Suru ansa

Grazy Mama & Sidekixx

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Tempsa 11.07.2008
toi ultrabra intro ei oikein kolahtanu, jytinässäkin hiukan tuhnut soundit.. Pidin teidän muusta tuotannosta enempi.. mut ei tämä paska biisi ole ja edelleen mamma osaa kyl laulaa..:) vaikkakaan lyriikoista en täysin kiinni saanut..
0   +1 +2
 
sadomatti 03.07.2008
Uuh.. Nyt olen taas hakoteillä siitä mitä minun pitäisi sanoa. Olisi helppoa sanoa, jeejee kivaa rokkia, mutta ei. Tässä on liikaa karaokemama laulaa hårdrokkia, jotta voisin innostua millään tapaa. Kitaristilla on ihan hyvä kuvio menossa, mutta se kaipaisi pahasti basson tukea ja monipuolisuutta rumpuihin jotta homma lähtisi pyörimään. Olettehan te rakentaneet siinä mielessä hyvää dynamiikkaa, että teillä on hidas kohta ja kova kohta, mutta nekin kaipaisivat vähän suurempaa vaihtelua keskenään. Hmm.. No, on kertsi kuitenkin ok, eli ei tässä metsään mennä, mutta ei tämä oikein lentoon kanna...
0   +1 +2
 
7
Tää ei oikein toimi itselleni niin hyvin kuin edellinen teiltä kuulemani kappale. Tulee Ultra Bra mieleen hieman tuosta alun laulumelodiasta, ja en ole koskaan pitänyt kyseisestä bändistä. Kertosäe onkin sitten enemmän perus rock-meininkiä ja kuulostaakin jo omaan korvaani paremmalta. Soundit on kohdillaan ja soitto mallikasta, mutta minuun tämä ei hirveästi kolahda.
0   +1 +2
 
Pitk 02.07.2008
Hyvä kontrasti puhtaalla laululla ja särökitaroilla. PArissa kohdassa laulun vire hiukan heijaa, pääasiassa kyllä vireessä. Melodia vasrsin onnistunut. Stemmoja hiukan kaipailee. Etenkin kertosäkeeseen.
0   +1 +2
 
drlecter 19.06.2008
Samaa tuubaa mitä Irinat ym. kumppanit suoltaa peräsuoli pitkällä. Tätä en suostu nielemään.
0   +1 +2
 
Paulus 22.05.2008
Upea ääni vokalistilla, aijai kun tykkään. Älkää käsittäkö väärin, kappale toimii muiltakin osin oikein hienosti. Lisää täytyy etsiä.

Kiitos.
0   +1 +2
 
8
Lenno 21.05.2008
Vähän tulee Ultra Bra tuosta alusta mieleen. Hienoa kitarointia. Laulajan ääneen pieni lisäpuhtaus ei olisi pahitteeksi. Rumpali hoitaa hommansa myös hienosti. Mukavasti tehty ja tuotettu. 8.

PS. Suru ansa on varmaan yhdyssana.
0   +1 +2
 
Zebhyr 15.05.2008
Sävellys/sanoitus on biisin parasta antia. Varsinkin kertsi on verraton.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 15.05.2008
Alku on mukavan kuuloista, säkeistössä on jaksettuu kehitellä melodiaa. Kertosäkeessä saadaan sopivasti lisää potkua touhuun, tosin asteen tarttuvampaa kertosäettä jäin kaipailemaan. Valmiin kuuloista materiaalia.
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 14.05.2008
Tosi ammattitaitoisesti tehtyä musaa. Monesti toimivaksi todettu dynamiikka vaihtelu säkeistöjen ja kertosäkeen välillä. Ihan hyvä, että kertosäkeen kitarat tulee vähän raskaampina niin biisi saa pikkaisen potkua.. Valmista radiosoittoon..
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 14.05.2008
Tässä on sävellyksessä jotain UB / Chydenius-vibaa, tai sitten vain sekoilen selkeän naislaulun aiheuttamien assosiaatioiden takia. Perushevi-kertsi ei sovitukseltaan palvele biisiä niin hyvin kuin voisi. Kokonaisuutena vähän tasapaksu, sävellyksessä on ideaa ja tekninen toteutus moitteeton.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 14.05.2008
Kiva ja hyvä biisi sellainen mukava fiilis suorastaan hyökkää iholle saaden sen kananlihalle..
0   +1 +2
 
