Yehat

TÄDÄÄ

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Furry 17.10.2010
Tosi tunnelmallinen ja toimiva biisi. Alussa pumppaileva basso oli siistin kuuloinen. Intro oli ehkä turhan pitkä, lyhyempikin olisi riittänyt.
Biisi itsessäänkin oli ehkä liian pitkä tai pitkäveteinen?
Soundit olivat laadukkaita ja sävellystyö oli onnistunut, mutta liian pitkähän tämä oli.
0   +1 +2
 
Rehvake 12.10.2010
Mukavaa kuunneltavaa näin yön pimeille tunneille. Rauhallista ja maalailevaa meininkiä.
0   +1 +2
 
8
milo05 11.10.2010
ahaa elokuva musaa voisin kuvitella niin ei huono hyvä veto pientä trance vivahdetta havaittavissa,
0   +1 +2
 
8
axession 06.10.2010
Hei, pyynnöstäsi kuuntelen vielä uudestaan tätä. Tylsyys johtuu siitä että vaikka äänimaailma on laaja niin dynaamiset suuruudet erottu heikosti esim vain rumpujen kautta sen kun voisi rakentaa sellaista dramaatista dymamiikka. Esim 0:39 olisi voinut olla jo ensimmäinen huippennus. 2:35 jäivät vaan rummut pois, itse asia jopa sitä seuraava 30sec on hyvin rauhaton.
3:30 on ensimmäinen rauhoitava vaihe. Siinä miksauksessa olisi voinut olla herkämpi.
Kuten jo mainitsin, äänimaailma on erittäin laaja ja kun on niin paljon ääntä hoidettava on oltava varoivainen ettei aina kaikki mene päällekkäin. Silloin dynamiikka kärsii. Biisi ei ole huono, päin vastoin siinä on potentiaali mutta hieman ylikuormitettu.
Toivottavasti tämä analyysi ei ole ylikuormitettu. Toki on myös asioita mitkä ovat tarkoituksella tehty. 1:49 esim biisi lähtee lentämään mutta jo 2:02 rummut katkaitaan (6 tahtia). 2:34 alkaa toistuva vaihe jossa juuri tämä ylikuormitus. Eli skenario ei vaihtoi (tai vaihtoi myöhemmin missä sitä ei huomaa - 3:10). Toivosin että katsoit vielä raidat läpi, missä voi kärsiä pois, missä voisi lisätä ja missä voisi keventää tehosteet. Toivottavasti tämä auttaa. Kiitän samalla luotamuksesta ja kunioidan sitä että todella haluat tiedä mitkä ovat muiden ajatukset. Se on aina hyvää asiaa. - Ciao - axs
0   +1 +2
 
8
Lesko 06.10.2010
Mielenkiitnoinen ja mukavan seesteinen tunnelma ja todella hyvintehdyn kuuloinen pläjäys. Mukana tarpeeksi elementtejä, jotta ei pääse loppua kohden niinkään tylsistymään...
0   +1 +2
 
8
axession 06.10.2010
Ei huonoin biisi tälle luokalle mutta ei mitään erikoistakaan, suht tylsä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 06.10.2010
Menee oman musiikkimaun ulkopuolelle. Kuitenkin soundit ovt ihan pätevän kuuloiset. En ainakaan huomaa oikeastaan mitään eroa yökerhoissa joskus vastaantulleisiin veisuihin. Paikoin tässä on myös kivan rauhallista maalailua (kuten esim. tuossa n. 3:30:n kohdalla). Se toimii.
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 30.04.2009
Alkaa todella hyvin ja heti alusta antaa todella hyvän tunnelman. Ikän kuin jonkin lainen jännite olisi juuri purkautumassa. Tosi hienoja ja hienoja strings soundeja. Tämä vaan siis antaa hyvää ja energistä fiilistä. Tuli itse asiassa erilaiset toiminta elokuvat, kuten mission impossible mieleen tämän biisin tunnelmasta. Rummut ovat siis kyllä todella hyvän ja vahvan kuuloiset! Hyvää settiä!
0   +1 +2
 
zenri 01.04.2009
Sävellyksellisesti varsin kantavaa settiä. Soundimaailma on itselleni liian pelimäistä ja digitaalia. Jos analogisilla pöhistimillä toteutettua matskua, niin johan potkis.
0   +1 +2
 
