Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux

Uplink

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Aurisgale 19.12.2004
Elementit toimivat aivan loistavasti heti alusta alkaen ja bassolinja on sieltä toimivammasta päästä... saa sopivasti mielen liikkumaan rytmin mukana. Soundit on sopivan kaukaisia ja kauniin eteerisiä. Pirteää ja hyvää oloa luovaa trancea onnellisella soundilla ilman ällöttävää iloisuutta. Mitä mä voisin oikeasti enää toivoa enempää.

Kaikki efektit ja sahat toimivat asiallisella ottella jolla minutkin saa napattua menoon mukaan. Ammattimainen ote on kuin vahvin koura jonka otteesta ei helpolla pääse irti. Cläppiä on sopivasti ja rummut toimivat loistavasti muutenkin. Filtteröinnit ja sahapadit ovat helvetin kauniita. Tätä tahtoisin bailata ehdottomasti clubeilla varsinkin nyt kun olen vielä biletys tuulella surkean baari-illan jälkeen. Pitäis kai mennä nukkuu mut nää biisit ovat hyvää mun psyykkeelle.
0   +1 +2
 
10
digeon 30.06.2004
juma mitä vääntöö!!! en o sit taas vähään aikaan noin hyvää basslinee kuullu!! ja kick ja clap jyllää kyl niin perhanasti!!! paljon kaikkii kivoja pikku sine-pimputuksia mitkä sopii tähän niin hyvin!! tosi hyvät soundit ja tuntu et miksaukset olis kans kunnos..! ja tää melodia!!! et sit tie mut leijun just aivan taivais!! mahtavaa!! ei perhana!!! leadin kuvio on just niin hienoo! tää on niin täyteläistä! hyvää!! pituus on myös hyvä! no sellatteen parannuksen olis tietty voinu koittaa ku olis tota pää sahaleadii kirkkaammaks laittanu jollain cutoffilla tai vaan jollain eq:lla... tää biisi on erilaista ku muut tääl mikseris! samaa rataa!
0   +1 +2
 
10
Lumonia 01.05.2004
Vau! Alku on mahtava! Bassline ja startti biitti ovat kuin luotu yhteen. Niitä seuraava buld up ja vauhtiin lähtö antavat vaan lisää pontta.

Taustan melodia tuo kesäisen tunnelman. Voisi kuvitella olevansa Kaliforniassa tai vaikka Australiassa rannalla käppäilemässä.

Supersahan filteröityyn kohtaan saisi tuoda hieman ehkä enemmän volyymiä ja sitä matalaa mörinää.

Arpeggio lähtee mukavasti ja tasainen tulo kliimaksiin löytää vielä sen yhden aurinkoisen kesävaihteen päälle.

Melodia ja bassline osuvat kohdilleen ja jälleen Ralphie B:mäiset tausta kärinät ja pärinät saavat hyvän fiiliksen meikäläisellä päälle.

Hyvä kokonaisuus ja en oikeastaan löydä muuta moitittavaa kuin tuon supersahan "mörinän" puuttumisen.

Siitä on kuitenkin turha lähteä rokottamaan sillä kyllä tuo kesätunnelma saa niin hyvän mielen täällä päässä valloilleen, että täysi 10+!

Biisi pelasti päiväni, jos voisin sanoa näin.
0   +1 +2
 
9
Stocco 08.04.2004
Bassline näissä jyllää kuin shumin ferrari. Ja tästä mielleyhtymästä vähennän yhden pisteen.
0   +1 +2
 
Kiekka 31.03.2004
Joo, toisaalta biisi on kyllä hyvä, mutta kun ottaa huomioon kuinka hemmetin hyvä soundikaali sulla on, niin en hehkuta sitä nyt, vaan sanon. Kuuntele, analysoi, ota vaikutteita, tee nöyrästi töitä, sillä mun mielestä sun jutussa on potenttiaalia vielä parempiin biiseihin. T: Micilito
0   +1 +2
 
10
Speed Freek 22.03.2004
Kick on kyllä yksi parhaimpia kuulemiani. Bassline on jälleen loistava. Biisi rakentuu varsin maukkaasti ja erityisesti tuo breikki oli todellakin varsin maukas. Melodia jäi soimaan päähän ihan kybällä. Yritä tässä sitten vielä omaa musaa saada aikaiseksi...

