Distant Lightwaves

Sound Purification

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A77E 15.03.2011
Oikeen hyvää settiä :)
0   +1 +2
 
7
bluDi 14.04.2007
Joo, taitaa olla jotain muuta kuin chilliä, mutta jotain sinnepäin. Jotain jänniä saundeja ootte löytäny, tuntuu kurkussa asti.. Säikähdin kyllä rumpuja kun odotin jotain chillailumusaa. Asiaan, biisi kyllä on toimiva kokonaisuus, joskin keskiverto. Käyttötarkoitusta en keksi, mutta ihan sellaisenaan en välttämättä kuulisi, mielummin vaikka jossain elokuvassa lopputeksteissä tai alussa. :)
0   +1 +2
 
mhotby 14.04.2007
Kasaria pukkaa mieleen tästä. En oikein pitänyt syntikoiden saundeista, päämelodiat olisi voinut olla jotain muuta kuin ulinaa.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 13.04.2007
Hieman soundtrackmainen alku ainakin ja mahtavat soundit alussa (mukavan pehmeät). Tosin rummut tulivat ja pilasivat koko tunnelman liiallisella kovuudellaan. Olisi ehkä kannattanut laittaa paljon pehmeämpi basari... Hienoa tunnelmointi tässä kyllä on, mutta minun kohdallani rummut ottivat paljon pois tästä biisistä... Rakenne oli myös yhtenäinen ja biisi pysyi kasassa
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.04.2007
Näppärää taiteilua. Ei ollenkaan huono. Koneilla yritetään tavallisesti tehdä jotain, mutta nyt on onnistuttu luomaan kuuntelunkestävää musiikkia. HYVÄ!
0   +1 +2
 
esw 13.04.2007
Chilliksi turhan aggressivista on, varsinkin rumpujen osalta. Rummut eivät mielestäni tue tämän biisin kokonaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla, vaan ovat hieman ristiriidassa muun kanssa. Soundimaailma on muilta osin kohtuullinen, varsin melodinen, muttei varsinaisten soundien osalta kovinkaan kekseliäs tai vaikuttava. Lisämielenkiintoa olisi tarjonnut vaikkapa erikoisemmat ja mielikuvituksellisemmat synasoundit.
0   +1 +2
 
tep 13.04.2007
Mistähän aloittaisi? Soundeissa oli, etenkin kompin sisääntullessa, mukavaa retroutta. Vähän kasaria, mutta hyvällä maulla. Lisäksi siellä oli sellainen helinäkitaramainen juttu - en tiedä, oliko se sitten kitara vai mikä - josta tuli hiukkasen mieleen jotkut The Curen riffit Disintegrationin ajoilta, ja sehän on sangen hyvä juttu. Muutenkaan soundit eivät olleet ihan tavanomaisimmasta päästä, ja osittain hienoisesta halpuudesta johtuen äänimaailma oli jopa jollakin tavalla sangen lämmin normaalin steriiliyden sjiaan. Yleensä homma menee tasan päinvastoin, mutta tässä se toimi.

Sävellyksenä ei kuitenkaan ihan unohtumattominta tavaraa, vaikkakin lupaava yritystä kyllä. Tähän ei olisi paljoa tarttenut, että olisi tullut aidosti hieno teos, joku ihan pienenpieni koukku, melodianpätkä tai riffi, ja näpeissä olisi vallan mainio biisi. Nyt jäi enempi taustamusiikiksi, ei ihan chill out -kamaksi ehkä, mutta sellaiseksi... no, kuuntelumusiikiksi. Voisin kuvitella, että projektilta saattaisi irrota parempaakin materiaalia. Tämä oli "vain" lupaava.
0   +1 +2
 
9
Jusa83 12.04.2007
Mukavan futuristinen ja epätodellinen äänimaisema. Tuli mieleen, että tämä voisi sopia hyvin jonkin avaruuslentelypelin soundtrackiksi. Rummut ovat aika jykevät. Ehkä koko biisin saundia voisi vähän terävöittää ja kirkastaa, mutta kyllä tämä näinkin menee. Musiikillisesti tuntui toimivan ihan sulavasti. Biisi on myös sopivan mittainen, tekee kuuntelusta juuri vaivatonta, ja jättää tunteen että tätä voisi kuunnella useammankin kerran.
0   +1 +2
 
8
semisuper 12.04.2007
Ei tämä chilliä kyllä ole, kun on tuollainen biitti. Ehkä soundtrack olisi oikeampi genre?

