Musta kissa

Grazy Mama & Sidekixx

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
clickboing 02.12.2007
Kitaran soittama asteikkokuvio on vähän tylsä. B-osa on parempi. Laulaja on ihan ok, vaan onko sydän mukana :-) ?
0   +1 +2
 
8
Rock'a'billyä painottaen tuota rock-osutta ilmeisesti, kivat kitarasoundit loihdittu. On tässä taas menoa ja meininkiä, mutta lyriikat eivät ehkä kolahda minun yksinkertaiseen pop-sieluuni tarpeeksi. Laulajan ääni on yhä hienoimpia ja mieleenpainuvimpia mitä olen mikserissä kuullut.
0   +1 +2
 
Tarinaturska 01.12.2007
Näiden kappaleiden perusteella tällä bändillä on selvästi potentiaalia. Paljon vaan soittoa, niin homma hioutuu timantiksi. Mielestäni Grazy Mama saisit vielä paljon kovempia tehoja aikaan edelleenkehittämällä laulutekniikkaasi. Ihan vakavissani ehdotan, että keskustelisit asiasta tämän tyylin hallitsevan laulunopettajan kanssa:)
0   +1 +2
 
RaunoP 01.12.2007
Kivasti soitettua kitarointia! Propsit siitä. Alkuriffi napakka ja mielenkiintoinen. Hyvä meininki kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
Toni Solo 30.11.2007
Tämä ei oikein purrut, vaikka genrekin on ok. Kuuntelin varmuuden vuoksi Go Go Girlin ja se innosti jo enemmän. Hyvä bändi, mutta tämä esitys oli täytebiisi, siis vain minun mielestäni. Mutta Setzer-henkinen kitarointi kyllä kolahti, joo.
0   +1 +2
 
7
Pyyliö 30.11.2007
Omalaatuinen pätkä. Itselle oudolla alueella mutta ihan mukavahan tätä on kuunnella. Vähän ehkä kliinisen kuulosta, vois olla jopa enemmän sitä soittamisen meininkiä. Ei ihan vielä svengi tarttunu...
0   +1 +2