Kossuhumppa

tin1ppa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

R.Pursto 07.11.2010
Minä tykkään, talobiitti ranskahousemaisine haitarisoundeineen (tykästyin erityisesti just tuohon kertsin jälkeiseen pätkään) toimii omaan korvaan ihan mainiosti. Vaihtelua ja erilaisia, kuitenkin kokonaisuuteen sopivia osioita löytyy reippaasti, ei iske kyllästyminen missään kohtia. Ja toisin ku HU4L meinaa ni miun mielestä tuo räppi-/klubikurakliseillä leikkivä rytmivokalisointi toimii. Tai ainaki sai miut pari kertaa isoon hymyyn, ja se on aina kiva. :)
0   +1 +2
 
6
HU4L 07.11.2010
Valitettavasti todella ärsyttävä biitti,tyhjäpäiset sanat,tulee mieleen nikke T,jota tuskin tämän ikäiset muistaa/tietää. "Räppärin" ääni jotain todella epämiellyttävää,tuntuu kuin juuri olisi tullut äänenmurros ja nyt yritetään vähän liikaa kuullostaa matalalta,sitten vielä sama henkilö kuulostaa kertsissä limaiselta antti tuiskulta..kai tätä joku amis voisi popittaa autossaan:)..ja tosiaan miksaukseen kannattaisi panostaa enemmän.
0   +1 +2
 
9
Fillari 06.11.2010
Hauskaa perustoimivaa rappia ala Nikke Tee vai oliko se vee. Hyvää meininkiä ja tyyli toimii hauskoilla sanoiilla. Hyvää perjantaimusaa.
0   +1 +2