I'm Free

Trace

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

DJ Jänes 26.10.2008
tykkäsin
0   +1 +2
 
10
miipsu 19.02.2008
tää on kyllä aivan hemmetin mahtava ja hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
L.U.M.E 16.08.2007
mä oon ainaki vapaa tän jälkeen;) -lume
0   +1 +2
 
9
karez 04.04.2007
Mukavan kuulosta fiilistelyä vähä Robert Milesin tyyliin. Piano iski aika hyvin meikäläiseen eikä muutenkaan biisissä paljo haukun aiheita ole.
Tosin toi offbeat-basso kuulostaa vähä jo liian "ysäriltä" :)

Jees biisi, mutta ehkä liikaa ton pianon varassa kuitenkin.. 8½ mikä kääntyy 9..
0   +1 +2
 
10
Bemari 03.05.2006
aivan kauheen hyvä biisi!!!! rakastan tätä!! olis kiva tehä yhteistyötä.. olis hienot laulun sanat tähä valmiina.. =)
0   +1 +2
 
10
^MaiGe^ 06.10.2005
Ihana, kun joku on osannu tehdä just sellasen tyylisen biisin, josta tykkään eniten. Pianomelodiat on aivan ihanat. Jotenki ihanan rauhallinen yleissävy, johon piano erityisesti sopii.
0   +1 +2
 
9
Protush 18.05.2005
hyvin on tunnelmaa onnistuttu luomaan =) biisi eniten pidin noista hyvin miksatuista acid linjoista ja päämelodiasta.. piano oli myös oikein maukas ja hyvän kuuloinen.. rakenne toimii hyvin kyllä kaikkine efekteineen ja kikkailuineen :) introt varsinkin ovat juuri sitä vapauden tunnetta! tempoa ehkä olisin lisännyt pari astetta.. sitten hieman miinus puolia.. miksaus on turhan tunkkainen vaikka onkin kyllä samalla mukavan pehmeä.. rummut ovat ihan kohtuu toimivat paitsi kicki joka tuppaa vähän jäämään piiloon.. lisäksi basari kaipaisi vähän enemmän energisyyttä ja tehoa ettei meno pääsisi kuullostamaan laiskalta.. kuitenkin biisissä on kokonaisuutena pääasiassa kaikki ihan hyvässä kunnossa (pientä loppuviilailua vailla) ja vielä kun melodiat olivat erittäin hyvät ja suht koukuttavat niin kyllä tää musta on ysin biisi ehdottomasti =)
0   +1 +2
 
10
AssAllmighty 23.11.2004
noniin...menoa ja meininkiä riittää :) synat on yksin kertaisesti mahtavat, laadukkaampaa ei mikseristä löydy!! tää on ihan omaa luokkaansa kunnon soittimesta kuuneltuna :) oikeen mukava ja ytimekäs trance pätkä :) olet pisteesi ansainnut
0   +1 +2
 
8
Imp 29.07.2004
hyvää keskiverto kamaa tämä :) dynamiikkaa pitäsi panostaa seuraavissa kipaleissa.miksausta siis hiomaan. tukevuus puuttuu sitä tarkoitan.muuten biisi rullaa mukavasti eteen päin ja uusia juttuja on aina kiva kuulla missä on hivenen omaperäisyyttä
0   +1 +2
 
Quki 19.07.2004
Erittäin hyvin toteutettu, laadukkaat saundit, vauhdikas meno, mutta sekoittuu Eurotrancen massaan. Hieno pianoriffit, ajoitukset täsmällisiä. Vähän jää toistamaan melodiaa, loppuen lopuksi erittäin hyvä tuotos, loppuunhiottua.
0   +1 +2
 
No niinpä tietysti heti kun tulee eurotrancee niin se pitää kommentoida kahteen kertaan.

En oikeen osaa sanoa tästä genrestä mitään rakentavaa. Tämä biisi ei ole oksettava kuten eurotrance yleensä, joka on bonus. Edes noi Euroiluleadit ei onnistu ärsyttämään. Jos eurodancea on pakko kuunnella niin mieluiten sitten tätä biisiä.
0   +1 +2
 
Averell 19.07.2004
Kommenttiringistä tuli ja trance ei mulle maistu, mutta plussat noista kosketinosioista, joissa on jotain ideaa. Tavallista parempi myös se että tämä on muutenkin melodisempi kuin tällainen keskiverto jumputus (josta en tosin paljon mitään tiedä)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 19.07.2004
Alku menee mukavasti rullaten hyvien soundien soidessa aina taukoon asti. Taukokohta toimiikin aika hyvin, varsinkin piano kuulostaa hyvältä. Melodiat toimivat melko hyvin tässä, melodialinjan osalta ei ole valittamista, mutta tuo lead ainakin hieman tuntuu puuroutuvan, menee nuotit hieman ehkä päällekkäin. Sounditkin aika lailla kunnossa, pientä hiomista ehkä kaipaisi. Rummut ihan hyvät, mutta ainakin kick saisi olla hieman tehokkaampi. Hihatit ja clap sitten toimivatkin ihan hyvin. Rakenne on aika lailla kunnossa, sopivasti vaihtelua löytyy, ja biisikin on sopivan mittainen. Kokonaisuudessaan varsin hyvän kuuloinen ja menevä biisi, mutta hieman tästä mielestäni jotakin puuttui.
0   +1 +2
 
