Miten sen teit

Muistikuva

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

theplan 10.04.2007
Tämänkin biisin taisin kuulla joskus aikoja sitten treenikämpällänne.
Olikohan tätä a-osan rytmikuviota muutettu kun muistelin, että siinä ois ollut sellainen kuudestoistaosajuttu bassarilla. Ei sillä, kyllä tää hyvin toimii näinkin, vaikka jotenkin tuntuu, ettei groove ihan täysin loksahtanut paikoilleen.

Tässä biisissä on paljon hienoja melodioita, joita sovitus tukee erinomaisesti. C-osata tykkäsin erityisesti. Tuli mieleen, että ehkä jotain sen ideoita olis voinut toistaa jopa?

Sanoituksista en tykännyt ihan yhtä paljon, vaikka niistäkin toki löytyy monia hyviä hetkiä. Ehkä mua ennen kaikkea häiritsee jotkut tietyt ilmaisut ja sanat. Esimerkiksi elämä-sanan ylenpalttinen viljely tuo tähän biisiin vähän sellaisen ärsyttävän pateettisen mausteen, jota se ei olis kaivannut.

Tämä biisi on jää kokonaisuudessakin hiukan vaisuksi levyn muihin biiseihin verrattuna, vaikka siinä on paljonkin jänniä elementtejä. Esitys on vain jotenkin... pikkuisen valju. Vaikea sanoa, mutta ei vain oikein kolahda. Yksi pikku yksityiskohta mistä taas tykkäsin erittäin paljon, oli se c-osan lopussa 'tärkeimmän asian' taustalla kuulunut melkein slidemainen maalailu kitaralla.
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Hyvän kuuloinen laulaja. Soittokin pelaa. Ihan kiva piisi.
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 10.04.2007
Ihan mukavan kuuloista peruspoppia. Soundit ja soitto on kohdillaan, mutta itse olisin kaivannut enempi stemmoja ja kitaramelodioita. Nyt tämä jää hieman tällaiseksi keskinkertaiseksi renkutukseksi.
0   +1 +2