Enemy Inside

Trace

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
Pena47 30.04.2005
Prosessori käy ylikierroksilla - tempo tuntuu tiuhalta
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 23.03.2005
Bassolinja on ainakin ihan hukassa, saa oikein korvia höristää että kuulisi tuon yksinkertaisen offbeat-basson... sen sijaan arpeggiot tiluttaa vaihdilla ja hienosti upeilla saha-leadeilla...

Rummuissa on kans sama ongelma että niistä on isku kokonaan kadoksissa... kläppi on ainut hyvin erottuva soundi...

Acid-tykitys on biisin ehdottomasti upein kohta, joissa on oikein upeit filtteröintejä... resonoi oikein hienosti... Melodiat ovat ihan mieleenpainuvia, vaikka vähän liian niitten varassa biisi nojaakin. Pari efektiä lisää biisiin ei olisi pahitteeksi...

Paremmalla basso+rumpulinjalla tästä saisi aika tykkibiisin... nyt tämä jäi vain kivaksi ralliksi... mut oikein hyvä silti...
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 26.03.2004
Oot onnistunu hiton hyvin tän teossa paitsi että toi basso puoli...basso puoli....ei..ei ei kuulu sitä tuttua huminaa ja siitä repsahtaa ysi..mutta äläppäs lannistu nimittäin muuten olet onnistunu hiton hyvin! oot saanu nopeutta ja sitä tarvittavaa energiaa toho biisii mitä pitää olla kun soittaa bileissä! kiitos sinulle hyvistä kuuntelu hetkistä!
0   +1 +2
 
10
Avara 17.02.2004
Hienoa :>
0   +1 +2
 
9
Wayfarer 03.02.2004
hyvää kamaahan tää ... acidit o kyllä tän kappaleen parhaimpia puolia minusta ... ja ne iskee muhu ku mummo pikkisellä hankalla :)... eipä tähän nyt täläkertaa keksi oikein mittään muuta rakentavaa kommmenttia..
0   +1 +2
 
7
Jurvanen 01.02.2004
Vahva Choralen haastaja? No en minä nyt niin sanoisi... Choralella on oma "juttunsa", joka erottaa sen edes vähän mainstreamista - laulaja. Tässä ei ole mitään. Tämä on sellaista, joka tulee vastaan jokaisessa p2p-ohjelmassa hakusanalla "Trance"
Ei tätä voi kyllä omaperäiseksi sanoa... 7+
0   +1 +2
 
9
Terzi 04.11.2003
Parhaita biisejäsi!Kivat pörinät:)
0   +1 +2
 
10
Bloodlust 02.11.2003
JES! Nyt sä oot löytäny kyllä vittu oikean kaavan!
Meidän bändin basisti totes just, et täs biisis on munaa...=)
Ja se pitää paikkansa.
Uskomatonta kehitystä!!
0   +1 +2
 
9
Coaxys 23.10.2003
Oli kivaa menoa!!! sori kun kommentoin näin myöhään mutta on ollut vähän menoja...

Ja biisiin se oli ihan jees mä tykkäsin melodiasta! Kiva sävel ja kiva soundi... mutta kuten jo on sanottu niin lisää ääniä ois saanu olla... nooh en tiiä en nyt osaa oikein antaa mitään järkevää niin on parempi säästää aikaasi...

Lisää matskua!!! We want more=)
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 22.10.2003
ensimmäiseksi alkoi turhan tiukasti ja alussa olis saanut olla jotain lisää. ihan kivoi efektejä. hihat turhan perus. menoa tässä kipaleessa ainakin on :) parempaan suuntaan mennään kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
DjLime 21.10.2003
Tuon ihan alun melodia muistuttaa jostain hyvin tutusta biisistä jota en nyt saa millään päähäni. Menoa olet tähän saanut, mutta basari saisi olla iskevämpi. Harmi on myös että tuo "meno" koostuu lähes ainoastaan nopeasta temmosta. Nuo acid reivi äänet oli hienot. Rakenne on hiukan ehkä hakusessa paikoittain. Tuon päämelodian ääni on hieno. Vaikka se on melko yksinkertainen, niin se toimii hyvin. Biisi olisi olisi voinut alkaa jo loppumaan tuossa 3:40 kohdalla.. siinä vaiheessa alkoi tuntua, että kaikki mitä tämä biisi tarjoaa, on jo kuultu. Silti ihan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Petu-_ 17.10.2003
Vaatii ehdottomasti kunnollista masterointia. Muuten tää biisi rox very much :) Masteroinnin jälkeen tulisi 10
0   +1 +2
 