7
Fillari 01.04.2009
Mielenkiintoinen, odottava, tuo basso alussa oli hyvänkuuloinen. Nuo avaruussurinat hieman ylikorostuneita. Omassa genressään ok, tähän pitäis saada jokin laulettu kertsi. Tuo terävä digipiano-soundi toi heti lisää mielenkiintoa
0   +1 +2
 
10
fluffyband 24.03.2009
Kyllä on miellyttävää pädiä alusta alkaen ja fiilistä löytyy riittävästi. Melodiat toimii ja vaihtelua piisaa niin, että tämän olisi toivonut jatkuvan vielä pari minuuttia lisää. Ei tässä oikein auta kuin kymppiä pistää. Hienoa!
0   +1 +2
 
8
Blondiapina 23.03.2009
Äänimaailma on mielestäni onnistunut, tykkäsin! Tuollaista aika perus pelimusiikkia, olisi ehkä kaivannut jotain lisämausteita ja muistettavempia melodioita.
0   +1 +2
 
8
Embio 23.03.2009
Ihan ok kuulosta tavaraa. Ambienttimaista meininkiä. Ei ihan auennut tällein yhdellä kuuntelulla.. Koukkuja ehkä vähän puuttuu, mutta ei se jää niitä mielestäni hirveästi kaipaamaan.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 23.03.2009
Ufomenoa! hienoa. Star Control kakkonen jäi iteltä lapsena väliin, ois varmaan ollu kiva pelata, en tiedä sen musiikeistakaan sitte. Tyylikkäitä soundeja ja avaruustunnelma saavutetaan. Biisissä piisaa vaihtelua, ei käy tylsäksi. jos jotain valitettavaa niin rummutus oli ehkä välistä liian hektistä.
0   +1 +2
 
10
Holic 22.03.2009
Nyt mennään taas eloctronisen musiikin kulmille, josta en ymmärrä tuon taivaallista, yritän silti kommentoida. AIka mukava äänimailma, oikeastaan aika ammattimaista maalailua hyvällä gruuvella. Tuosta melodiast tulee hiukan mieleen se yksi biisi, mikä sen nimi nyt oli... no en nyt muista mutta muistuttaa silti yhtä toista kappaletta. Rumpujen mukaan tulo kruunailee kipaletta mukavasti. Tähän teette vielä oikein kunnon suureellisen "täydellinen laguuni" videon niin se on siinä. Kyllä te ossaatte, vaikka en ymmärräkään genrestä mittään. Kymppi miinus. Videolla kymppi.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Aika kauan kestää ennenkuin kappale alkaa kunnolla. Intro on hieno, mutta ehkä liian pitkä. Biisin alkaessa tykkään rummuista ja kaikista oheissaundeista, jotka pitävät rytmiä yllä. Tuntuu kuitenkin että rytmipuoli pistetään jäihin liikaa tuossa puolenvälin jälkeen ja lopussakin. Oikeastaan tuntuu siltä että näillä tauoilla ei ole mitään virkaa tai merkitystä biisin kannalta. Nyt alkaa jo kuulostaa siltä että olisi huono biisi kyseessä, tämähän ei ole asian laita =) Äänimailma on tässä timanttista ja mukana on hienosti korkeaa ja matalaa piano, sekä jotain staccato viuluja perus elektronisaundien lisäksi. Biisin rakenne voisi olla parempi, mutta muuten kolahtaa kyllä.
0   +1 +2
 
deeizzy 22.03.2009
Taidolla tehtyä torttua tässä tarjoillaan. Oikein hyvältä kuulostaa. Soundit kohdillaan ja fiilis piisissä hyvin koossa.
0   +1 +2
 
