Misty Morning

Uplink

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Papa Dallas 21.05.2009
Hemmetin hyvä biisi, varmaa tulee vie joku päivä kuuluumaa josain klubilla. Hyvin tehty medolia. Rummut ja basso tulee hyvin tahdissa!!
0   +1 +2
 
8
Cerende 02.10.2005
Ihan mielettömän siistit soundit.
Melodia on myös hyvin onnistunu, soi päässä, mut siitä melodiapätkästä päässä tulee kyl useempiaki biisejä mieleen, ku vaan tää.
Sopivan pitunen biisi, ei liikaa eikä liian vähän kikkailuu, mut täst puuttuu se, et ku tää soi päässä, ni tietäis mikä biisi siellä päässä soi.
Ainut iso miinus loppupeleissä kuitenkin voksuttomuus, niitä odotellessa tulee tääki versio luultavasti soimaan ihan kiitettävästi.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Niin ja piti sanoo että biisi on positiivisesti hemmetin energinen... pistäis mut toimimaan 200% tehoilla jollain klubilla!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Melodia on ollut sen verran tarttuva että sitä on tullut vahingossa vihelleltyäkin... outoa viheltää jotain trance-biisiä... Mut melodia on onnistunu.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Jämäkät kikit saattelee heti minut tunnelmaan... hienoa värikästä soundimaailmaa... Biisi lupaa todella paljon ja pitää odotukset korkeilla. Suvanto alkaa sopivaan aikaan... suvantoa edeltävä hiljaisuus puhuttelee biisissä sopivasti. Suvannon mahtavat padisahat ovat huiput, niinkuin muutkin sahat.

Leadi on ihan helvetin hyvin onnistunut ja melodia on tarttuva... Tuotantoarvot on todella korkealla ja tätä nauttii kuunnella vielä pitkän ajan päästäkin. Masterointi ja tekninen toteutus ovat minusta aivan virheettömiä. Tää va yksinkertaisesti on täydellinen trance-kiksu.

Millä tehdään näin laadukasta soundia?=) Biisissä ei ole oikeastaan mitään heikkouksia. Tää biisi on ollut jo pitkään mun koneella ja tää ei yksinkertaisesti kulu.
0   +1 +2
 
9
Protush 29.11.2004
Voimakkaat,tehokkaat ja muutenkin mahtavat rummut eli ei niistä sen enempää (kaikki tuli ilmi jo ekojen sekuntejen aikana).. alkujumputus ei ole olleenkaan liian pitkä jonka jälkeen alkaa hyvin toteutettu intro.. päämelodia toimii loistavasti vaikka ei mua niin koukuttanutkaan.. biisin rakenne on paremman kun hyvässä kunnossa.. kaikki taustat on hyviä ja niitä on riittävästi.. basslinea olisin ehkä hiukan miksannut (siis vain ihan hiukan).. pituutta biisillä on sopivasti ja vaihtelua samoin.. pientä saundejen tunkkaisuutta on joissain kohdissa mutta kokonaisuus on loistava.. jos melodia olisi ollut vielä koukuttampi olisin iskenyt kybän mutta tällaisenaan vahva ysi saa kelvata:) hieno biisi kerrassaan!
0   +1 +2
 
10
cj.6 26.09.2004
biisi alkaa hyvin hyvien saundien kanssa....rummut on kunnossa ja bassokuvio on kiva.saundit hiottu kuntoon...liidi on täs ihan piru hyvä...ja tää biisi ei o mitää peruskamaa....ihan piru hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
Riiteli!! 26.08.2004
Helposti paras kiksuttelu piisi mitä oon tähän mennessä kuullu mikseris, siis ei jumal...ku hyvä :D.
0   +1 +2
 
10
Zeip 23.08.2004
Aivan loistava kipale!! Melodia on aivan upea ja kappale omaa aivan loistavan tunnelman, joka säilyy aivan loppuun asti. Ja kun vielä tuotantokin on kaikinpuolin kunnossa ei tästä voi antaa muuta kuin kympin.

Odottelempa mielenkiinnolla uutta vokaali versiota...;)
0   +1 +2
 
9
M-Art 31.07.2004
noni, nyt mentiin :)
hemmetti mut sul on hyvii saundeja. ja draivia löytyy tästäkin biisistä. Oceandriven jälkeen on odotukset korkealla.
:( pettymys on suurempi ko olis saanu olla..
tosa soolos ei oo oikeastaan mitään.. melodia on niin keskinkertainen ku olla ja voi. soolokomppikin on sieltä paremmalta vuosituhannelta.. valitettavasti.
mut onneks tekninen puoli pelastaa tän biisin.
miksaus ja saundit loistavat.
0   +1 +2
 
