Masterpiece of Unknown Art

Nihil Mortum

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Furry 10.12.2011
Hämyisä intro. Tykkäsin erityisesti tuon huilun tuomasta säväyksestä fiilikseen. Muuten biisi tuntui olevan vähän turhan venytetty, varmasti olisi voinut minuutin pari nipistää.
Teknisesti homma on hallussa. Tyylilajiltaan biisi ei ole minulle omiani, turhan synkkää makuuni.
+1   +1 +2
 
Freyelise 07.12.2011
Melkoista soundien kontrastia örinällä ja huilulla. Aika sanoisinko saatanallinen meininki, tosin ei mikään ranteet auki -meno, vaan enempi semmonen taidegalleria+punaviinihifistelyä+saatana ;) Varmaan oman kuulijajoukkonsa tämäkin löytää, vaan ei meikäläiseen oikein tipahda, vähän liian alternativea.
+1   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 06.12.2011
Akustinen meininki erittäinkin toimivaa tähän genreen. Tulee kyllä mieleen että sieltä nyt vokalisti huutelee omia aikojaan manalasta kun bändi on vielä introssa taivaan porteilla harppuineen. Masterpiece tämä tosiaankin on, isoa haetaan ja paljon mielenkiintosia juttuja.
+2   +1 +2
 
8
Amphobia 20.11.2011
Akustinen intro toimii mielestäni hyvin. Huilu on kans kiva pieni lisä äänimaailmaan, sitä harvoin kuulee mättöbändien taustalla. Kun ärjyminen starttaa, laskee se vähän fiilistä. Jotenkin ei vain kuulosta tarpeeksi uskottavalta örinältä. Ei ole ns. tarpeeksi munaa laulajan äänessä. Konerummut ei nakerra kauheasti mieltä, mutta jos genrenimenä toimii Alternative Metal, saisi rummut mielestäni olla vielä koneellisemmatkin. Joku Nine Inch Nails -tapainen rumpumättö voisi toimia kivasti kans biisn taustalla. Pituutta ehkä aavistuksen liikaa, mutta kyllähän tätä kuuntelee.
+2   +1 +2
 
9
Niemelä 20.11.2011
Tosiaan alternatiivia, kuuntelemiskelpoista tavaraa. Mukava kitarointi jaksaa miellyttää.
+1   +1 +2
 
Jake Timon 17.11.2011
Kommenttirinki. Kun en tämän musiikkilajin paras ystävä ole niin tykkäisin ehkä ennemmin kuulla tästä pelkän instrumentaaliversion. Ihan mukavat taustat nimittäin, mutta laulu ei yksinkertasesti sovi mun korvaan.
0   +1 +2
 
8
A77E 17.11.2011
Siisti intro näppäily ja kun lähti käyntiin tuli aikamoinen yllätys :D ei paha, mut ei mikään lemppari. Mutta tykkäsin ja varmasti tuun kuuntelee toistekki. ps oli muute iha jees kitara soolo.
+2   +1 +2
 
zenri 17.11.2011
Alku lähtee varsin kauniisti liikkeelle, mutta rankemman osuuden yhdistyessä sointiin kokonaisuudesta tulee jokseenkin sekava. Persoonallista ilmettä tässä on muille asti jaettavaksi. Tällaisen toteutus vaan tarvisi erittäin timmin äänityksen myös teknisesti ja tässä vähän jäädään siinä mielestäni liian keskitasolle.
+2   +1 +2
 
8
Turmis 16.11.2011
Ensimmäisenä kiinnitin huomion selkeään akustiseen kitarasoundiin, muutos oli kovin raju kun siirryttiin kuolonkorinaosastoon ja rumpuihin. Epätasapainoinen soundimaailma haittaa jonkin verran kuunteluelämystä.
Tässä on selvästi haettu mystisiä ja pimeitä fiilistelyitä, joissa on kohtalaisesti onnistuttukin. Tasapainoisempi miksaus parantaisi tätä huomattavasti. Mainio aihio jokatapauksessa.
+2   +1 +2
 
MOHICAN 16.11.2011
mukavan kummittelevan kuuloinen akustinen kitara. Konerummut vain kuullostavat mielestäni hieman irralliselta tuohon akustiseen kitaraan. Myös laulusaundissa on mielestäni liikaa efektiä akustisen soidessa koska nyt tuntuu siltä että laulu tulee eri tilasta kuin akustinen kitara. Laulu ja konerummut istuu paremmin pakettiin kun särökitarat tulevat sisään.

