Voss Days

Deformis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ravka 13.08.2005
Varsin mukavaa musakkia. Sopii täydellisesti yömusaksi hieman humaltuneeseen olotilaani. Kiitos tästä.
0   +1 +2
 
9
elica 07.05.2005
On tämä kyllä niin leppoisaa maalailua, että ah! Ympäristöllisetkin tekijä luovat minulle lähes täydellisen musiikkikokemuksen. Tälläinen hieman synkkä ja pilvinen sää sopii tähän kappaleeseen. Melodioista tykkäsin erittäin paljon ja etenkin äänimaailma kolahti. Rummut olivat hyvät, mutta niihin olisi välillä voinut tuoda jotain hieman lisää. Minimalistisuudestaan tulee hieman omni triokin mieleen. Hyvä että löysin nämäkin sivut, tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 21.11.2004
Hitto sentään.. Oon joskus kuunnellu näit biisei mut en muista et tääl on ollu mitään näin laadukasta. Hiton hyvä äänimaailma. Tää iskee niin rakenteensa, melodioitte ku soundienki osalta. Yks pikku miinus. Joissain kohissa noi bassot clippaa joka johtaa särkemiseen. Kerran vielä. Hiton hyvä. *Infra on fiiliksissä :) *
0   +1 +2
 
jrnn 20.11.2004
Eteeristä tunnelmaa huokuva padi nappaa mukaansa heti alusta, ja pitää otteessaan kappaleen kehittyessä. Äänimaailmassa on lämmintä omaperäisyyttä: minua miellyttävät erityisesti onnistuneen minimalistinen ote, ja monipuolinen, ehkä rohkeakin soundien yhdistely. Kursailemattomia, originaaleja ratkaisuja tukee tuttuja, turvallisiksi todettuja polkuja seuraileva rakenne. Kokonaisuus toimii kiitettävästi.

Uskoisin kappaleen pääpainon kääntyvän tunnelmointiin, tanssijalan vipatuttamisen sijaan. Minä ainakin onnistuin rentoutumaan mielikuvien parissa – karuja ylänköjä kääpiökasvuisine havupuineen ja äkkijyrkkiä, paljaita kallioseinämiä, joita vasten suolaiset vesimassat pieksävät, raikas, korvissa suhiseva viima. Tavallaan rummuissa voisi olla vähän enemmän munaa... toisaalta, kun kyseessä ei ole mikään klubittelubiisi, niin ehkä on jopa parempi, ettei basari potki persuksille, vaan että rummut sulautuvat osaksi äänimaisemaa.

Johtuukohan se sitten skandinaavisen karuista vuonomaisemista, että etenkin loppupuolen koto(?)melodioissa on jotakin Röyksopp'ahtavaa, ja jotkut kellopelimäiset soundit muistuttavat Björkistä.
0   +1 +2
 
Eternity 05.11.2004
Vaikea tästä mitään kommentoida kun en itse kuuntele tämän tyylistä musiikkia, mutta luulempa että kuitenkin dance ihmisten puolesta mukaan tempaava!
0   +1 +2
 
10
JaDubb 17.10.2004
Laadukasta räimettä. Erityisen kivoja ovat nuo pikku efektinpoikaset siellä täällä. Taustat ovat mukavan rauhallisia, rumpu potkii sekä basso murisee. Voiko sitä dnb:ltä muuta toivoakaan?
0   +1 +2
 
9
siiki 19.09.2004
Erittäin hienoa Drum'n Bassia varmaan parasta mikserissä mitä olen kuullut täytyy sanoa.
Todella hienoa fiilistelyä täytyy sanoa.
Rummut ja bassot olivat toteutettu erittäin hienosti!
0   +1 +2
 
9
Tune 02.07.2004
Hei hani. Uutta matskuu, mmm..
Kivat low lenderit tässä alussa, (ou shit tuli Röyksopp mieleen) =D
Mutta kun messiin tuli hihatsut, ilme muuttui hieman ejakuloivaksi ja odottavaksi. Biitti on jotenkin turhan toistonomainen, liekö dnbssä pitäisi olla muuttuvaa toi kompitus enemmän(?)
Tykkään tuosta lintuhuilusta mikä käy aina välillä messissä!
Mukavaaaa kamaa.
Kivat kolinat, parhainta tuotantoasi tämä on, kehityt kuin koira simatehtaalla!
0   +1 +2
 
Einsteins 01.07.2004
Hyvin tehtyä, mutta en keksisi mitään käyttöä tälle omassa elämässäni ja sehän on oma ongelmani. Tättädää.
0   +1 +2
 
8
rjv 10.06.2004
Aika hyvännäkösen kuulosta meininkiä, mut jottai puuttuu. Ambienssit ja fiilistelymeiningit on kohdallaan, mut kyl ehkä pistäisin pikkusen lisää viel kaikkia efektejä pitämään mielenkiintoa yllä ja rummut on kyllä aika heikot vielä. Okei, snare ja basari kyllä iskee ja haikatkin on jees, mutta jotenkin sais olla vielä tuhdimpi koko rumpusetti, vaikka joku breikki siihen mukaan vielä. Nyt tää kuulostaa liikaa rumpukoneelta.