9
JukkaM 10.08.2004
Oikein hieno teos jälleen, soundista kuulee kyllä kenen tuotantoa tämä on. Mitä tähän nyt parannettavaa voisi keksiä, niin mun mielestä voisit koittaa levittää hieman tuon sahaliidin stereokuvaa, jotta se istuisi vielä paremmin. Muuten tämä on ihan kiitettävän hyvää materiaalia niin sävellyksen kuin tuotantonsa puolesta. Odotellaan sitä vokaaliversiota, joka varmasti nostaa biisin tasoa entisestään.
0   +1 +2
 
Buhis 19.07.2004
Basari potkii mallikaasti, ja tuo alun efekti mikä onkaan toimii ihan mallikkaasti. Mun makuun ehkä vähän liian hätäiseen lähtee jo kunnon meno päälle. Bassolinja toimii oikein mallikkaasti, mutta kovasti häiritsee kyllä tuo intron melodia. Sehän on melkein suora kopio tuosta ocean driven melodiasta. Taustalla pyörivä acidlinja häiritsee myös minua vähäsen. Kuulostaa jotenkin hassulta.

Breikissä oleva supersahapadi on oikein mallikaan kuuloinen. Leadin soundista en erityisemmin pidä. Se on ehkä vähän liian tuollainen pehmoinen. Melodiakin on ehkä vähän liian samankaltainen mitä noissa edellisissä biiseissäsi. Kliimaxissa nuo perkussiot tuntuvat hukkuvan aika pahasti tuon leadin alle. Bassolinja kyllä kuuluu ihan mallikaasti ja basarikin potkii ihan hyvin. Toisessa kliimaxissa leadi kuulostaakin jo paremmalta, kun tuo cutoff on huipussaan.

Kokonaisuudessaan jäi vähän ontto fiilis tästä. Itse en ainakaan huomannut suurta eroa noihin softasoundeihin verrattuna. Mutta innolla minäkin odotan tuota vokaaliversiota :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 19.07.2004
Alku lähtee mukavasti käyntiin ja hyviä soundeja tulee esille toinen toisensa perään. Taukokohta jälleen kerran erittäin hyvin toimiva, mutta mielestäni se olisi saanut olla pidempikin, kun siinä tuo padisoundikin kuulosti sen verran hyvältä ja tunnelmalliselta. Melodiat ovat taas kiitettävää tasoa, lead, bassolinja ja kaikki muutkin toimivat moitteettomasti. Sounditkin kohdallaan, mikään soundi ei särähdä korvaan, kaikki äänet ovat hyvin tasapainossa. Rummutkin toimivat erittäin hyvin jälleen kerran. Hyvän kuuloinen ja sopivan tehokkaasti potkiva kick, hyvänkuuloisia linjoja menevät hihatit ja hyvin efektoitu clap toimivat kaikki osaltaan kiitettävästi. Rakenne hyvin kohdallaan, ainakin vaihtelun ja sisällön osalta, mutta biisi olisi saanut olla pidempi, koska nyt taukokohtakin kesti melko vähän aikaa, mutta ilmeisesti pidempi versio on tulossa, joten en nyt tuosta mitenkään miinuksia anna. Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvän kuuloinen ja menevä biisi, jälleen hienolla melodialla varustettuna, jäänkin sitten odottelemaan sitä vokaaliversiota.
0   +1 +2
 
9
Lumonia 19.07.2004
Hmm.. Alku tuntuu kyllä nyt aika astraalisen avaruusmaiselta. Ei kuitenkaan paha, ei paha ollenkaan. Fillin jälkeen matkaan lähtevä dägdäng-bassolinja matkaa taas tähtien tietä.

Piipittely on mukavan kaihoisa ja laittaa kyllä kappaleeseen tuota utuista eeppisyyttä.

En ole aivan sataprosenttisen varma termeistä, mutta luulenpa taustalla näpyttelevän olevan jonkinmoinen acid-linja. Se ei mielestäni oikein kunnolla sovi sinne. Ehkä pehmeämpi soundi voisi samanlaisella sukellus automaatiolla olla nappia sinne.

Taustalla kuuluva "dihh" napsautus saisi olla kovemmalla, että tuo avaruus tulisi vielä paremmin mukaan.

Liidi on mukavan pehmeä, ei leveä eikä liian fättiä supersaha mättöä, mutta ehkä jotain koukkua tarvitsisi mukaan. Biisin muut elementit kaipaisivat myös sitä kaukaiselta tuntuvaa utuisuutta siihen.

Taustalla oleva stringline sopii liidin kanssa, mutta olisi kyllä paikallaan myös hieman korostettunakin. Mukaan myös jonkinmoinen reverbattu "ahhh" choir toisi lisää tuota "misty morning fiilistä biisiin.

