To Know You

Deapre

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
trikrank 30.12.2004
Biisin alku oli todella mieleeni ja sai adrenaliinin virtaamaan suonissa. Helvetti sentään.. käyn nyt edes heittämässä yhden kuperkeikan tuossa lattialla, kun en yksinään viitsi näin yöaikaan rakentaa moshpittiäkään. *Noin* ja sitten jatketaan:

Soitantaa en expressioniin rustailemani vuodatuksen jälkeen ala enää erikseen sen kummemmin kehumaan, kuin todeten, että kyllä on läksyt luettu. Homma jyrää eteenpäin yhtä tehokkaasti ja luontevasti, kuin höyryveturi lasten pulkkamäessä. Ei varmaan erikseen tarvitse mainita, että jälki on samaa luokkaa.

Edelleen soundeista joutuu itkemään, koska varsinkin kitara voisi mielestäni olla vähän purevampi. Selkeät ovat, kyllä, mutta tappamisen meininkiä ei olla viety aivan loppuun asti. Ei tämä silti huono ole, eikä edes keskinkertainen. Toivottavasti tuhma käytös jatkuu osaltanne tulevaisuudessakin, jotta me herkkusuut saamme lisää puustia korvillemme.
0   +1 +2
 
9
vexu 24.06.2004
Heh, tulipa heti mieleen vanhat Napalm Deathit ja kumppanit, joskin laulu oli enemmän HC:tä. Kaikesta huolimatta genressään onnistunut minirykäisy.
0   +1 +2
 
10
Happokanttori 05.06.2004
Täydelliset kitarasaundit, uuuuhhhh...!!!! Jos diggaatte paskasta musasta käykää kuulemassa Nahka-asemaa. Mutta tämä: täydellistä, tulkaa uudestaa Karhulaan/kotkaan keikalle pian, fuk!
0   +1 +2
 
9
oodipoodi 24.05.2004
Järetön haltuunottojylläys tossa alussa. Jus' great. Jonka jälkeen haltuunoton haltuunottojylläys. I dig.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 29.04.2004
Aika tykitys vinkuna-alkuineen. Ja sitten rokin jälkeen lähtee se saatanallinen räiske. Noi vinkasukitarat on kyllä ehdottoman plussaa. Hehheh, semmonen rokkimeininki kesken grind-paahdon. Tässä TAAS sama kompressorin vastaisku noissa junttauksissa, alussa sen kuulee selvimmin. Pumppaa vähän liikaa..?

Lopetus toimi melkein yhtä hyvin kuin suomen yleisimmän kirosanan jälkimmäinen tavu. -TU!
0   +1 +2
 
9
GREV 29.04.2004
Sama pätee tähänkin, eli edistynyt bändi on...
0   +1 +2
 
9
Niqo 27.04.2004
noni. löytyhän ne blastit ja vieläpä nopeaaaaaaaaaaa. alusta tuli mieleen joku nuu metalli tsipale.
0   +1 +2
 
9
OzzieTheMan 27.04.2004
Yhdyh edellisiin kommentoijiin.
0   +1 +2
 
10
karkkitouhu 27.04.2004
moon erimieltä ku siiro, nimittäin tää oli mun mielestä parempi. johtuen ehkä tosta rokkialusta, jos siinä olis ollu räkääsemmät kitarasaundit olis se ehkä jossain mielessä, jossain tilassa, jossain maailmassa tuonu mieleen blood brothers nimisen loistavan orkan. no toihan se kuitenki mulle ainaki. sitte vähä nopeutuu kompsonaitti ja meno tiukentuu. vähä räkääsempi saundi oli rennompi mielestä. edelleen perkeleen tiukkaa.
0   +1 +2
 
9
Bore-gear 16.06.2004
Hyvää tennistä!
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 24.04.2004
Taas se on todettava, että grind on homojen ja sivareiden death metallia. Vaan tämä kyllä toimii kuin edellä mainitun homosivarin pakastettu ja myöhemmin pulveriksi jauhettu ruumis nuuskattuna kauniina linjana suoraan vasempaan sieraimeen sukujuhlilla Yyterissä viime vappuna.

Ai että.

Rummut miksattu hieman liian kovalle. Tämä ei suoranainen megavittumaisuus ole, mutta kyllä sen lesborumpalin kyvyt (jotka siis todella ovat mainiot) erottuvat sieltä vähän taaempaakin. Riffit ovat edelleen sitä Deapre-laatua, mitä olen tottunut odottamaankin pojilta teiltä. Miten muuten sinä laulajasetä voit kuulostaa noin "kypsältä" (pervo sana)? Kävisit uskottavasta vokalistista lähes mille tahansa nykygrind yhtyeelle.

Joten siis.

En malta odottaa nähdä teidät livenä Toukokuussa... Sitten tulee muuten MUN MUNAA TEIDÄN PYLLYYN jos ei meininki ole katossa! Tai tulee kyllä joka tapauksessa.

<3
0   +1 +2
 
9
NapalmHead 24.04.2004
Alku oli erityisen mukava. Jos noista riffeistä vain saisi selkoa, niin olisin orgastisessa olotilassa.
0   +1 +2
 
9
Terok 24.04.2004
Hieno lopetus, riffeissä oli ihan ideaa ja vähän mielenkiintoisempia kuin yleensä, kovasti joutui vaan keskittymään että sai selvää niistä. Alkaa oleen aika laadukasta tavaraa ja selvästikin biisitkin paranee. Grind!
0   +1 +2
 
9
speed_o_gonzales 24.04.2004
Hieno "old school hc" aloitus riffi tällä biisillä. Eikä ollut pituudella pilattu tämäkään ralli. hmm.. nopea, nopeampi, deapre.
0   +1 +2