Melodiapuoli on kyllä hyvässä mallissa.
0   +1 +2
 
10
Bloodycut 05.06.2004
Tuli tosi mukava olo tästä biisistä *lyö kättä kanssasi* kiitos!
0   +1 +2
 
Enforce 02.06.2004
Hmmm.. tästä ei oikein osaa nyt olla juuri mitään mieltä. Sinkoileva rytmi ei oikein tansittavaksikaan taivu, eikä toisaalta sitten löytynyt mitään tarttuvaa melodian pätkää, vaan lähinnä saman toistoa, jolla ei ihan meikäläistä nyt tavoitettu. -Riku-
0   +1 +2
 
9
KeenLand 28.05.2004
Oikein hyvä piisi! Basso varsinkin on hyvä, kuuluu selvästi eikä juuri häiritse muita soundeja. Rummut ovat loistavat ja taustalla maalailevat pädit ovat mukavan unenomaiset. Tämä on jälleen taattua Deformista!
0   +1 +2
 
9
ioona 25.05.2004
Lähtee liikkeelle sopivan rauhallisesti ja rakentuu loogisesti ja hitaasti. En erityisemmin pitänyt alun urkumaisesta äänestä, mutta se ei kuitenkaan poikennut liikaa muiden elementtien tunnelmasta häiritäkseen koko biisiä. Mukavan raa'at ja yksinkertaiset rumpukuviot/soundit, plussaa tuli. Erityisesti pidin biitin kehittelystä, mutta ne ovatkin hyviä miltei jokaisessa kappaleessasi. Kauniit ja surulliset melodiat sopivat juuri hyvin tähän kappaleeseen. Kokonaisuudessaan todella hieno kappale, jossa on saatu yksinkertaisista äänielementeistä aikaan jotain suurempaa ja kauniimpaa. Sanalla sanoen kaunista minimalistista rumpubassoa.
0   +1 +2
 
Botro 24.05.2004
ihan kipakka kappale. kyllä tätä varmaan norjan vuonojen välissä kuuntelisi.
0   +1 +2
 
9
WandaT 24.05.2004
alku lähtee mukavasti liikkeelle.rauhallista ja antaa kuuntelijalle aikaa virittäytyä samalle aaltopituudelle.rummut tulee mukavasti mukaan, tuoden eloa lisää biisiin. en teeskentele tietäväni kyseisestä tyylisuuntauksesta, mutta rauhallinen ja miellyttävä äänimaisema sai kyllä mun mieleni rentoutumaan ja mielikuvituksen lentämään. biisi on pitkä, mutta todella kaunis. pojot tippuu...hyvähyvä! luv:WandaT
0   +1 +2
 
9
Aitto-oja 23.05.2004
Oikein hyvä.. Mä pidin.. Ei pysty pistään nyt rakentavaa... Pää särkee liikaa...
0   +1 +2
 
10
Niina. 23.05.2004
Vaikken ookaan tällasen musan asiantuntija niin kyllä Deformis aina vetää pisteet kotiin.:) Ihanat beissit..:)
0   +1 +2
 
8
koneismo 22.05.2004
Oikein vakuuttavaa meininkiä..
Tykkäsin vaikka olen enemmänkin rankemman dnb soundin miehiä..

Damn... eipä tästä oikein muuta sanottavaa ole.
Hieno biisi.
0   +1 +2
 
wdm 15.06.2004
aika minimalistista meininkiä. tälläinen tunnelmointi toimii hyvin tähän aikaan yöstä. parin minuutin kohdalla mukaan tuleva melodia syventää meininkiä mukavasti. joku leikelty breikki ton biitin lisäksi olisi toiminut mainiosti. lopun fadeout hieman häiritsi. muuten ihan mukavaa tunnelmointia loppuiltaan kun ei enää kovempia räimeitä jaksa ja on aika mennä nappaamaan annos zetaa.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 24.05.2004
Alku on mukavan utuinen ja käyntiin lähtö ei pelästytä sohvanpohjalta, aika mukavasti soljuu käyntiin. Himppasen vaihteluitakin, joskin näinkin kärsimättömälle yksilölle turhan harvaan tahtiin. Eipä mithän isompia kitinöitä lähde tälle.
0   +1 +2