8
odkid 02.07.2004
Mukava se pyörivä filtterijuttu, aika tilava biisi. Ei ehkä miun genreä just, mutta toimii omassaan. Piti mielenkiinnon yllä aika hyvin, tapahtui asioita. Aika perus-"sieltä ne rummut nyt tulee rollina"-juttuja. Toisaalta hyvä ja toisaalta ei. Onhan tämä hyvin nauhoitettu ja miksattu, kaiketi pelkillä koneilla väännetty.
Valitettavasti miusta kaikenlaiset tällaset Euro-etuliitteen omaavat jutut toimii vain ja ainoastaan taustamusiikkina. Kai ne klubittajat tykkää.
0   +1 +2
 
8
jmm 02.07.2004
Se mikä tässä miellyttää heti alkuun on tuo melodia, joka itse asiassa on vieläpä omaperäinen. Niin paljon kuulee konemusaa missä ei ole melodiasta tietoakaan ja itse olen aina tykännyt että biisissä pitää olla melodia. Mutta ei tää kuitenkaan niin hirveesti uutta tuo konemusan markkinoille ja täällä mikserissä on ihan hurja kasa biisejä tältä tyyli alueelta. Itse kun en tällaista musaa kuunteleen menee tää vähän sellaisen massaan hukkuvaan osastoon. Mutta uskoisin että ihminen joka tykkää näistä koneväännöistä tykkää myös kovasti tästä. Hyvinhän tää on tehty ja tuo melodisuus on hieno juttu. Sekä tuo pianosoundi on hyvä, siinä on ihan oikean pianon tatsi eikä mikään heleä kilinä.
0   +1 +2
 
9
the_dj 02.07.2004
hyvä kokonaisuus, melodia on onnistunut hyvin. basso voisi kuitenkin olla hieman voimakkaampi, mutta se on makuasia. pidän pianosta, joka tulee hyvin esiin. pro-kamaa! pitää ladata!
9-
0   +1 +2
 
8
Nebula_Meltdown 30.06.2004
Mukava mato heti alussa. Kunnon Warp Brothers- tyyliin. :)
Hyvän kuuloisia padeja, ja pianon iskiessä kehiin tulee ihan kesäfiilis ja olo, että todellakin on vapaa. Tää on kyllä ihan kiva soppa. Melodia ja synan soundi siinä ovat ihan kohdallaan. Toi piano on kyllä tosi hyvä, pitää vielä sanoa kun se tuli uudestaan. Tämä varmasti toimisi alkuillasta tanssilattian täyttäjänä jonkun r'n'b-setin perään. Kaikki äänenlaatukin tuntuu olevan kohdallaan. Ei mitään valittamista, keep up the good work! :)
0   +1 +2
 
10
W@RM 26.06.2004
kauniin kuuloinen biisi, melodia on todella kiksu musta! :) Rakennekkin toimii aika hyvin, ehottomasti sun paras biisi. Nuo acid-happo saundit on kans ihan kivat! :) Voisin vaikka remixata tätä joskus...jos vaan sulle soppii?
0   +1 +2
 
8
JukkaM 24.06.2004
Aika voimaton basari, bassolinja taas on tuttu, offbeat basso, ehkäpä sillä olis jotain menevämpiäkin kuvioita kehitellä, vaikka genre onkin eurotrance. Perkussiot aika yksinkertaiset, jotain kilkettä saisi tunkea sinne lisää. Hapot introssa on kivat, tykkään. Mukavan kuuloset jouset breikissä, pianomelodia also nice. Sahaliidi on menevä, tota soundia sais ehkäpä hieman hioa.

Rakenne menee peruskaavalla läpi hyvin, toimii. Eniten olisi toivonut tosiaan rumpupuolelle lisää toimintaa. Muuten biisi toimii hyvin ja eniten pidin melodiasta.

Kokonaisvaikutelma sellainen 8.
0   +1 +2
 
9
cj.6 04.08.2004
alku alkaa lupaavasti...sahaliidi kuulosta hyvältä ja bassokuvio on hyvin hoidettu kuntoon...piano saundi on siistin kuuloinen ja siit sit alkaa eurojumputus.melodia on ihan hyvä, olisi vvoinu viä parannel, mutta muuten biisi on hyvin onnistunut
0   +1 +2