Soulburn

Fourpointsix

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Slimer 29.02.2008
Biisi starttaa äärettömän rouheasti ja riffi venkoilee sinne tänne ihanan monimuotoisena. Soitto on niin terävää, että odottelee jo kunnon studiomixejä kunhan soppari (toivottavasti kohta) on handussa. Bassoa olisi kaivannut ehkä hieman selkeämmin, muttei kaada missään nimessä biisiä.

Itse olen pikku hiljaa alkanut kääntyä yltiömelodisuutta vastaan ja välillä taustalla synasoundilta vaikuttava "helmeily" vain häiritsee kunnon louhintaa. Tällaista ilmavuutta on käytetty jo liikaakin. Toinen risu menee laulajalle. Säkeistöissä tuo kiljuva karjunta ei toimi oikein millään ja möreämpi ärhentely toimisi mielestäni oivemmin, mikä myös löytyy laulajan kaliiberista kuuluu välillä löytyvän tässäkin kappaleessa. Puhtaat vokaalit taas häiritsevät henkilökohtaisista syistä, toisille varmasti uppoaa paremmin.

Mutta kun soitto pelaa, kappale on rakenteeltaan ja toimivuudeltaan täyttä rautaa, ei tästä voi olla tyksimättä. Pienet kauneusvirheet eivät romuta koko nautintoa. Minä todella pidän musiikistanne ja innolla odotan uutta materiaalia, keikkoja ja sitä, että teidät pian signattaisiin johonkin levylafkaan.
0   +1 +2
 
10
Avaddon 26.02.2008
Suorastaan munakasta soitantaa!
Ankaraa kuritusta tässä, suorastaan turpiin vetoa paikoittain. Hienoa myös että ihan koko rallia ei jyrätä läpi kuulijan korvien vaan on rytmiikkaa ja melodiaakin. Jesh!
Näillä eväillä eteenpäin.
0   +1 +2
 
10
playground 25.02.2008
Tunnen biisin ja on kyllä voimaa! Livenä saatanan voimakasta menoa ja hienoa tukanpyöritystä. Youtubesta ja googlevideosta oon kyllä teidän liveä kattonu ja aika raaka ja voimakas meno tuntuu olevan kokoajan!Kova meno ja kova biisi!
0   +1 +2
 
9
Rimgor 25.02.2008
Hyvä biisi, hyvää soittoa. Vois olla bassokkaampi soundi
0   +1 +2
 
pallomember 25.02.2008
Jesh! Muistelisin kuulleni tämän GetInThePit:in demoskaboissa. Onpahan oikkein mainio ralli, kuulostaa jopa erehdyttävän ruotsalaiselle... Hienoja sointukulkuja riffien kuorrutteena, tiukkaa rytmiikkaa - kenties harkittujen lyömäsoitinsovitusten ansiosta - ja veikeät vokaalit tokassa versessä. Ja neljään minuuttiin yltävät biisit ei tosiaan aina säily näin timankeina.
0   +1 +2
 
9
s'eth 25.06.2008
täähän on kovaa! riffit on rautaa ja homma pysyy mahtavasti kasassa!
0   +1 +2
 
pommikaitsu 04.06.2008
on soulburn muuttanut kavasti muotoa sitten meikän nauhoitusten.
aluksi kuulosti hieman dimmulta.
laulut on edelleen samat.
laulu tulee vähän takametsästä, pitäis saada se tuleen suoraan tärykalvolle
0   +1 +2