Sävellyksenä monipuolinen ja monisäikeinen teos. Konseptina tämä orkesteri on mielenkiintoinen. Soitto ja laulu tuntuu sujuvan ja huilusta saa plussaa ainakin minulta. Tuotantopuoli kuntoon niin biisit ja meininki pääsevät oikeuksiinsa.
+2   +1 +2
 
Mr Fobias 14.11.2011
Mielenkiintoinen teos. Todella tunnelmallista meininkiä. Cleania laulua olisin mielellään kuunnellut myös tuon örinänän sijaan, mutta oli siinä sen verran otetta, että menihän se näinkin.
+1   +1 +2
 
Miksu- 10.11.2011
ajattelin et nyt tulee mukavan rauhallinen biisi, mutta vastaan tulikin aikamoista ryminää : )
0   +1 +2
 
8
asara 08.11.2011
Ei paha. Jotenkin vei mukanaan. Laulustakin yllättäen tykkäsin aika paljon. Säilytti mielenkiinnon hyvin eikä tuntunut liian pitkältä.
+1   +1 +2
 
8
kake1962 31.10.2011
Alun perusteella tätä ei olisi voinut metalliin millään sijoittaa, mutta tulihan sieltä jotakin sellaistakin! Vähän sekavan oloinen kappale, mutta kuunneltava. Soundipuoli melko kohdallaan.
+2   +1 +2
 
T.Rautakari 29.10.2011
Skene ei ole omaani, mutta:
Hienosti soitettua ja äänitettyä -etenkin alku.
Tarkkaa työskentelyä.
+1   +1 +2
 
7
MelodiaVelho 26.10.2011
rummutus ja oliko se nyt harppu eivät oikein sopineet toisiinsa ja en kyllä itse pidä tuosta epäselvästä möngerryksestä mutta muuten ihan OK
0   +1 +2
 
Cooki 25.10.2011
laulut aika yksitoikkoiset. vähän variaatiota olisi kaivannut. Opeth tulee väkisin mieleen. Soolo ahdistava.
+1   +1 +2
 
7
Kitaravelho 25.10.2011
Kone rummut kyllä kuuluu läpi. kehityskelpoista.
+1   +1 +2
 
5
Jermo83 25.10.2011
Hieno alku, akustinen sopii aika makeesti tohon. En o oikein ikinä tykänny örinästä, mut musiikki toimii ihan makeesti. Aika pitkä ralli näämmä 7 min. Laulun takia rupee jo kahen minuutin kohtaalla oleen vähän ongelmia jatkaa kuuntelua. Ne ketkä tykkää örinöistä ni tää aukee niille varmaan paremmin.
0   +1 +2
 
Linkless 21.10.2011
Vähän vinkuu nuo soundit. Melkein en odottanut tuota mörinää mutta tuli se sieltä kumminkin. Ei tämä yhdistelmä oikein minuun iske.
0   +1 +2
 
8
Ace Metalhead 18.10.2011
Genre on valittu ihan oikein. Omaperäistä ja vaihtoehtoista. Rankkaa laulua, ei vaihtelua tulkinnassa. Paljon erilaisia osia. Vaatisi useamman kuuntelukerran avautuakseen. Idea ja tunnelma välittyy. Soitossa, soundeissa tai miksauksessa en hoksannut huomautettavaa. Genressään varmasti toimivaa tavaraa. Oman linjan pitäminen on aina hienoa vaikka varmasti vaikeaa.
+2   +1 +2
 
maaninen 10.10.2011
Harmi tosiaan tuo rumpalin puuttuminen. Opeth vähän tulee mieleeni. Puhdasta laulua olis voinut olla ajoittain, niin olisi tuonut tehoa tuohon örinään. Ideaa biisissä oli ja sopivasti vaihtelua. Hyvä!
+2   +1 +2
 
