Uneton intiaani ja mandoliini

Täysikuun aikana

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Asam 12.03.2014
Tämä intiaani elää kirkasvärisessä videopelimaailmassa. Väreinä lähinnä keltainen, ruskea, limenvihreä ja tummahko aniliinin-purppuran punainen. Kun hän soittaa, on mandoliinin väri kuitenkin tummanvihreä ja täten lisäelementti tuossa erikoisessa ilmanalassa. Nuotit kulkevat tuulta vastaan. Ne muuttavat osuessaan esineisiin niitä - ehkä paremmiksi, ehkä vain erilaisiksi... Maailma sulautuu sisäänpäin, ehkä pieneen sähköliekkiin joka oli intiaanin "nuotiona".
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 17.12.2012
No onhan tää joo erilaista ja sisältää upeita elementtejä. Mandoliini hyvä valinta, mutta sitä ehkä käytetään jopa aavistuksen liikaa.
0   +1 +2
 
9
Ikuaika 13.12.2012
Nyt on niin saatanan härön kuuloista tavaraa! Mahtavaa.
+2   +1 +2
 
7
SaveTheFallen 09.12.2012
no huhhuh mikä meno. miksausjälki ja soittelu olisivat saaneet olla vähän huolellisempaa, muuten kyllä ihan siistiä settiä.
0   +1 +2
 
8
Ace Metalhead 19.06.2012
Ou jeah! Jotenkin tulee mieleen Clintin länkkärit ja Morriconen musa. Tässä vois pyssysankari ratsastaa havoittuneena läpi autiomaan voitettuaan juuri vihollisen. Toisaalta tää sopisi johonkin scifi-leffaankin. Toimisi lyhyempänä ehkä paremmin. Mutta mukavaa surinaa!
+2   +1 +2
 
Markola 08.05.2012
Mielenkiintoista musaa ja mukavan rosoisia soundeja. Sovituspuolella olisi voinut ehkä vähän tiivistää, koska biisi jää välillä vähän liikaa paikalleen. Sekavalla tavalla tämä kyllä iskee meikälle.
+1   +1 +2
 
Snacke 08.05.2012
Tässä on jotakin todellista. Tämä on todella kaukana line6 - systeemeistä, mikä on vain hyvä asia. Psycho cowboyt commodorella ohjelmoidusta new mexicosta. Sopivan hullua ja yllättävää, että tätä jaksaa tuhat kertaa mieluummin kuin mukahifiä kakkaa, mitä nykyään kuuluu joka tuutista. Hyvä!
+2   +1 +2
 
JohnSalute 06.05.2012
No onpas rosoiset saundit. Hmm, jotenkin tuntuu että ne ei oo jääneet vahingossa tällaisiksi.. Välittyy jotenki semmonen fiilis että niitä on haettu tämmöisiksi. Toi mandoliini (?) taas tuo semmosen fiiliksen että koko biisi olis vitsi. Jaa, en tiiä. Hämmentävää. Hyvin hämmentävää.
+1   +1 +2
 
8
Avaruuskantria, hih! Toimivaa jamia...:)
+1   +1 +2
 
10
zargo_hellfuzz 26.04.2012
Ketäpäs muuta tämä ois kun äöö, jätkällä on ihan oma ote näihin systeemeihin, tunnistaa ringissäkin ensimmäisestä sävelestä. Tähän on selvästi käytetty hennosti ruopattua sävelkorvaa, roisisti kermaa ja pikkusen mustapippuria äänipään kiusoittelemiseksi. Saundit on jälleen luontaisen hirvittävät, luojan kiitos ei mene hifistelyksi, pysytään autuaasti rytmitajukankaalla. Lopussa luonnollisesti tuota inhottavaa skitsopanorointia niin että pää kallistuu kiusallisesti vasemmalle biisin loppuessa. Alkua kuunnellessa meinasin esittää kysymyksen että oisiko tuohon sopinut jos Redfordin Reiska olis tullut heittämään kertosäkeet siitä reising my fämili-koverista, mutta päätin sitten pysyä asialinjalla enkä laittaa semmosta tyhmää. En löydä sitä intiaania vaan tästä mistään, onko se laitettu city-reservaattiin jossa se nyt kulkee täysikuun valaistessa suojateitä? Mandoliini sillä oli ainakin jäänyt povitaskuun ja pari dollaria jolla se on lahjonut kytät niin ettei ne anna sille sakkoja mandoliinin soittamisesta julkisella paikalla. Tää on muuten yks parhaista ralleista mitä oon sulta kuullut.
+2   +1 +2
 
R-iQ 23.04.2012
Chiptune fiiliksiä. Toi mandoliini on aika jännän kuuloinen. Sopii loistavasti biisin hämyiseen äänimaailmaan. Hieno kappale mitä fiilistelee meilellään, pahimmat rutinat voisi kuitenkin koittaa miksata pois.
+2   +1 +2
 
Jamsteri 23.04.2012
Rytmiryhmä kuulostaa aika siistiltä. Ja bassosaundi on tosi rok. Tai oikeastaan chip.