Huippu biisi! 10 ja papukaijamerkki
0   +1 +2
 
10
a98 26.02.2004
jeps sun paras biisi so far, meikä tykkää kovasti :) hieno potku biisissä ja melodiat on todella maukkaita.
0   +1 +2
 
9
Buhis 23.02.2004
Bassolinjat on vähän samantyyliset kuin tuossa aurorassa mikä on vain hyvä juttu. Mukavasti rullaa eteenpäin. Perkussion puoli toimii myös totuttuun tapaan mainiosti. Melodia lähtee ihan mukavasti rakentumaan. Breikissä padisoundi on hyvä, ja leadikin on hyvän kuuloinen. Melodia ei vaan oikeen nappaa, vähän turhan ilosta meininkiä mun makuun :) Soundit on kyllä kaikin puolin kohdallaan, ja toteutus on moitteetonta. En vaan henk. kohtasesti oikein pidä näin iloisista biiseistä. Mun suosikki on kyl edelleen toi Aurora :)
0   +1 +2
 
10
Axu-T 21.02.2004
Huh, kun mä tykkään tästä!

Siis tulee tosi hyvä fiilis näistä soundeista ja sävelistä..
Tää on sellainen "lohduttava" biisi =D...
Niinku että: "älä huoli mistään. Väännä nupit kaakkoon ja elä.."

Tää ois levyttämisen paikka! Etis ne nuoret labelit ja laitas niitä demoja menemään!

0   +1 +2
 
10
veezay 12.02.2004
Tulee noista nostatuksista kosolti mieleen Gouryella, nam. Rummut on täydemmät ja gruuvaa paremmin kuin edellisissä kipaleissa (tuli itse asiassa yks oma biisi mieleen :)) ja melodia on simppeli ja toimiva... ei noita nyt kaikkia jaksa ruveta listaamaan tässä kun jokaisesta ois vaan hyvää sanottavaa, paitsi toi alun piano, kuulostaa hiukkasen ristiriitaselta kun siinä on jotain mollisoinnun säveliä ja muu biisi rokkaa duurissa... pieni juttu mut mua on aina häirinnyt noi pienet seikat ;) Pituudesta sen verran että ois voinut keposesti olla ainakin minuutin pidempi, loppuu turhan nopsaan (oon kait ainoa jolla on joku pakkomielle noihin ikuisuuksia kestäviin rumpujumitteluihin). Ei toi pianokaan nyt niin paljoo loppujen lopuks häirinny et numero ois kympistä mihinkään laskenu. Jees :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 11.02.2004
Taas kerran odotukset täyttyivät. Ei tästä voi kuin pitää eikä pituuskaan häiritse. Melodiat ovat samantyyppisillä soundeilla varustettu kuin tuossa "Prisoner" - kappaleessa ja kuulostavat erittäin hyviltä. Rumpupuoli on jälleen loistavasti kunnossa ja kick-soundia on ilo kuunnella. Kokonaisuus on erittäin hyvä, mutta ei se ihan kybällä kuitenkaan iske.
0   +1 +2
 
10
DjLime 10.02.2004
Aika maukas bassolinja kun se tuossa n. 0:29 alkaa tykittämään oikeen kunnolla. Kaunista soundia taas kerran ja tuskimpa se enää kellekkään tulee yllätyksenä. Tuosta alun pianomaisesta pimputtelusta en oikeen dikkaa. Tuo melodian kehittymis tauko on upean kuuloinen. Tulee aivan pro tuotokset mieleen. En ole koskaan erityisemmin näistä iloisista melodioista pitänyt, mutta tässä tuo bassolinja ja melodia pelaa melkosen mukavasti yhteen. Tähänkin kaipaisi hiukan lyhyempää alkua, kun siinä alussa ei paljon mitään kummempaa tapahdu. Kyllähän tämä loppuje lopuksi on aikamoinen party biisi on. Ainoat miinukset on tuo piano joka ei oikeen iske ja turhan pitkä alku ja keskivaiheenkin olisi voinut lyhyemmin toteuttaa. On tämä sen verran laatu tuotos että tätä voisi system f:n tai airscapen tai vastaan tekemäksi biisiksi. Loistavaa. Ei kuitenkaan aivan täydellinen. vain 10- noiden juttujen takia mitä mainitsin.
0   +1 +2