H4p4 08.10.2011
Tunnelmalliset taustat. Tämmöseen kamaan toimis paremmin melodisempi laulu ihan puhtaan örinän sijaan. Oikea rumpali olis myös parantanut lopputulosta rutkasti. Nyt on vähän aneemista naputtelua konerumpujen toimesta. Täytyypi kurkata onko uudempaa matskua tarjolla..
+2   +1 +2
 
Pääskynen 08.10.2011
Kyllähän tässä mielenkiintoiset asetelmat on ja synkkyyttä riittämiin mutta vaikka olen raskaamman metallin kuuntelija niin en saanut ainakaan ekalla kuuntelulla mitään kiinniottopaikkaa.
+1   +1 +2
 
petersadul 01.10.2011
Paljon hyviä elementtejä biisissä. Huilu toimii komeasti. Itse olisin tarjoillut kaikua ja delayta miksaus-vaiheessa. Nyt vokaalipuoli liian kuivaa minun korvaan. Kokonaisuutena ihan hyvää genressään. Toki esim. kitarasoolot kannattaisi vetää oikeasta skaalasta/pallosta...
+2   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 30.09.2011
mukavan mureaa rönsöilyä. tällasta kuuntelin 90-luvulla enemmänkin. se oli silloin kun ei ollu opethia ja muita pellejä joista en välitä vittuakaan. hirveetä elitististä paskaa. mutta tää teiän versiointi toimii.
+2   +1 +2
 
7
rawhead 28.09.2011
Hieman jää kyllä puolitiehen, johtunee juuri ohjelmoiduista rummuista. Jotenkin kokonaisuus on kyllä tyylikkäällä pohjalla, mutta soi sitten kuitenkin epätahtiin hieman joka soitin. Parin minuutin kohdalla laulaja pääsi vasta vauhtiin.
+2   +1 +2
 
argon 25.09.2011
Onpas muuten yllättävän tehokkaasti meikäläisen makuun yhdistelty erilaisia äärimetallielementtejä hyvinkin tunnelmallisiin osuuksiin. Soittopuolella on jonkin verran petraamisen varaa, mutta näkemyksestä tippuu kyllä nyt pisteet eli juuri näin: periaatteessa yhteensopimattomia osia vain yhdistelemään, niin lopputulos saattaa nousta isommaksi kuin osiensa summa. Hyvä!
+2   +1 +2
 
8
Doctor Carpenter 22.09.2011
Ohjelmoidut kannut latistaa aina tunnelmaa ei voi mithään. Mutta olihan tää aika iiveliä, herranjumala. Akkareista tuli hieman mieleen Opeth, alun skitat olisi voinut soittaa tarkemmin... biisiä olisi voinut hiukka tiivistää, pituus ei haittaa mutta turhia taukoja/poukkoilua oli, keskittyminen herpaantui. Olihan tää hyvästi plussan puolella kuitenkin, fiilis välittyi mikä on jo paljon sekin.
+2   +1 +2
 
9
IzirAtig 21.09.2011
Erikoinen miksaus. No bläkkiin suuntautuneessa musiikissa saa kai ollakin. Vähän on minun mielestä liikaa esillä tuo isoäänisempi akustinen. Huilu ulisee vittumaisesti..
+2   +1 +2
 
Jamsteri 16.09.2011
En kuuntele kovin paljoa tällaista musiikkia niin kommenttia voi lukea tietyllä varauksella. Ensin teos kuulostaa joltain ambientmetallilta, joka luo oikein kivasti tunnelmaa. Mutta sitten. Laulu hyppää aika voimakkaasti silmille tuossa kun se alkaa. Itse olisin varmaan laulanut vähemmän örisemällä tai sitten pistänyt alle jotain voimakkaampaa kitarajuttua.

Kappaleessa muutenkin tuntuu noin kahteen minuuttiin asti laulu ja taustat olevan vähän kuin eri biiseistä. Sitten siinä vähän ennen kahta minuuttia kuulosti vähän yhtenäisemmältä.

Ensimmäinen Kitarasoolo sopiikin tuon taustan päälle ihan eri meiningillä. Toinenkin toimii myös hienosti. Tosin sinne asti päästyä kappalekin kuulostaa mielestäni ehjemmältä kokonaisuudelta.