Jouset alussa ovat jotenkin irrallisen kuuloiset.

Mutta mandoliini se vasta kummalata kuulostaakin. Onko tuo soitettu takaperin tai jotain? Välillä se kuulostaa oikein hyvältä ja välillä siltä, että ollaan aika hukassa. Lopussa mandoliini ei oikein kuulostanut yhtä toimivalta kuin siinä, missä se alkaa. Mandoliinin ollessa mukana kuvioissa jouset kuulostavat paljon vähemmän irralliselta kun ne eivät ole niin pinnassa.

Kyllähän tästä intiaanit tulee mieleen. Taitavat kyllä olla aika kovissa meskaliinihuuruissa. Siltä ainakin kuulostaa. Tämän voisi pistää jonkin elokuvan taustamusiikiksi johonkin oikein psykedeeliseen kohtaukseen.

Jos mandoliini olisi paremmin vedetty niin tämä olisi tosi siisti biisi. Tai siis vielä siistimpi. Nyt tässä on vähän demomeininki. Mutta muuten kyllä asiallista.
+1   +1 +2
 
7
Immunity DBL 22.04.2012
Mitäköhän genreä tää aika experimentaali soundi onkaan. Melodia hiipii ja pikkuhiljaa sen hyväksyy. Aika kakka miksaus ja soundi. Parempi kuin ei mitänän ja ihan kelpo viihdyke.. ainakin mä jaksoin jees. :)
+1   +1 +2
 
7
Eerik 22.04.2012
Tulee kaukaisesti mieleen Giana sistersin tunnari tai jotain sellaista. Vähän ohuet saundit tuossa kielisoittimessa. Synkkää niin synkkää...
+1   +1 +2
 
7
Peloukoufa 19.04.2012
Onhan tässä inkkaritunnelmaa. Tuntuu vaan vähän soundit säröytyvän liiaksi. Mielenkiintoinen mandoliini.
0   +1 +2
 
9
torchelli 18.04.2012
konerumpusoundit ei oo ihan mun mieleen. Miksaus menee myös aika yli soundillisesti, joka ehkä voi olla hyväkin ratkasu. Jos homma ei muuten toimi, niin mennään täysillä rehellisesti metsään. Siintä pisteet, Lofi musa toimii aina.
+1   +1 +2
 
10
milo05 17.04.2012
omatakeista tulkintaa ylitit itsesi hyvä niin se on siinä.
+2   +1 +2
 
9
BVR 14.04.2012
Biisi nousee ku elohopea virtsaputkessa olevasta kuumemittarissa, hiljaa hyvä tulee. Lutusen retro, ja sitten ku luulee että kuume on mitattu nii se mittari alkaa vielä nousemaan, nyt oikein hätyytellään KUUMIA lukemia. Kone käy kuumana, niin biisikin. Mitä mukavin rouhasu. Istuvalla Härällä on takapuoli hiestä märkänä tuon skulauksen jälkeen.
+2   +1 +2
 
9
Kare_ 14.04.2012
Vitti ku tän sais paremmin tuotettuna versiona. On kyllä hienoja melodioita. Luulin et täällä on jotain sisällötöntä rämpytyksenroisketta taas, mutta tässä on kyllä tunnetta, meinaan. Tässä on myös bassolinja sarjaa meikäläisen lempparityyliä. Mahtava fiilis.
+2   +1 +2
 
10
Kostiainen 11.04.2012
Vitun tiukka biisi. Tykitystä heti alusta lähtien. Tarttuvaa melodia, kasaria, pelimusasaundeja, Casio-meininkiä ja ja sopivan kieroa rämpytystä. Tähän biisiin pittää palata. Oon aina halunnut yhdistää Casio CTK-571 kiipparini ja aina hieman epävireisen balalaikani tai grungekitarani samaan biisiin. Kiipparit kitaraefektien läpi vedettynä jne jne. En sillä että alkaisin matkimaan mutta inspiraatiota tämä antoi.
+2   +1 +2
 
8
leopeo 11.04.2012
Ihan mielenkiintoinen soppa. TUo mandoliini kyl toimi hyvin, mikäli se nyt mantsku on:D ihan ei tunnista. Eni veis, mukava kappale tuli sellai suht rauhallinen olo.
+1   +1 +2
 
10
Doctor Carpenter 10.04.2012
Tulee mieleen kaikkea hauskaa ja hyvää nuoruudesta, Godflesh - Keuhkot - Kumikameli - Butthole Surfers - Italolänkkärit ja naapurin tähtitieteilijä kylähullu..
+2   +1 +2
 
zenri 09.04.2012
Tässä on kyllä omat lo-fi-estetiikan pointtinsa, mutta ei ihan maaliin asti vielä päästä. Asteen verran parempia melodioita ja linjakkaampaa soundia, niin johan potkii. Ideaa kuitenkin jo on.
+1   +1 +2
 
9
Susimies 09.04.2012
tässä on hyvä wild wild west tunnelma!
+2   +1 +2