7
apache 06.05.2008
Tästä tulee CMX tulee mieleen. Jotenkin tuntuu, että viisua vaivaa pieni epätarkkuus soitossa. Ehkä osin tästäkin johtuen säröosuus ja cleanijuttu vaikuttivat irtonaisilta toisiinsa nähden. Eli sovituspuolta kannattaisi mielestäni hieman vielä miettiä. Biisin tunnelma oli kuitenkin mukavalla tavalla melankolinen ja sanoituspuoli asiaan sopivaa.
0   +1 +2
 
10
BlueMoon 19.03.2008
Valmiin kuulosta kauraa, tai melkee kyllä ruista :) Ultra bra tulee totta tosiaan ensimmäisenä laulajan äänestä mieleen, mutta kyllä tämä on ihan omanlaisena kipale. Kitarariffit toimivat, eikä muutenkaa "valittamista". Eikun Gogo girl & the gang :)
0   +1 +2
 
10
Rebeli 28.11.2007
Nimenomaan haapalaiselle, nimi on kielikuvilla leikittelyä;), siihen ei kuulu laittaa pilkkua. Kun kuuntelet biisiä tarkemmin ehkä hoksaat sen.
0   +1 +2
 
Pääskynen 27.11.2007
En olekkaan teiltä tän tyyppistä biisiä kuullut. Komia biisi on. Jotenkin omituinen sekoistus zen cafea ja ultra brata mutta toimivasti. Tosi hyvät kitara soundit.
0   +1 +2
 
clickboing 27.11.2007
Kyllä tämä jonkun kähmäisen suomielokuvan taustanauhaksi kelpaisi.
0   +1 +2
 
10
olli.teirikko 26.11.2007
Hieno kitarointi säväyttää heti alussa. Hardrock puolella jotenkin nostalginen saundi. Laulajalla hyvä ääni sekä puhtaassa että rock-laulannassa. Hallitsette hyvin kokonaisuuden. Miksaus myös erinomainen. Valmista kamaa.
0   +1 +2
 
9
Ihan mielenkiintoinen sanoitus, vaikkakin kielikuvia omaan makuun ehkä hitusen liikaa. Jostain syystä tästä tulee mieleen Ultra Bra, johtunee laulajan tutun oloisesta äänestä. Musiikillisesti tässä mennään omia polkujaan, eikä vertauskohtia aivan heti tulekaan mieleen. Biisissä yhdistetään kivasti heleää laulua, rock-mättöä ja balladi-eineksiä.
0   +1 +2
 
10
jamael 17.11.2007
Jollakin lailla tästä tulee mieleen Maija Vilkkumaa ja Ultra Bra :) Kyl teidän musaa ois pakko saada radioon kuulumaan, sen verran se on hyvää ja parempaa mitä radiosta yleensä tulee!! Kunnon musaa kansalle eikä mitää massamusaa ;)
0   +1 +2
 
9
Zim0 20.04.2008
heti alusta tulee mieleen aivan älyttömästy ultra bra. en sitten tiedä onko ideana mutta tuli heti mieleen. lyriikoista tykkään, ei mitään ihan mitä vain sanoja. jos tuohon genreen saan puuttua niin tämä on todella kaukana hard rockista. pop/rock olisi aika paljon lähempänä.

Soundejen kohdalla tilanne on hyvä ja muutenkin biisin rakenne on oikein hyvä. ei mitään negatiivista siltä osa alueelta. hieman ehkä tylsä biisi loppujen lopuksi, koska ei ole oikeestaan mitään muuta kuin säe/kertsi/säe/kertsi/loppu ilman suurempaa variaatiota.

kuitenkin kelpoa tavaraa ei missään nimessä huono.
0   +1 +2
 
SirKeke 04.06.2008
Melko kuluneen kuuloinen biisi. Ei vaan napsahtanut täällä päässä. Toisaalta, enpä osaa sanoa tarkemmin minkä vuoksi...
Jaa-a. Vähän persoonallisuutta riffeihin niin ilme voisi olla jo aivan toisenlainen. Laulu kyllä toimii.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 07.05.2008
Jos Ultra Bra soittaisi rockia, se varmaankin kuulostaisi tältä. Mitäpä tästä siis muuta voisi sanoa? Ihan jees, hyvä, ok ja sillai. Yhtyeen nimi ei kyllä kuvasta ainakaan tätä biisiä yhtään. Mutta juu, jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
Black Dog 20.04.2008
Soundit kuulostaa kyllä hyviltä. Alussa laulajasta tuli etäinen mielleyhtymä SMG:n T.Kokkoseen, ja jälkiä jopa 60-luvun punavivahteiseen poliittiseen musaan.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 09.05.2008
Alku kuulostaa vähän mitäänsanomattomalta, tosin johtuu siitä että tulee mieleen Maija Vilkkumaa josta en itse hirveästi välitä. Rummut ja Särökitarat kun lähtevät mukaan niin siellähän alkaa sitten jo asennetta ja munaa löytyäkkin. Soundit kuulostavat toimivan aika hyvin ja laulajan ääni sopii musiikkiin kuin nyrkki silmään. Ehkä biisi olisi kaivannut kuitenkin vaihtelua enemmän.
0   +1 +2
 