Tämä oli aika pitkä teos, mutta tämän jaksoi kyllä kuunnella mielellään loppuun asti ja mielenkiinto pysyi yllä. Tässä oli kuitenkin mukavasti vaihtelua. Ainoastaan tuo laulu ja taustat olivat välillä jotenkin oudon epäsuhtaiset mielestäni.
+2   +1 +2
 
8
MustaLammas 14.09.2011
Särökitarat mukaan aiemmin (ja raskaammin läpi biisin), miksaus ja äänitys kuntoon ja oikea rumpali (lähinnä rumpusoundit kondikseen) niin toimii. Jos taitoa löytyy niin ehdottaisin "säkeistöihin" puhdasta laulua. Rumpujen ohjelmoinnissa on paikka paikoin pientä hutilointia.
+2   +1 +2
 
Holic 12.09.2011
Kylläpäs osaa olla ilkeän kuuloista musiikkia. Ärjyntää Diablon Town -musiikin päälle. No ei kai. Mutta tuli tosiaan vanha kunnon Diablo 1 mieleen. Ilkeätä ilkeätä musiikkia.
+2   +1 +2
 
8
rene 09.09.2011
Biisin akustinen intro on hieno. Rummut ovat soitannollisesti jotenkin hieman toisesta biisistä tai maailmasta. Ilmeisesti kompin vääntäjä ei itse soita rumpuja. Kitaroiden tilat ovat myös paikoin eri mantereilla muiden soittimien kanssa, joka tekee kokonaisuudesta luonnottoman kuuloisen. Tehokeinoksikaan siitä ei oikein tässä biisissä ole. Puolessa välissä alkoi jo tuntua siltä, että kappaleen maksimimitta on saavutettu. Tästä voisi tehdä ehkä muutamankin hyvän biisikokonaisuuden.
+2   +1 +2
 
7
tilkka 09.09.2011
Ei nyt todellakaan huono kappale. Itsellä ei vaan mielenkiinto kuitenkaan riittänyt kovin pitkälle,kun omat tekeleet yltävät hätinä pariin minuuttiin, mutta ihan väkipakolla kappaleen kuuntelin ja siinä viiden minsan jälkeen alkoikin tapahtua.
+2   +1 +2
 
Juise6-0 08.09.2011
Eipä osunut taas genre josta tajuaisin juuri mitään. Akkarikierto toimii kyllä, sopivan uhkaava tunnelma. Mulle ei konerummut oikein toimi....
+1   +1 +2
 
8
fluffyband 07.09.2011
Alusta tuntuu, että örinä ja taustat olisivat täysin erillisiä kappaleita. Kun säröskeba lähtee mukaan alkaa paketti kuullostamaan yhtenäisemmältä. Konerummut eivät oikein pelaa missään vaiheessa. Örinä oli kyllä ihan uskottavaa, eikä biisikään mitenkään huono ole. Raskaissa kohdissa tämä on parhaimmillaan, mutta silti soundit kautta linjan ovat turhan ohkaisia.
+2   +1 +2
 
Leks| 06.09.2011
Tätä nyt on väärin arvioida, kun on studiolta itsekin. Noh, kokonaisuutena toimiva, konerummut on hanurista. Muuten huikea teos. Joku kovempi äijä olis voinut soittaa soolot.
+2   +1 +2
 
extinco 05.09.2011
Ei omaa alaani, en osaa sanoa mitään.. Ohjelmoidut rummut kuulosti pirun siisteiltä ;)
+1   +1 +2
 
5
Amusia 04.09.2011
Aika kesyt nuo taustat tohon örisemiseen.
Kertsi kyllä sit lähti ihan kunnolla käyntiin.
EI oikein mitään uutta tässäkään ja sanoista tosiaan vaikea sanoa mitään.
Kivat kliinikitarat.
0   +1 +2
 
8
Sillanrakentaja 04.09.2011
Tässä oli oikean Teoksen makua, kieltämättä kuulosti aika kunnianhimoiselta sävellykseltä. Hyvät soundit sekä akustisissa että vähemmän akustisissa rumpuja lukuunottamatta, jotka jäivät tosi kylmiksi. Örinälaulun ylimpiin ystäviin en kuulu, mutta tässä toimii sekin.
+2   +1 +2
 