Melodiakehittely on aivan hyvä, joskaan ei yllätyksellinen. Seuraavan käänteen pystyi aavistamaan liiankin hyvin. Enemmän panostusta melodia- ja sävellyspuolelle vielä - kyllä tässäkin jo aineksia on, mutta kovasti samoja kuin kaikilla muillakin.

Ujellukset ja vinkunat toimivat soundipuolella hyvin, niissä on mukavasti ilmaa. Rumpusoundit taas ovat kuin suoraan purkista, liian geneeriset. Pumppaaminen ei myöskään miellytä, tekee todella rasittavan olon. Ei yhtää chilliä, se.

Lopun radiokohina oli suhteettoman lujalla muuhun materiaaliin nähden, lähes säikäytti.

Oli tässä tunnelma, mutta ei oikein koukkuja. Mieleen jäi lähinnä soundi, ei biisi.
0   +1 +2
 
HollowOne 12.04.2007
Mukavia, korvia hiveleviä soundeja osattu käyttää hienosti. Kauniita melodioita. Pituuttakaan ei ollut puuduttavuuksiin asti.
0   +1 +2
 
10
Telaketju 12.04.2007
Äänimailma kuulostaa täyteläiseltä mutta sampleja olisi ehkä voinut miettiä enemmänkin ja basari kuulostaa jotenki kummallisen pumppaavalta/lätyltä, lie kopuroitu rankasti? Biisinä kuulostaa erittäin hyvältä, elikkä todella pätevää tavaraa. Voisin helposti kuvitella biisin soimaan tanssilattialle ja siellä hilluvani sitä kovassa Jalluhumalassa :)
0   +1 +2
 
Begemot 11.04.2007
Miksauksessa tai soundeissa oli jotain hiomattomuuden tuntua, ei nyt aivan halvimman kuuloisia soundeja, mutta jotain kepeää kuitenkin.

Olisi ehkä pitänyt kuulokkeilla kuunnella. Sävellyksenä ihan ok, paljon pieniä teemoja, mukavasti vaihtelua.
Hyvää perusduunia.
0   +1 +2
 
Zoidberg 11.04.2007
Ammattilaiselta kuulostaa. Laulu olisi tuonut lisäpotkua mukaan. Genrestä ei ole hajuakaan, mutta hyvältä kuulostaa.
0   +1 +2
 
8
Giuse 10.04.2007
Siinähän tuo soida säksättää, tää ois chill keveyemmällä perkussioarseenaalilla, mutta tuon kommenttiringissä äsken soineen Veritaikinan jälkeen tämä oli parasta mahdollista vastalääkettä...
0   +1 +2
 
Muistikuva 10.04.2007
Tämä on aika hienoa konemeininkiä. Biitti turhaan katkeaa välillä mutta hienon kuuloinen, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Aikas rentoo. Ei oikeen konemusa uppoo, mut kyl joihinki varmasti tääkin uppoo.
0   +1 +2
 
par_sakaali 14.04.2007
Soundimaailma on mielenkiintoinen. Rummut on hyvin ohjelmoitu. Hyvää tunnelmointia, joka paranisi mielestäni jos sisältäisi jotain selkeämpiä asioita joihin takertua.
0   +1 +2
 
9
Joo tää ehkä oli jotain vähän hankala itseasiassa sanoa genreää!!! Joo tosi kivaa... Valitettavasti nyt ei ollut paras hetki kuunnella tätä... Tää oli kumminkin tosi hyvä... Mut nyt tää meni mulla suurimmaksi osaksi ohi...
0   +1 +2