9
rleinone 21.04.2008
Suomenkielistä naislaulua kuulee liian harvoin. A-osa on aivan priimaa, kertsin melodia on myös hieno. Erityismaininta a-osan kitaroinnista ja nokkelasta soinnutuksesta.
En tiedä toivotaanko tätä, mutta a-osasta tulee Ultra bra mieleen kitarasta ja laulumelodiasta. Ehkä kertsiin olisi voinut vielä ladata enemmän jytinää tai vaikka lauluntuplausta. Samoin lopussa voisi irroitella rajumminkin. Radiosta voisin kuvitella kuulevani, jopa ehkä toivoisinkin enkä taatusti vaihtaisi kanavaa.
0   +1 +2
 
kake1962 22.04.2008
Kovin rauhallisesti alkoi tämä Grazy Mama:n biisi...??? Eikä sitten jatkokaan tuonut odottamaani rajuutta mukaansa. Jäi aika poppimaiseksi...??? Kielen vaihto suomeksi on myös tehnyt tässä valitettavasti nyt sellaisen tempun kuten monen erittäin hyvän artistin kohdalla että laulusta on hävinnyt juuri se rajuus!!! :-((
0   +1 +2
 
7
lovefactory 22.04.2008
Ultra Bra tulee jostain syystä välittömästi mieleen. Soitto toimii, vaikkei biisissä mitään kummempia koukkuja olekaan. Laulaja hoitaa hommansa kunnialla. Biisi on melko perus suomirokki/poppi vääntö ja kaipaisi minun makuuni huomattavasti enemmän lisäkoukkuja. Kahden kuuntelun jälkeen mieleen ei valitettavasti jäänyt oikein yhtään mitään. Treenikämppämäisten soundien lisäksi en kyllä keksi mitään valitettavaakaan. Kertakuunneltavaa...
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Kitarat soivat niin nätisti, että. Tuota riffittelyä kelpaa kyllä kuunnella. Laulussa ja lyriikoissa mun korvaan vähän Ultra Bra -vibaa, toimii. Todella toimiva tuotanto.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 08.05.2008
Heti kun laulu alkoi, yllätyin. Laulajalla on kivan omanlaisensa ääni, joka erottuu. Ehkä olisi hieman vielä tunneta voinut lisätä siihen lauluun, mutta hyvin vedetty joka tapauksessa. Kappale itsessään on saundiltaan melko melankolinen, kunnes kertsi antaa jonkinlaista rohkaisevaa potkua. Toimii todella hyvin.
0   +1 +2
 
8
Begemot 23.04.2008
Tätä muistan joskus kuulleeni joskus. Mielyttävää ensinnäkin kuulla suomenkielistä musaa mikserissä, muutakin kun räpää ja staminaheviä. En tiedä miten on laulusyntynyttä, mutta kuulostaa sävelletyltä runolta. Sanoista ei oikein irronnut mitään, mikä on toisaalta harmi sillä ne oli kuitenkin asetettu suureen rooliin pitkissä a-osissa. Rakenne oli hieman tylsä näin pitkään biisiin.

Tektsi ja teatterimainen esitystapa toi hieman Ultra Bran mieleen. Sanoja olisi olut mukava lukea jostain, sillä en päässyt yhtään kiinni vaikka pariin kertaan kuuntelin. Bändin nimestä ja musasta voisi luulla, että kyseessä olisi jonkinlainen identtiteetti-kriisi. Hyvin on soitettu ja äänitetty.

Mielenkiintoinen proggis, josta haluaisin tykätä enemmän, mutta tämä biisi ei tänään tässä hetkessä kolissut kovinkaan kovaa. Tsemppiä jatkolle.
0   +1 +2
 
evinrude 12.05.2008
Alku lähtee kovin rauhaisissa merkeissä...tästähän tulee ultra bra mieleen....hienosti homma pelittää...tykkäsin kyllä
0   +1 +2
 
NapalmHead 06.06.2008
Sävellykseltään biisi on melko tavanomainen, vaikka sointukuluissa vilautetaankin vähän epätavallisempia ratkaisuja. Soundit ovat aika kolkot, mutta tämä seikka yltyy häiritseväksi lähinnä vain kertsissä. Soitannollisesti homma pysyy hyvin kasassa, eikä laulajan tekemisissä ole juurikaan moitittavaa. Pieni loppuviilaus vain puuttuu.
0   +1 +2
 