8
S.M.O.K.E 04.09.2011
taas oho-efekti
äänimaaailma fantastinen, mielikuvia herättävä
melkein kuin limbonic artin äänenkäyttö,
tulee mieleen, Sam pitää äänestä, minä en, kuiskausosuudet sopii tähän kappaleeseen
pääasiassa hyvin onnistunut kappale.
+2   +1 +2
 
DJ_JIIKOO 03.09.2011
No nyt en kyllä tiiä mitä sanoa, ku iha eri lajia ku musiikki mitä mä kuuntelen.. Mutjoo, täs ainaki melodia on hyvä, sen verran saan irti tästä. Sitte taas tosta örinästä mä en tajua yhtään mitään, joten en viitti alkaa oikee kommentoimaa kummemmin.

Käy ihmeessä nakkaa mun biisiin "Mä yritän parhaani" kommenttia: http://www.mikseri.net... !
0   +1 +2
 
Elintasokas 03.09.2011
Aika omituinen, mutta eihän se ole sama asia kuin huono. ;) Tässä biisissä on aika jännä tunnelma. Koska en osaa verrata tätä mihinkään, niin en anna arvosanaa, mutta sanotaanko nyt että mielenkiintoinen. :D
+2   +1 +2
 
8
MJ Antipope 01.09.2011
Jaa, taas tuli tämä kommenttiringistä vastaan.
0   +1 +2
 
9
Soundcraft 01.09.2011
Vähäsen ehkä tulee semmonen mieleen että olis riffit vaan GP:llä leikattu/liimattu ilman sen kummempaa yhteyttä, TOISAALTA, en muutenkaan liikoja progesta tiiä... :D Soundit on ihan perushyvät, Soitto on hyvää, toi rumpukone kyllä pistää vituttamaan, mutta ens kerralla kato sitte Kekee rumpuihin. :) Kokonaisuutena ihan jees ja vaikka vähän hämmentääkin toi miten noi osat sopii/ei sovi toisiinsa, niin osat ittessään on hyviä.
+2   +1 +2
 
7
jasoni 29.08.2011
Alun akustinen kitarajupina tökkii hieman teknisesti ja plikpluk-äänet siellä täällä häiritsevät sujuvuutta, joka hienosti toki välittyy traagisesti rämisevän (tarkoituksellista?) soundin mukana. Rummut, basso ja kitarat noissa kohdissa joissa niiden pitäisi potkia päähän eivät potki. Tämä on kekseliästä (taiteellista?) matskua joka voisi olla voimallista ja toimivaa puhaltimineen kaikkineen mutta äänityksen taso ei anna kaikkia tehoja irti tekeleestä. Laulajan ärinä on katu-uskottavaa. Käykeehän äänittämässä kunnolla jossain studiossa osaavan hepun kanssa niin uskon että tunnelma kohoaa melkein kattolampun korkeudelle.
+2   +1 +2
 
7
kimbbaz 26.08.2011
Puhtaalla laululla tämä olisi voinut olla oikeinkin kuunneltava teos, paljon hyvää toki tässä on silti eli mm. akustiset kitarat toimii aina, mutta tuohon komppiin sovitettuna, ei sitten kuitenkaan parhaalla mahd. tavalla. Sovitusideat kunnianhimoisia. Sekava fiilis jäi, mutta uskon että sitä on haettukin. Ei ihan perushuttua.
+2   +1 +2
 
Henkkasetä 26.08.2011
Ihan jees, omaan makuun sopii paremmin se et sanoista saa selvää.
0   +1 +2
 
Hupimusikantit 26.08.2011
Vokalisoinnit ei oikein kolahda, mutta hyvät melodiat ja rihvit. Oikein hyvä!
0   +1 +2
 