9
Transparent 22.03.2009
Hienon painostava tunnelma alussa. Merkillisen visuaalinen pakenemisen ja karkumatkan tunnelma kun kipale lähtee käyntiin. Tavallaan sellainen jo alkumittelöissä hävityn taistelun tuntu, mutta pakko jatkaa vaan. Hieno melodiikka. Tällaiset traagiset ja surumieliset melodiaratkaisut uppoaa kyllä meikäläiseen aina. Eli osu ja uppos.
0   +1 +2
 
rleinone 21.03.2009
Mitä voin sanoa genrestä, josta en tajua hittojakaan. Onhan tämä huolellista työtä, mutta unohdin biisin kokonaan sen loputtua.
0   +1 +2
 
daredevil 20.03.2009
Tosi kiva biisi, ja mulle tulee näistä aina mieleen vanhat ajat. Biitti polkaisee hienosti vauhtiin ennen kahta minuuttia. Hyvät soundit. Tietty jos tää on cover niin tätä olisi voinut yrittää muokata jollakin tavalla mielenkiintoisemmaksi, on kuitenkin pysytty uskollisena alkuperäiselle (vai onko, en tiedä). Onhan biisi ihan hyvä, mutta ehkä tuo sama teema pyörii vähän tylsistyttävästi ympäri koko ajan.. ehkä se on vähän liikaa vaadittu mutta jotenkin olisi kiva kun biisin rakenne muuttuisi jotenkin jossakin kohdassa..
0   +1 +2
 
phuuskon 06.02.2008
Tästäkin kuulee selvästi, että kyseessä on pelimusiikki. Ei tätä voi oikein kuvitella muussa kontekstissa kuulevansa. Hyvin toteutettu, soundillisesti tasapainoinen kappale.
0   +1 +2
 
MeloDeeli-Psy 05.02.2008
Tää on mystinen kappale, vaihtuu mukavasti nuo melodiat niin ei tylsisty, jep..
0   +1 +2
 
8
maestroxxx 04.02.2008
Toimivaa pelimusiikkia. Avara saundimaailma. Tää herättää varmasti monissa Star Control 2:en faneissa nostalgisia tunnelmia. Hyvin toteutettu.
0   +1 +2
 
Black Dog 04.02.2008
"Konemusa" on siinä mielessä erittäin haastavaa, että siinä täytyy jo keksiä koukkuja että erottuu massasta. Toisaalta hyvä konemusa toimii kuin häkä ja sopii mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Kappaleen alusta lähtien tuli sellainen mielikuva, että biisi on kuin nakutettu jonkin hitti-pleikkari-pelin lopputeksteihin, jolloin on hyvä fiilis siitä että sai kirotun koukuttavan pelin pelattua läpi. Sitten vain voisi nojautua ja katsella tekstejä ja kuunnella juuri tällaista musaa. Noh, meni vähän asian vierestä, mutta pidän tätä hiton hyvänä konemusabiisinä.
0   +1 +2
 
Phunck 04.02.2008
Nice remix. I dont know the original, so i can not say how it compares.
0   +1 +2
 
Disintegr8 26.01.2008
Mielestäni se alkuperäinen Yehat-teema on selvästi paras biisi SC2: ssa ja kyllä tässäkin on sitä samaa fiilistä. Olisi ehkä voinut olla enemmänkin, paikoin on hieman vaikea tunnistaa sitä alkuperäistä sieltä alta.
0   +1 +2
 
10
kake1962 20.04.2007
Vaikka kuinka vihaisin kyseistä musiikkityyliä koko mustalla sydämelläni niin on aivan pakko antaa täydet tyylipisteet ihan pelkästään hienosti tehdystä ilmalennosta ilman alastuloa! Olen itsekin valitettavasti hairahtunut ko. tyylin pariin, mutta lupaan parantaa tapani (ehkä!) Ei mitään, hienosti tehtyä kieltämättä! Soundit ja miksaukset vaikuttavat olevan aivan kohdallaan eikä tämä nyt niin pahalta kuulosta mitä yleensä voisi olettaa... Parhaimmat jutut on jousisoitinmaiset soundit ja sitten ne kuorotaustat.

Pakko kait sitä on "faniutuakin", kaveria kun ei jätetä tuleen makaamaan! Häh-häh-hää!!! Olipas hauska vitsi näin loppuun. (:-(
0   +1 +2
 
Mukelo 24.03.2009
Hyvät soundit ja hieno äänimaailma. Ennen puoltaväliä tuli sellainen fiilis, että sointupohjiin voisi tulla enemmän vaihtelua, mutta taitaa biisin tarkoitus olla jo siinä että samankaltaisen pohjan päällä liikutaan koko biisin ajan. Erittäin piristävää ainaiselle dunkkadunkalle, tulee ihan demoscene mieleen joka on iso plussa, carry on!
0   +1 +2
 
