They are comin'

Cornrow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Sä vedät iha hyvin noi sun rivis vaikka biisissä muuten on paljon parannettavaa; Miksauksesta kannattaa lähetä liikkeelle. Kooruksessa vois olla selkeämmin puhdasta laulua nuoteilla (ja vahvalla äänellä). Varmasti pystyt siihen, uskallusta vaan kehii... tai sitte treenaat sen verran että pystyt :)

Roby S.
0   +1 +2
 
8
Aitto-oja 26.06.2007
Naisräppäri! Hienoa, hienoa! semmosia tarvitaankin.. Ja kuten Dape sanoikin, et useiten naisräppi on rnb tai muuten vaan paskaa, että tämmöstäkin aina välillä kiva kuulla.. Englanninääntämys on kokonaiskuvassa hyvä, mut aina välillä tulee semmonen kusahdus, että sattuu korvaan... Mut ei siinä mitään, hiot sitä vaan hiukkasen. Riimit on kans hyvin tehdyt näin vieraallakin kielellä. Biitti ei oikeastaan iske lainkaan.. Se on yksinkertainen, snare kusee ja rummut ovat munattomat.. Sun räppejäskin olisit ehkä voinut miksata vähäsen.. Tuplaukset myös puuttuu. Ei mestariteos, mutta kuuntelee kyllä, heitän siis kasin. Heitän myös itseni faniksi, kuulla tahdon lisää tätä.
0   +1 +2
 
RA- 12.11.2006
yllättävän hyvää lausuntaa.. iha aight flow... pysyy vakaana... kertsissä ei oo oikee potkua... mut tätä olis voinu miksailla paremmin... äänenkäyttö on tylsää, mut aika raakaa settii... digaan kyl tämmösest.. pz
0   +1 +2
 
dape 02.11.2006
ihan ekan arvostust pitää antaa ihan vaa siitä et oot tyttö ja räppäät :)
harvemmin tytöt räppää ja jos sit räppää ni se on aika rnb:tä tai muuten vaa suht paskaa :/ mun mielest ois ehkä parempi jos räppäisit suomeks, ei toi englanti mun mielest sovi oikee sulle :D mut ihan sama miten vaa haluut.. lyriikoist en sano mitää ku en oikee ymmärrä mitä sanot siinä :D mut ihan ok hyvält kuulostaa. treenii vaa lisää :)
0   +1 +2