Elämä

ViestinKantaja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Jan| 22.04.2010
Joo tota ?

Tää biisi on ihan jees :D

Biitti : en oiken pitännyt!
flow : ei oikee hyvä :d
äänenlaatu : ihan hyvä :d

Arvosanaks : 6
0   +1 +2
 
9
-NK 21.12.2008
Tää on hyvä.
Ihanat sanat,jotenki rauhottavat. :D
Oli ihan pakko kommenoida. Ja taidanpa jopa faniutua.
0   +1 +2
 
9
Räp Hete 05.10.2008
mä tykkään jotenki tästä <3
0   +1 +2
 
10
-jenna- 05.04.2008
ihana biisi tykkään , sanat, oih.<3
0   +1 +2
 
9
ToneZu 20.05.2008
hyvää materiaalii! flowi kunnos, sanoist saa selvää.
ääni vähän jännä, mut se menee plussan puolelle :)
Vähän turhan hidas biisi, mut sä teet siitä hyvän!
Tää on tämmönen ysin suoritus!

Tone-
0   +1 +2
 
protest 06.01.2008
Aika perus aiheella lähit liikkeelle, tää on aika monen alottavan ämseen lempiaiheita tehdä biisejä. No, ei se nyt ole heti tuomittavaa, kyllä kliseisestäkin aiheesta saa tehtyä hyvän biisin. Mutta tässä nää läpätkin toistaa just sitä mitä monet, monet monet on jo sanonu. "älä anna muiden määrätä sua ym." Biisin nimikin on jo aika mielikuvitukseton, vähän sama ku itselläkin ekan biisin nimi oli "ystävät" jossa yllätys, yllätys räpättiin kavereista.

Kun puhutaan ekasta biisistä niin flow nyt yksinkertaisesti ei voi olla hyvä. Räppäät aika paljon tollai ihmeellisesti sanoja venyttäen, se kuulostaa siltä että kirjotus vaiheessa ei olla mietitty miten ne sanat kuulostaa hyvältä siihen biittiin. Nyt se on juuri sitä että venytät niitä että pysyt biitissä koska jos räppäisisit normaalisti se ei pysyisi. Mutta ei tuo flow nyt mikään paskakaan ollut. Sanoista sai hyvin selvää ja siitä iso plussa.

Tähän vielä taustalle tuo kovin käytetty freebeat niin ei tässä voi muuta kehittävää oikein sanoa kuin että; treeniä, treeniä ja TREENIÄ.
0   +1 +2
 
9
Kali 05.11.2007
jeppis noh äänes sopii hyvin räppäämisee, sanat on ihan hyvät koskettavat, flow on ihan hyvä välillä vähän töksähtää, mut jos tää eka biisisi on ni todella hyvä sellainen :) biitti on sopiva tähän aiheeseen :) -kali-
0   +1 +2
 
8
T-Virus 04.11.2007
Ooorait.Elikkä elikkä. Sun sanat on hyvät, siis ne on eka mistä digaa biississä....mutta asiasta miinuksiin heti alkuun. Elikkä flows on outo joka teki mun korviin sen tökkimään..en tiiä, ehkä kuulo on menemässä tai jtn? Ja äänenlaatu on skidisti tunkkasen vaikutteinen mutta ei se mitään, ne on vaan miksauksii mutta niihinki kannattaa panostaa jos tavottelee hyvää biisiä. Elikkä no mitä nyt tähän sanois, treeniä skillsseihin vielä skidisti niin eiköhän ala hommat rullaa. Mutta no en tiedä kauan oot tehny musaa mutta jos olet vasta akaja niin tästä on hyvä lähtee rakentamaan pala-peliä. Toivotetaan onnea sulle jatkoon tästä eespäin. Annetaan nyt kannustuksena 8 sulle :)

-DrK-
0   +1 +2
 
Redfox 29.10.2007
Mitähän tästä sanois. Oot vissiin kuitenki treenannu jonki verran, oletan että tää on ensimmäinen julkaistu biisi. Flow ja äänenkäyttö oli ihan jees sinällään, mutta jotenkin semmonen varmuus puuttuu tosta heittämisestä. Se tosin tulee siihen kokemuksen mukana. Isoa kättä kuitenkin rehellisistä lyriikoista. Miksaus oli hyvä ja muutenki tässä on potentiaalia.
0   +1 +2
 