Artturi 21.03.2009
Juuri saamani tiedon mukaan sävellyksen hienous totta tosiaan on teidän vika. Pahoittelen typeryyttäni.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 25.03.2009
En saanut kiinni tästä... mutta esim treeni musiikkina menisi , en kyl tiiä miks mut tuli sellainen fiilis. Annan tälle saman numeron minkä mille tahansa treeni biisille eli kuotsen.
0   +1 +2
 
10
Dexteri 20.03.2009
Tätä bändiä olen jo kuunnellut aiemmin. Tämänkertainen biisi on kuitenki parasta jos vertaa muihin biiseihin. Kappaleen dynamiikka ja sävellyksen selkeys pääsivät yllättämään minut täysin. Aikasemmin olen jo väittänyt sitä sun tätä ja nyt olen valmis syömään sanani...
0   +1 +2
 
9
marccus 20.03.2009
komeita laakeita äänimaisemia. Soundit puskevat upeasti jostain kaukaisuudesta ja tärähtävät melodiaryppäineen rääkkäämään alitajuntaa. Hyvin toteutettua.
0   +1 +2
 
Linkless 31.12.2007
Vähän paha kommentoida tälläistä remiksiä pelkästään remiksin osalta, kun en ole alkuperäistä kuullut.
0   +1 +2
 
Andy Livid 03.06.2007
Hmhh...pistäydyin vastavierailulle sun sivustolle. Ja hyvästä huumori-pitoisesta artisti-esittelystä ja logosta huolimatta/johtuen tämä kappale osoittautui oikein mielekkääksi kuunneltavaksi. Ei voi kuin kehua noita kuulaita soundeja ja kristallista miksausta. Soundit erottuvat upealla tavalla.

Kappale on monipuolista ja rikasta elektronista tunnelmointimusaa, erityisen hyvin sopisi esim. jonkin sci-fi pelin soundtrackille. Pidin tosi paljon tuosta taustalla hyräjävästä matalasta ja särötetystä synasta, päämelodia on kevyt ja hieman myös päähän jäävääkin sorttia, haikeaa, selvästi kasari-aikakauden eläneen artistin/artistien tuotosta. Biitti on siistin tyylikäs ja lopussa olevat kuoro-synat tuovat biisille lisä-statusta mun korvissani! Voi että mä rakastan kuoro-syntsia!

Kiteytettynä: Faniudun jo pelkästään tämän perusteella. Näin ne mehiläiset löytävät hunajan luo. :) Täytyypä kuunnella muitakin biisejä...
0   +1 +2
 
Artturi 20.03.2009
Pidin. Äänimaailmassa oli jotain avaruuden tuntua. Ja sävellyshän oli hieno mutta se ei ole teidän vika
0   +1 +2
 
SirKeke 25.03.2009
Yleensä en elektromusasta välitä pätkän vertaa mutta tää toimi varsinkin näin kuulokkeilla kuunneltuna pirun hyvin. Tässä netissä surffailun lomassa harvinaisen toimivaa musiikkia. Äänimaailma on mahtavan avonainen ja laaja ja elementit on jaettu miksauksessa hyvin koko taajusalueelle.
0   +1 +2
 
Akeli 26.03.2009
Vähän verkkaisesti tuntui biisi etenevän, mutta rentouttava sitä oli kuunnella. Soundit oli hyvät kaikin puolin
0   +1 +2
 
Olppa 26.03.2009
Ihan hyvän kuuloista matskua. Hitaasti kehittyvästä introsta tykkäsin. En kauheesti electronista musiikkia yleensä kuuntele, mutta tämä kyllä uppoaa suht hyvin. :P
0   +1 +2
 
A-X 28.03.2009
Biisi kuulostaa itsessään ihan kivalta, mutta jotenkin tää toteutus ei toimi. Erittäin ärsyttävän kuuloinen. Tässä on mielestäni levitetty asioita liian leveästi stereokuvaan, jolloin tää ei kuulosta enää yhdeltä kokonaisuudelta. Tää on nyt vähän tällanen, että tuolla on tollanen ja tuolla tollnen jne. Joku muu voi varmana tykätä, mutta itse en pitänyt. Itse biisi siis kuitenkin ihan toimiva, vaikken tällaista koskaan kuuntelekaan.
0   +1 +2