8
Star Mind 17.10.2003
Hyvän kuulonen kappale. Mutta ontuu osittain toteutuksen puolelta. Itelläni ei myöskään paljoa bassoa kuulu. Melodiat kappaleessa on hyviä. Kappale kaipaisi musta lisää efektejä ja muuta lisä kromia. Varmasti kyllä paras kappaleesi ja pienillä hienosäädöillä ja muutoksilla tää voisi olla jopa huippukamaa!
0   +1 +2
 
8
corter 17.10.2003
Noh pöh. Rumpuja ei oikein kuule, kun juustojyystö painaa päälle sen verran kovaa. Melodia on ihan hyvä, mutta liian kovalla se on. Joo noi hapot on hyvin tehty, ja biisissä kokoajan hyvä meno päällä. Mutta basso ja rummut häiritsee, ne ovat aivan liian hiljaisella :/ Ja kläppi on bassorumpuun verratuna ihmeellisen kovalla. Melodia alkaa pikkuhiljaakyllästyttää, siihen tulee hieman variaatioita vaan. Elikäs, jos voisit miksata tän uudestaa, niin hyvä tulis; laittaisit kaikki pädit kovemmalle, rummut kovemmalle siten että haitsutkin kuuluis kunnolla, acidiin lisää bassoa että se jytisis kunnolla, ja melodioita hiljaisemmalle. Ysin saat jos sen teet :)
0   +1 +2
 
9
Imp 17.10.2003
hmm.oot kehittynyt =) mulla basso ainakin humahtelee..mut mulla nyt onkin giga tubet =) .biisin rakenne on hyvä. tulee mieleen scooter noista synista ja wormista.
0   +1 +2
 
9
W@RM 15.10.2003
Loistava biisi! Kyllä on tracen musalaatu parantunut huomattavasti...tää on erittäin komean kuuloinen biisi jossa on mieleenpainuva melodia...ootappas kun pääsen tekee tästä remixiä! Acidit on kyl ihan parhaat täs biisissä...ja muutenkin pidin kappaleen etenemisestä, hiukan vois equttaa noita basso-osastoja ja melodiaan lisää efuja, meinaa kuulostaa liian monotoniselta...mut hyvä biisi! Lisää tämmösiä!
0   +1 +2
 
9
Nebula_Meltdown 11.10.2003
Ihan ensiksi, bassojen tasoa tulisi nostaa EQ:lla huomattavasti. Nyt jäävät pahasti taka-alalle. Melodia on tosi hyvä, jää päähän soimaan. Biisi etenee aluksi ehkä turhan nopeasti, mutta ei se menoa haittaa. Loppupuolella melodia alkaa jo hieman puuduttamaan. 01:15 paikkeilla lähti hyvä "matosoundi" kehiin. Monipuolista tavaraa, biisi jossa on munaa. Lievää scootermaisuutta havaittavissa. Synat olisi voineet olla hieman paremmin equtetut, sillä nyt kuulostivat hieman muovisilta paikoin. Loppupuolella olisi voinut tulla vielä toinen nosto tyyliin 02:40, niin se melodia ei olisi tullut niin äkkiä siellä kuin nyt, minkä takia se alkoikin hieman puuduttamaan. Kyllä tässä taitaa olla se paras biisisi. Vahva Choralen haastaja! :)
0   +1 +2