8
Abasso 06.06.2008
Tulee Ultra Bra mieleen.Leijailevien kitaroiden ja laulumelodian puolesta.Saundit on kyllä kohallaanmut ei niin kovaa kun artistin muu tuotanto.Hyvä kertsi kylläkin.Soittotaito on kohdallaan ja laulajan ääni ihanainen.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 13.05.2008
Nyt mamma lataa tiskiin sellaisen rätin, et pölyt suorastaan räjähtää pois. Kauniilla äänellä esitettyä kaunista musisointia. Syvällistä tulkintaa!!
0   +1 +2
 
Snacke 27.04.2008
tummat sävyt sopii biisin teemaan. muuta tuotantoa tuntematta tul ifiilis että jos tää on erilainen kuin muut kappaleet eli teillä vaihtelee tyyli hieman biisistä toiseen niin jeeees, jos kaikki samanlaisia niin aika kummallisia. sitten pari kuunneltuani voin todeta että toimii, varianssia (tai mitä vittua onkin) on. sanoituksissa pari lempparia, "valottomat tunteet ovat hiljentäneet tunteet omat (vai tunteettomat??)" mahtava juicemainen koukku niistä päälimmäisenä jäi mieleen.
0   +1 +2
 
raiwoband 28.04.2008
Bändin nimi johtaa hieman harhaan, olisin olettanut kuulevani jotain kunnon revittelyä. Eikö "Suru ansa" pitäisi kirjoittaa yhteen vai onko tässä joku tarkoituksellinen juttu? Itse asiassa biisi on muutoin oikein hyvän kuuloinen, mukavan kaihoisa tunnelma. Soittopuoli ja laulajattaren äänikin tuntuu olevan kunnossa. Hyvän kuuloista meininkiä siis, tykkään.
0   +1 +2
 
petersadul 16.06.2008
Laulajan soundi tuo mieleen Ultra bra:n. Ken tykkää ken ei. Itse inhoan kyseistä tyyliä, mutta ei siitä sen enempää. Biisi kokonaisuudessaan on rakennettu hienosti. Dynamiikkaa on riittävästi. Tämä on kuitenkin aika poppia rajuista kitaroista huolimatta, niin olisin toivonut vielä enemmän tarttuvuutta biisiin. Nyt koko biisi nojasi yhteen "semi" tarttuvaan ideaan/sointukulkuun ilman todellista älynväläystä.

Kun bändillä on selkeästi kykyä tehdä hyvää materiaalia, niin uskallan jopa hieman kritisoida. Lisää vaihtelevuutta kehiin varsinkin soinnuissa, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Maxhine 29.05.2008
Laulussa erittäin vahva Ultra Bra vivahde välillä. Vähän liian perusvääntöä. "Ihan kiva", mut ei oikein rytise
0   +1 +2
 
8
Kallemania 20.04.2008
Alun (ja myöhemminkin toistuva) melodinen pimputtelu oli mukavan hempeää. Laulaja on varmasti taitava ja äänikin hyvä, tosin ei nyt jotenkin iskeny. Laulun osalta parasta oli lopussa oleva osio. Sanoista nyt ei oikein jääny mitään mieleen eka kuulemalta.
0   +1 +2
 
9
rene 25.05.2008
Tässä biisissä on hieno soundi näppäilykitarassa. Kertosäkeeseen olisi hyvä saada stemmalaulut tuomaan vielä lisää lennokkuutta.
0   +1 +2
 
8
Petey_alien 26.06.2008
Melkoisen munakasta laulua. Ei tosin alussa. Ei todellakaan huono kappale, draamankaari on aika hienosti kohdillaan.
0   +1 +2
 
CinE \,,/ 09.06.2008
Ihan onnistunut biisi, laulajalla seksikäs ääni! Mukava olis nähdä livenä jossain festarilla esimerkiksi. Tulee kesä mieleen. Ei omaa mielimusiikkia mutta tykkäsin silti.
0   +1 +2
 
Zoidberg 26.05.2008
Hyvät saundit. Hieman tasapaksu. Hyvä lauluääni. Omaperäisyyttä kyllä löytyy.
0   +1 +2
 
7
Musiikillisesti aika tylsää... Sanoituksesta en saanut mitään irti tuntuu aikas tylsältä ja normaalilta... Ihan tarpeeksi tällästä on jo kuullut radiosta, tarttis saada jotain uutta ainakin mun korvat...
0   +1 +2