Destination

Takomo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
-Joonas- 15.01.2006
Pirun hyvää pehmeetä ja raikasta saundii.. sytyin etenkin rumpuosastoon.
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 09.04.2005
Hyvää settii. Propsit hypnoottisesta melodiasta. Tollasta musiikkia pitäis olla Music Televisionissa, mutta se on vain toiveajattelua.
0   +1 +2
 
9
Kafetist 02.07.2004
Oli massiivisen mukaansatempaava pläjäys, kahvitkin nous nuppiin ennenkun oli saanu edes suodatinpussia asetettua laitteeseen. Kiitos aamuvetreästä meiningistä :)
0   +1 +2
 
10
SpeaK 24.03.2004
Juu siis ehdottoman hyvää musiikkia kuunneltavaksi missä vaan. Tunnelmaa löytyy, ja ainakin minun mielestäni tämä voisi olla vaikka ihan ammattilaisten tekemä.
0   +1 +2
 
10
SpeaK 24.03.2004
Juu siis ehdottoman hyvää musiikkia kuunneltavaksi missä vaan. Tunnelmaa löytyy, ja ainakin minun mielestäni tämä voisi olla vaikka ihan ammattilaisten tekemä.
0   +1 +2
 
7
Stocco 28.05.2004
Todella kaunis aloitus. Sitten veivaa aika tasapaksuna ja tlsenä. Melodia liikkuu vähän ylös ja alas, mutta se ei riitä pitämään mielenkiintoani yllä.
0   +1 +2
 
10
akx 10.11.2003
AKX loves this.
0   +1 +2
 
10
Khimil 18.07.2003
Äärimmäisen syvällinen. Äärimmäisen tunnelmallinen. Tämä tekee, niinkuin kunnollisen musiikin tuleekin tehdä, eli herättää tuntemuksia ja luo kuuntelijansa päähän hämäriä mielikuvia. Erinomaista Drum'n'Bass-musiikia.
0   +1 +2
 
9
Infratuna 13.06.2003
Jep Jep... Alussa varsin uutta soundia ja maailmaa ainakin mun korvalle, koko DnB skenessä. Siis aivan eri ku ennen tätä väännetyt biisit jois on varmaan tehdessä kuunneltu samalla maailman kovinta tiskijukkaa ja otettu vaikutteita, jopa soundeja(?????) ... Sitten se tapahtuu, lihamyllyn läpi pakolla hampaat irvessä puristettu sävelmuutosten sarja. Oikein nauratti. Noi on niit hetkii jolloin ainaki ite jätän biisin kutemaan, en purista sitä väkisin. Toisin ku on sanottu, bassokuvio mielytti ainaki mua kovasti. Häijy perkele. Pirun hyvät soundit mut joku kusee. Paras kylläkin tähän asti meinaan tässä haisee vähän jo omasoundi.
0   +1 +2
 
8
Lenkkitossu 12.06.2003
Yust hyvää!
0   +1 +2
 
10
aerobeats 12.06.2003
Helvetin hyvät rummut! Just sopivan iskevät ja vetävät. Taustapadit ja 'laulut' (ne huudahdukset siellä) on kanssa loistavia. Totta on ehkä että padi-fiilistely muuttu hieman nopeahkosti bassojytäksi mutta eipä ole ensimmäinen DnB-biisi missä näin on tehty. Ammattimaista jälkeä, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
Imp 09.06.2003
soundit on hiottu parhaiten mitä ootte tehny aikasemmin..sen huomaa jo alussa että noi breakitkin kuullostaa teräviltä ja täyteläisiltä ;).tunnelma on miellyttävän rento ja biisin rakenne on eteenpäin vievä..bassline on erittäin monipuolinen korvaani, siinä on ns.rullaavuutta.erilaiset hajaäänet taustalla tuovat mielenkiintoa enemmän ja muutenkin koko paketti on toteutettu loistavasti..keep going!
0   +1 +2
 
Elektrojänis 09.06.2003
Ihan kivaa meininkiä, mutta bassopää olis kaivannut hieman potkua. Bassokuviot ei oikeen erottuneet kunnolla eli oisivat voineet olla kovemmalla ja rummuissakin olisi voinut varmaan olla hieman lisää alapäätä ilman, että biisin leijuva keveys olisi hurhjasti kärsinyt. Muuten varsinkin rytmiosasto rullasi hyvinkin asiallisesti ja nuo eteeriset synat oli varsin miellyttäviä.
0   +1 +2
 