Salopino 25.08.2011
Kyllähän tässä jotain ideaa tuntuisi olevan.
0   +1 +2
 
El Camach 23.08.2011
Perhanan tunnelmallinen ja makee intro! Myös hitaat kohdat toimii tosi upeesti, aika eeppinen tunnelma. Noi kuiskaukset sopii upeesti taustalle. Mukava vaihtelu akustinen kitara hevi biisiin, tulee aavistuksen ajattaran akustiset biisit mieleen. Pidän mollipohjaisista näppäilyistä, saman tyylistä ite väsäilin aikoinaan. Melkeen toivoisin kunnon rumpusaundia, sais enemmän munaa biisiin. Ihan jees kokonaisuus.
+1   +1 +2
 
Paulus 23.08.2011
Painostavaa ja mieltäni kovin ahdistavaa. Nyt ei uni tule.
0   +1 +2
 
9
Project 66.6 16.08.2011
Laulaja joutuu tekemään töitä ja onnistuukin hyvin hommassaan. Kuitenkaan kyseinen tyyli ei hivele minun korviani kauheasti, mutta aikaa ja taitoahan tämä biisi on vaatinut, eli genressään tämä on varmasti mukava kappale =)
0   +1 +2
 
Neemu 16.08.2011
En oo ite ymmärtäny aivan kyseisen genren karjumisvimmaa, mut eipä voi tuomita. Miksaukset yms on kuitenkin iha mukavat, monesti törmänny metallibiiseihin, jotka miksauksillaan särkee kaiuttimia ja korvia.
+2   +1 +2
 
8
lipoma 15.08.2011
Ihan toimiva biisi ja kokonaisuus pysyy kasassa. Soundit hyvät ja selkeät. Laulusta voi olla montaa mieltä, itse olisin melodisen perinteisen laulun kannalla. Mutta kuten totesin, milipiteitä vain.
+2   +1 +2
 
Markola 14.08.2011
Biisi kehittyy hyvin loppua kohti. Konerummut ovat ehkä omaan makuuni hieman liian pinnassa. Muuten balanssi toimii.
+2   +1 +2
 
milo05 14.08.2011
erittäin hieno alku biisissä,omassa genressä pärjää varmasti hyvin,soittimet valittu hyvin,
0   +1 +2
 
7
JohnSalute 13.08.2011
Vokalisti murisee ihan uskottavan kuuloisesti. Akustinen kitara saundaa tosi hyvältä. Basson & särökitaran saundista en tykkää yhtään ja noh. Noista rummuista en sano mitään. Konerummut on konerummut.
+2   +1 +2
 
walkaway 13.08.2011
Kauniisti alkaa tämä hevi rypistys, kannu osasto toimii mallikkaasti, eipä hassumpaa metalli musaa
0   +1 +2
 
piituhymiö 12.08.2011
Mielenkiintoinen yhdistelmä tästä örinälaulusta ja akustisista soittimista syntyy. Toki olisin tykännyt jos rummut ei olis ollu ohjelmoitu mut mitäs pienistä jos tykkää sienistä..:)
+2   +1 +2
 
Snacke 11.08.2011
Akustisten instrumenttien käyttäminen näin voimakkaasti on ainakin mulle uutta, tässä on vähän niinku folk menoa orkesteritaustalla, tässä tapauksessa metallihenkinen orkesteri. Hyvä yhdistelmä. Kitara ja huolu luovat kappaleen vaatimaa tunnelmaa näppärästi enemmän kuin maksimoitu jyrinä ikinä, ja dynamiikkaakin säilyy samalla.
+2   +1 +2
 
Alextreme 11.08.2011
Tässä jäi odottamaan sellaita kunnollista räjähdystä, mutta sitä ei sieltä oikein tullut. Örinälaulut akustisten juttujen päälle aika erikoinen ratkaisu.
+1   +1 +2
 
tuntematon_pelle 11.08.2011
Soitossa oli ainakin kitaroiden osilta hieman hapuilua paikoittain, mutta ördäys pelasti melko paljon. Biisi kaipaisi mielestäni huomattavasti enemmän dynamiikkaa ja paremmat särösoundit. Muuten tässä on ihan hyvää ideaakin. Basari soundi on kyllä aivan hirveä, mutta sen te varmaan tiesittekin esittelyn perusteella. Turhan pitkä kyllä mielestäni.
+1   +1 +2
 
nikkezi 10.08.2011
En oikein saanut biisistä kiinni missää vaiheessa, mutta syy tähän löytyy siittä etten ole tutustunut kyseiseen genreen oikein ollenkaan. joten uskoisin että toimii genressään!
0   +1 +2
 
