Once

Sectoid Blue

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jimmyfi 31.07.2009
basso jotenkin panoroitunut oudosti
0   +1 +2
 
9
Whitel 27.05.2007
Olipas miellyttävää soundia!! Ja tyylikästä tunnelmointia myös. Heti huomioin kadehdittavat reverbit (Reasonin omia?) joilla mieluusti itsekin omiani efektoisin. Pöh.
Mutta tosiaan, pitkään arvoin onko tää tylsää vai koukuttavaa ja päädyin että tämä on omituisesti molempia(?!). Ainakin näin kertakuuntelulla jäi koko ajan odottamaan mitä seuraavaksi tulee. Oli silti sen verran upeaa soundia ja miellyttävää menoa että taidan ladata ja kuunnella useammin. Kiitän!
0   +1 +2
 
7
MiDre 08.09.2005
Mistä pidän.. noh, sellanen kun clarity, mut sellaseen vielä lisäksi erilaisia pimputuksia, liukuvaa ääntä ja ehkä jotain vokaalin tynkää.. naisen ääni, joka toistelee jotain muutamaa sanaa.. tms. huom, nää on siis vaan ehdotuksia.. sulla on hyvä tatsi tän tyyliseen musaa, älä kadota sitä, mut muokkaa sitä vielä hiukan lisää ja tee paljon erilaista niin tää toimii entistä paremmin... :)
0   +1 +2
 
9
Seburban 27.11.2004
Kyl biisi kesti mun mielest toi oli tosi hyvä ammattimainen biisi... Kaikki FX:t oli hyvii mut siin 4minsan kohtaa se melodia ei oikee vetäny... PS. Voiks käydä kattoo mun biisei voisit kommentoida tai antaa äänen edes yhel kipaleel http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
Chronosis 21.04.2004
Kukaan ei ole kehunut biitin "läskeyttä". :) Vaikka basari nyt onkin aika peruskamaa, perkussiot toimii erittäin hyvin. Mukavaa housejumittelua. Ja nimenomaan jumittelua. Olisin kaivannut enemmän variaatiota, nyt tämä jää vähän ns. taustamusiikiksi. Mutta genreen nähden kohtuu onnistunut luomus. Laadusta ja genrelle omistautumisesta antaisin 9. Henkilökohtaiselle kiehtovuudelle 8.
0   +1 +2
 
8
DjLime 13.04.2004
Alussa nuo basari ja bassolinja eivät oikeen nappaa, mutta kun homma jatkaa samalla linjalla pari minuuttia, niin johan alkaa toimia. Tuossa kolmen minuutin jälkeen tuleva break osuus ei toimi yhtään. Kaikki hyvä fiilis joka tuossa parissa minuutissa ehti kertyä katosi ja fiilistely täytyi alkaa alusta ja jotenkin ei enään ylletä sille aallon harjalla jossa jo käytiin tietyssä pisteessä. Tuota yksinkertaista vokaalipätkää toistellaan liikaa ja se on ehkä aavistuksen verran liian kovalla. Tuossa 7min paikkeilla alkaa jo miettimään jokohan loppu olisi kohta tulossa. Ihan makeat soundit ja makea fiilistely, mutta jotain puuttui, että sellainen täydellinen jumitustila olisi tullut. En tuosta pääininämelodiasta tykännyt yhtään. Ilman sitä tämä olisi jo 9p biisi, mutta paljon muutakin pientä olisi kiva muutella. Toussa varmaan käy ilmi ne pahimmat. Annampa pitkän pohdinnan jälkeen vain kasin, vaikka aika melkoisen hypnoottisesti minua viihdytti. Pienellä säädöllä tästä voisi tulla mielenkiintoinen kokemus.
0   +1 +2
 
Papa Dallas 17.04.2009
hyviä efektejä oot biisiin kehitelly.
0   +1 +2
 
10
Monomeedio 26.02.2004
Annoin kympin. On kiva kuunnella hiukan tyylikkäämpää fiilistelyä, eikä sitä normaalia melodista kilkettä (mitä täällä paljon on), johon kyllästyy 12,3 sekunnissa. Vähintäänkin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 25.02.2004
Groove meininkiä tässä. Rummut pauhaavat hyvin ja jykevästi. Bongot, hihatit sun muut tekevät hienoja variaatioita taustalla. Melodiapuoli jääkin sitten hieman köyhäksi. Bassolinja alkaa loppua kohden puuduttamaan hieman, naisvokaalit tuolla puolenvälin pidemällä puolella alkavat myöskin loppua kohden hieman häiritä. Kokonaisuudessaan biisi on ihan hyvin groovaava, mutta ei iske täysillä. Sama biisi iloisemmalla ja kesäisemmällä melodialla olisi ollut mun mieleen.
0   +1 +2
 
8
Psylocke 22.02.2004
Mukavan hypnoottista jumitusta. Bassline alkaa kyllä puuduttaman pidemmän päälle.Muutenkin biisi kaipaisi hieman lisää variaatioita. Ehkä lisää koukkuja rytmipuolelle. Tuo voksukikkailu kyllä on toimiva idea, jotenkin pistää vaan häiritsemään tuo loppuunkulutettu "uoo-hoo-ou" äänähtely.Miksaus tuntuu olevan mallikkaasti kunnosa,kuten aina. Kokonaisuudessaan hieman liian tasapaksua progea.Ei todellakaan huono.Elä jätä tätä missään nimessä viimeiseksi kokeiluksi tässä tyylissä!
0   +1 +2
 
8
Ture 21.02.2004
no joo..eipä tähän muuta kun että hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 21.02.2004
Ihan mukavaa jamitteluahan tämä on. Eipä siinä mitään. Vokaalitkin sopivat sekaan ja tuovat ihan kivan tunnelman.
0   +1 +2
 
Panuzki 21.02.2004
Kevyttä meininkiä... nuo vokaalit ovat kyllä hassunkuriset. Ilmeisesti ei mikään sen erikoisempi tekele, joten suuremmat kehut ja puheet säästän tuonnemmaksi...
0   +1 +2