Sitä "tuntemattoman" fiilistä haluaisin kuulla tässä enemmän! Juuri tuo "dihh" näpäytys pisti ajattelemaan elämän tarkoitusta ja sun muuta! Ja jos tämmöisiä juttuja alkaa tulla niin kyllä kipaleessa on ainesta! ;)

Soundimaailma on muuten kohdallaan ja työstö nappi suoritus. Kickään ei minusta tarvitse napakkuutta sillä tässä ollaan oikeilla jäljillä, hieman utuisessa, vieraan planeetan rantakaislikossa.. ;)

Hyvä tsipale näinkin, mutta jotain se silti kaipaa mielestäni. Makuasioita yhtä kaikki, mutta tälläistä nyt tässä tuli mieleeni tuota kuunnellessa.
0   +1 +2
 
9
DjLime 18.07.2004
Tuttua ja turvallista taas kerran. Bassolinja sulautuu biisiin todella hyvin. Aikaisemmin bassolinja on enemmän "törröttänyt" hiukan erillään, joten positiivista kehitystä. Päämelodia on vähän tylsän perus. Eikä oikeen erotu selvästi muista biisin melodioista. Liidi soundi on jotenkin yllättävän kesy. Odotin enemmän repäisevämpää materiaalia. Aika keskiverto biisi. Tuotanto on kuitenkin aivan pro:ta. Et ole ajatellut greatest bitsiin ottaa osaa jollain biisillä? tuotannon puolelta voisit hyvinkin päästä sille levylle.
0   +1 +2
 
9
a98 18.07.2004
kuulostaapa perkuleen tutulta tuo intro melodia :) ehkäpä jonkun aiemman uplink biisin kaltainen(?). no kuitenkin biisi on aika mainio. tykkäsin ja kikistä paljon ja vaikkakin muu rumpuosasto on aika simppeli ne toimii hienosti. tyyli on aika perinteinen, mutta päämelodia on sen verran massiivinen perusklubimelodia että hyvinhän se toimii. rakenne jäi itselleni vähän liian eurohtavaksi, kun breikkikin on niin lyhyt. sekä intro on oikeastaan vaan alkusoitto. vähän enemmän rakentelua kehiin. mutta hieno biisi, ei ihan niin paljoa uponnut kuin oceandrive, vaikka onkin ehkä soundillisesti ammattimaisempi.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 18.07.2004
Johan lähtee makoisasti käyntiin. Soundaa kyllä helvetin hyvälle. Edellisetkin biisit ovat olleet soundiltaan kyllä hyvälaatuisia, mutta ehkäpä tämä menee astetta paremmaksi vielä. Kick on todella hyvä omasta mielestäni ja bassolinja uppoo meikäläiseen. Alussa tuo liidi hoiti osuutensa ihan tyylikkäästi, mutta sitten tuossa ennen 2 minuutin rajaa, alkaa tyylikkyys muuttua loistokkuudeksi ja kyllä on perhanan mallikas nostatus! Lähtee kyllä erittäin hienosti. Ei voi olla miettimättä miltä tuntuis jorata tällästä klubilla. Lähes 100% todennäköisyydellä olis meikäläinen lattialla pomppimassa täysillä.

Kyllä täytyy sanoa että laadukkaan vedoksen olet taas päästänyt ilmoille. Efektejä riittää ja äänimaailma on todella täyteläisen kuuloinen. Huonoja puolia ei oikeen tahdo löytyä. Kaikki toimii omasta mielestäni moitteetta. Vokaalit jos vielä lyöt tähän yhtä lahjakkaasti, niin ei helvetti tästä tulee kyllä uskomaton biisi! Jatkahan vaan samaan malliin! Kiva kuulla sieltäkin suunnalta uutta matskua pitkästä aikaa! :)
0   +1 +2
 
10
Avara 18.07.2004
Mukavan täytteinen kappale, odotan että kuulen tämä vokaalien kera (?)
0   +1 +2
 
10
M1cH0 18.07.2004
Alkaa aika mallikkaasti ja on helevetin menevän kuulosta.Liidi on aika makeen kuulonen ku pääsee vauhtiin.Kyllähän tämä on hyvän kuulosta tavaraa eikä tähän keksi mitään moitittavaa. Ilomielin kuuntelen vokaali version! perkele varma imutus tämäki.Lisää vaan
0   +1 +2
 
9
dzc 05.08.2004
Alku tuntuu tylsähköltä, mutta kun päästään lähemmäs kahta minuuttia, meno on jo ihan erilaista.
Melodiat kohdallaan, bassolinja sopii erittäin hyvin.

Vokaaleja en ehkä tähän kaipaisi. :)

btw, kannattaisi osallistua Greatest Bitsiin.

8½ = 9.
0   +1 +2