Nuggumath 09.08.2011
Mitähän tämä nyt on. Jotain klassisen ja bläkkärin sekotustako... Jotenki omaan korvaan erittäin sekavia värinöitä aiheuttaa. Vähemmän tällasta kuulleena vois kai sanoa, että aika omaperäistä.
0   +1 +2
 
Begemot 09.08.2011
Hienoa akkarin näppäilyä ei voi minkään. Sitten örinät kehiin ja menee pikkasen mun korvilta ohi tämä estetiikka.

Uskoisin että tämä on ajatuksella tehty ja sisältää jotain syvällistä.
0   +1 +2
 
6
electrichaos 09.08.2011
Jotenkin tekotaiteellisen oloinen biisi. Minun makuuni biisi jankkaa liikaa itseään ilman hypnoottista poljentoa.
+1   +1 +2
 
9
Fillari 09.08.2011
Toimivaa settiä, omassa genressään hyvi ntehtyä musaa. Rumpu kuullostaa minusta hyvinkin aidolta. Akustisesta kitarasta pidin tässä eniten ja soolo oli myös hyvä. Huolitellun kuuloista meininkiä alusta loppuun.
+2   +1 +2
 
6
clickboing 07.08.2011
Intro kuulosti ihan kivalta, mutta tämän tyyppinen 'laulaminen' ei vaan kolahda yhtään. Biisi koostuu perinteisten riitasointujen päämäärättömästä hinkkaamisesta. Ei nostata fiiliksiä, ei herätä mielikuvia.
0   +1 +2
 
7
Indigou 07.08.2011
Akustisella kitaralla soitetut kohdat ovat tässä varsin mukavan kuuloisia (alussa tosin oli jostain syystä kitarassa vähän resonanssia mutta mitäs pienistä) Myöskin örinälaulu oli ihan ammattimaisen kuuloista joskaan ei hirveästi erotu muista vastaavan genren harjoittajista.. Sanoituksista en osaa sanoa mitään näin äkkiseltään kun örinäkorvani ei ole ihan niin harjaantunut. :)Ihan jees pläjäys ja mukavasti oli vaihtelua 7 minuutissa.
0   +1 +2
 
8
Bheid 07.08.2011
Omaperäinen sovitus, särökitaran puute säkeistöissä on tässä aika yllättävä ratkaisu. Mutta näkyy toimivan. Sanoituksetkin ovat kelvolliset ja sävellys hieno.
+1   +1 +2
 
7
Jkill 04.08.2011
nuo ohjelmoidut rummut olisin kyllä soitattanut vaikka tuuraajalla. Tuntuu ettei tuo bassorumpuörinä osasto oikein istu tuohon kaikkeen muuhun tässä biisissä, nuo akustiset jutut toimii hyvin, kaikki muu vähän heikommin. Opethin arkuillahan tässä kai ollaan, mutta nepä ei ihan helpolla aukenekaan.
+2   +1 +2
 
6
7StoutClan 03.08.2011
Laulu- ja kitarasaundit hieman pilaavat muuten aika siivoa äänimaisemaa. Sovitus on mielenkiintoinen mutta ei kovin toimiva.
+1   +1 +2
 
Kostiainen 02.08.2011
Raastava ja painostava meininki. Niin varmaan tarkoituskin..
0   +1 +2
 
8
Immunity DBL 02.08.2011
Nonnih!!

Alkaa mainosti ja kummallinen melodia :)

Röhkitään niin kliffasti :P ihana painostava tunnelma :D miksauskin hyvä :/
+1   +1 +2
 
6
Lecus 01.08.2011
Akustinen kitara alussa ei oikeen ota soidakseen ilmeisesti jotain teknillisiä ongelmia.Hieman erikoinen kappale ei ole hirveästi mitään suuntaa mihin kappale kasvaisi yms..lisää vaan tuottamaan kappaleita siis.
+2   +1 +2