9
Luntti 29.07.2007
flow jees, biitti hyvä, sanat iha letkeet ja toimivat ja ennen kaikkee asialliset :) tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Teoreetikko 29.06.2007
Tää biitti on kyllä niin kulunu, mut mikäpä freebeat täällä mikserissä ei olis..Ekaks biisiks tää on ihan helvetin hyvä, parempi kun mun eka ;D..Flow toimii perushyvin et pysyy biitissä, se on tärkeintä. Sanat on kans tosi hyvät, ja äänenlaatu on mun mielestä hyvä, siitä plussaa..
Aihe on ehkä vähän kulunu, mut ei se mitään.

9- --> 9

-Teoreetikko aka Viihdetaiteilija
0   +1 +2
 
8
LLate 28.06.2007
Ei ollenkaan paha ekaks biisiks. Sanat oli ihan ookoot ja räppäsit tunteella ne. Äänenlaatu on mun korville tarpeeks hyvää, siis voishan se parempaaki olla, mutta kelpaa. flow on hiukan pätkivää ja kertsi on tylsä. Joo jatka vaan.
0   +1 +2
 
Crim 18.05.2007
Tää on kyllä aivan liian hidas biitti, räppi kuulostaa melko laahaavalta sen takia. Tosi hyvä ekaksi biisiksi, pysyt biitissä kyllä. Äänenkäyttöä pitäis kyl treenaa, ja tekniikkaa. Nopeammalla biitillä sais paljon paremman biisin:) Pidän peukkuja
0   +1 +2
 
8
Preslee 26.04.2007
Tämmöinen. Ensinnäkin täytyy sanoa että aika jees ekaks biisiks. Miksaukset on aika hyvät, ehkä vähän lujalla räpit, mutta se riippuu myös skobeista. Biitistä sen verran, että on aika hidas. Sen seurauksena räppäyksestä tulee vähän matelevaa, ei tee oikeutta sanoille. Sanat siis hyvät. Kokemuksen myötä tulee varmasti lisää asennetta soundiin, että ei kun vääntämään lisää...
Annetaan 8 ettei nouse heti pissa päähän =D.
Good Job!
0   +1 +2
 
10
[[panu]] 23.04.2007
noniin flow ainaki kohalla äänen käyttö kohallaan kertsissä ei oo vikaa
ja plussaa tulee ku tämmösen tasosta tulee ekasta biisistä ;D tuo alku rätinä oli aika ihmeellistä mut sitten älysin et se oli valmiina siinä biitissä jo :D
0   +1 +2
 
Mc_Mane 29.04.2007
Äänes sopii kyl räbäämiseen, mut flow vähän tökkii joissain kohdissa...Miksauksiin ois voinu panostaa myös vähän enemmän. Munki mielest räpit turhan irtonaiset ja lujal verrattuna biittiin...

Tuplaukset messiin ni sais kuulostaan sata kertaa paremman kuulosen tästä viel ;)...Lyriikat oli ihan jees, mut niiden ulosantia pitää vaan viel hioo hieman :)

Ihan jeppisbiisi, harjotusta harjotusta, kyl se siit :P

Piis Aut!

Mc Mane kuittaa

\m/ o_O \m/
0   +1 +2
 
Katya 29.04.2007
onpa sulla ihanan lämmin ääni.
flow iha jees. hioa viel voi.
sanat tunteikkaat. biitti kans.
en laita numeroa. äänestäs dikaan khy.
hyvä ekaks biisiks mun mielest. piis babe.
0   +1 +2
 
8
moelane 29.05.2007
Ihan ok.. hio viel vähän flouta.
kyl se viel tästä lähtee..
0   +1 +2
 
9
J-W 08.06.2007
jepjep..ekana sanon: tykkään!

+flow
+äänen käyttö ja ääni ylipäätäänsä
+biisin sanoma ja tunnelma

+- monotonisuus,joillekkin nappaa,joillekkin ei=)

-biitistä en iha hirveesti tykänny
-pari vähän ontuvaa kohtaa

tästä on todellakin hyvä jatkaa,mä tykkään,fanitus ja ysi tippuu!..muutenki sun setti on aika lähel mun vanhempien biisien tyyliä,ois hauska nähä miltä featti kuulostais..PHIIS OUT!
0   +1 +2