8
jst666 08.06.2003
Kivaa poljentoa, mentaalimatkustusmusiikkia, lennellään etiäpäin jossain eetteritasoilla.
0   +1 +2
 
9
kontaktor 06.06.2003
Oikein hieno... Biititkin rullaavat perin mainiosti! 9-
0   +1 +2
 
Kevlmess 27.05.2003
Kovin on leppeää äänimaailmaa ja kaikkea, mutta kun koko biisi tuntuu olevan kovin tasapaksua ja ehkä hieman väkinäisenkin kuuloista ripellystä. Bassotaajuudet tuntuvat olevan oikein kunnolla hukassa, ainakin biitti voisi piristyä kummasti vähän tuikeammista iskuista. Bassolinjan voi kuulla, jos kuuntelee, mutta tehtäväänsä se ei täytä kuin välttävästi. Biisistä ei myöskään löydy mitään selkeää huippukohtaa, joka pelastaisi sen keskinkertaisuuden suosta. Viimeisen niitin suopeudelleni antoi lopun ankea feidaus. Tässä tuntuu olevan pirusti hienoa potentiaalia kovasti tyrittynä. Pienellä työllä tästä voi tulla ihan hienokin biisi, eikä tämä nyt missään nimessä huono ole nytkään. Pettymys kuitenkin verrattuna totuttuun Takomon laatuun.
0   +1 +2
 
9
Red 27.05.2003
Ensimmäinen fiilis on, että onpas saundit mennyt eteenpäin. Samalla tuntuu, että jotain muuta on jäänyt. Fiilistä. Loistavasti toteutettu kappale, mutta the koukku jäi jotenkin puuttumaan. Se joka tekee sen "jumaliste mikä biisi" fiiliksen. Jotain repäsevää jäin kaipaamaan. Äh, nyt tulee vaikutelma etten tykkäis. Tykkään. Varmasti jos tän jossain tanssilattialla kuulis ni menis jammaa, sen verta on kuitenkin vääntöö. Tjoo, niitä jyriä tässä sitten odotellaan. Marywana potkii jo nyt kovaa ja jos te teette mitä sanoit äsken ni kyllä taitaa olla Takomon paras biisi vasta tulossa. /me still likes Killswitch better
0   +1 +2
 
9
Yuicy 26.05.2003
joo tuossahan Birdien kommentissa tuli tuota asiaa sen verran hyvin että oon aikalailla samaa mieltä, tosin mielestäni tuo "no tässä nyt tää kuvio" juttu ja se kuinka se alkaa sanaa sen enempää hehkuttelematta on oikeesti parempi ratkasu ennemmin ku madaltais sitä sen kynnystä jollain dropilla sun muulla. Erittäin hyvä biisi ei voi muuta sanoa =) fiilistelyä riittää koko kylälle
0   +1 +2
 
glxblt 26.05.2003
Oikein näppärän kirkkaat ja pirteät padit tulee alun rumpukompin mukana heti esille. Hetken siinä bassoa lämmitellään, ja kuin varkain kehittyneempi bassokuvio lähtee käyntiin padin kanssa. Mukava "Tokyo" -fiilis noissa padeissa, tulee mieleen joku kliseinen "tulevaisuus-neonmaisema" ko. suurkaupungista. Ennen kuvioiden alkua oltaisiin voitu kuitenkin hiukan repiä lisää fiiliksiä dropilla, nyt tuossa oli tuollainen "no, tässä nyt on tämä kuvio, tää nyt on tämmönen" -fiilis. Se alkoi salaa. :) En tiedä, kai se on vain minun mielipiteeni, mutta tämä vaikuttaa hieman turhan vaisulta makuuni. Padeilla ja synasoundeilla oltaisiin saatu leveillä enemmänkin ilman että kukaan vetää hernepeltoa nenäänsä. Biitti toimii hyvin, on mukavan terävä, ja padit on nättejä, mutta kaikki on turhan huomiotaherättämätöntä. Biisi tipahtaa siihen keskinkertaisuuden suohon, josta sen voisi kyllä nostaa jos jaksaisi jotain "järkyttävämpää" tähän lisätä. Teknisesti kyllä hyvälaatuinen, vaikka beezee ainakin on aina vinkumassa kun ei saa masterointia kohdalleen. ;) Mutta se ei välttämättä riitä.
0   +1 +2