein onnistuneesti. Pianon tarpeellisuudesta en ole alkuunkaan varma, hetkittäin tuntui siltä että se oli vähän niinkuin ylimääräinen elementti jolle ei oltu keksitty mitään välttämätöntä roolia. Tuossa hidastuskohdassa ajassa 1:40 se oli ihan paikallaan mutta muun ajan se vaikutti vähän pakonomaiselta. Rakenteessa en huomannut mitään kokeellista mutta onhan se aina ilmoittamisen arvoinen asia kun rokkibiisissä ei käytetäkään sitä perinteistä kolmen osan ja kahden riffin kaavaa.
0   +1 +2
 
9
jaskak 02.03.2006
hyvin potkivaa powerrrrrrrrrockia! laulu jää ehkä vähän alas, legendaarinen "sanoista ei saanut oikein selvää" lausahdus on nyt pakko lausahtaa. taatusti potkii livenä perseen ruvelle!
0   +1 +2
 
Daionizer 02.03.2006
Kitarathan ovat juuri niin sopivat kuin vain voi olla, eli kuuluvat kaiken yli kuten pitääkin.. ;)
0   +1 +2
 
8
tomign 02.03.2006
Riffipohjaiset harvoin epäonnistuvat jos riffi jaksaa kantaa biisin alusta loppuun...rakenteesta tykkäsin..oli vähän erilainen kuin normaalisti...laulajalla on hyvä ääni...
0   +1 +2
 
7
PeksiM 02.03.2006
Kasarirokkimeninki. Kaahauspoppia, jossa vahvat suomirockin tuulet. Äkkiä kertsiin, keskikaljaa nassuun ja kiltsit selälleen ketoon! Säkeistössä puuduttavan kuivat soinnutukset, mutta ihan hilpeät nostatukset ja dynamiikkavaihtelut. Kertsiä pikkusen liikaakin, tää biisi oikein huutaa C-osaa, mutta sitä ei koskaan tule.
0   +1 +2
 
Dj Papa 02.03.2006
Ihan mukavan kuuloinen biisi! Melodiapuoli on hyvä! Ja sanatkaan eivät le hassummat. Kokonaisuudessaan aika laadukas paketti!
0   +1 +2
 
8
electrichaos 02.03.2006
Hyvällä kokonaissoinnilla varustettua rokkia jossa yksinkertaiset mutta tarkasti soitetut elementit pyörittävät eteenpäin. Piano melodiat miellyttäviä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.03.2006
Kivasti lähtee käyntiin. Hirmuisen paljon on ympätty tavaraa mukaan, ehkä jopa liikaa tuossa alkupuolella ainakin. Saisi kasvaa hailjalleen. Vokaalit jäävät vähän piiloon säkeistöissä. Kivaa soundimaailmaa on kuitenkin rakennettu. Säkeistöjen koskettimista tulee Liekki-viboja. Filtteröidyt vokaalit ovat aika tympeä efekti, mutta sieltä sen kuorolaulun nousu onkin jo kivempi kikka. Kyllä tässä jalka tömisee tahdissa jo ihan mukavasti, ei huono biisi ollenkaan.
0   +1 +2
 
8
Theodor Slow 01.03.2006
Vaikuttaa ihan hyvältä kappaleelta. Melodia on toimiva, soundit ovat kunnossa ja laulu on myös moitteetonta. Sanoituskin on ihan asiallista. Lisäpisteet tulee tuosta pianosta. Se sopii sekaan kuin nakutettu. Kaikin puolin sen verran asiallista kampetta, että ei tässä nyt voi mistään alkaa moittimaankaan.
0   +1 +2
 
10
polte 01.03.2006
Mahtavaa vyörytystä koko biisi! Toimiva ralli kautta linjan. Toteutus ja esitys toimii hienosti.
Kaikki osaa hommansa. HYVÄ VETO.
0   +1 +2
 
9
psygothia 09.03.2006
Ihan menevää rokkia. Kiva pomppubasso versessä. En löytänyt tästä nyt kovinkaan paljoa "rakenteellista kokeilua", mutta sovitus toimii hyvin. Saattais kolahtaa vielä paremmin livenä.
0   +1 +2
 
Lord_Ebbos 19.10.2004
No niin ja nyt ne sit poisti viestin johon toi äskeinen kommentti oli tarkotettu. Voisitte sitte poistaa vaikka nämä kaksi viimeistä sitten...
0   +1 +2
 
9
Thego 22.07.2004
Laulu hukkui kitaravallin taakse. Ärsyttävää kun melkein kuulee sanat, muttei kuitenkaan.Meininkiä riittää, eikä hyviä vaikutteitakaan olla arasteltu käyttää.
0   +1 +2
 
Einsteins 22.07.2004
Ihan ok suomirokkia, vaikka biisi ei ihan niitä tarttuvampia olekaan. Laulut vähän takana, eteentuonti voisi tehdä biisistä vähän vetävämmän. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
hipit 29.07.2004
Jykevää jyrää, rajua riimitystä. Jos alan faniksi, saanko nimmarin?
0   +1 +2
 
Lord_Ebbos 01.08.2004
Saat, tuu hakemaan.
0   +1 +2
 
Lord_Ebbos 02.08.2004
Sinulla on ainakin sana hallussa. Näppärää intellektuellista kielenkäyttöä. Dumbass..
0   +1 +2
 
Ark 20.07.2004
Mahtavat kitara soundit ja laulu ja sanat taas mahtavat jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2