Balltwister

Taajuus (vanhat)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Barbapapa 26.11.2003
Todella ammattimainen ja elävä ja energinen! Onnea levykontraktiin!
0   +1 +2
 
10
.Trauma 06.11.2003
Alkaa jälleen aika perinteisesti, hienoja rumpukikkailuja suolletaan heti alussa, niihin lämpesin mielettömästi. Bassolinjat, niillä ja niiden filtereillä kikkailu on jotain aivan mieletöntä, on kyllä "nuottisuoni" tulvinut yli tätä tehdessä. Nostatuksissa on taas voimaa enemmän kuin pienessä kylässä, kuten rummuissa muutenkin. Tämän perässä voisi tosissaan mättää meneen jossain bileissä, on se niin pam. Ehdottomasti sinun paras tuotos, jos mukaan ei lasketa ainakin-toistaiseksi-UG-shittejä:) 10p.
0   +1 +2
 
9
Tässä kun atk-tunnilla istuksin ja tämän imutin ja kymmensormijärjestelmää opettelen... Tämä on ehdottomasti yksi lemppareistani näistä sinun biiseistäsi. Uskomattoman häröä!
0   +1 +2
 
9
erikoismies 02.11.2003
Reilun minuutin intron jälkeen se vasta alkaa.. Kun raastosoundit raapivat kaikki irti.. tää on ihan loistava!
0   +1 +2
 
8
DjLime 29.10.2003
Meno on kyllä hyvää, mutta ei ehkä ihan niin mieleistä kuin aikaisemmin kuuntelemissa tuotoksissasi. Johtuneeko siitä, että tämä on ensimmäinen kerta kun kuuntelen darksteppiä (tietääkseni). Hiukan on synkkää ja häröä meininkiä. Olisin kaivannut enemmän elementtejä jotka tarttuisivat mieleen. Rakenne puoli jäi minulle melkoisen pimentoon. Ihan mukava biisi silti.
0   +1 +2
 
9
INTRIGA 21.07.2003
Säädytöntä rushittelua, mä pidän... Täält mikseristä löytyy ihan järkyttävä määrä hyviä artisteja ja täysiä paskoja...
Ja tää ei todellakaan kuulu huonojen joukkoon.

Täällaista ois kiva olla himassa mut ei tällaista osaa etsii kaupasta... Joten joutuu tyytyä tähän.

Teetsä ite rummut? Tarkoitan niinku rämistelemällä mestoja hajalle. Vai ox sulla jotain valmiit kirjastoi? Eitherway, ihan eliittii!
0   +1 +2
 
9
blam3000 19.06.2003
kyllä on todella hienoa rummuttelua tässä kappaleessa.. pysyy kokoajan mielenkiintoisena. sitten vielä päälle tuo vihainen basso. loistavaa filtteröintiä kaikkialla ja äänimaailma muutenkin mukavan synkkä.. niin mitä muuta tässä sitten enää kaipaakan. me likes!
0   +1 +2
 
9
Pequman 19.06.2003
Helvetin agressiivista ja raastavaa menoa. Hooveri ( eikö se sellanen oo? ) jyrää kympin edestä. Itseasiassa tässä jyrää kaikki kympin edestä, mutta kun tiedän etten jaksa kuunnella tätä ikuisuuksia, niin laitan numeron ysiin. Addiktoiva koukku(tm) siis puuttuu, muuten erinomainen kappale.
0   +1 +2
 
10
glxblt 20.05.2003
Ei jumalauta.. alan jo saamaan fanipoikamaisia piirteitä näitä biisejä kuunnellessa! Narsk narsk, ja kolinaa päälle. Rummut toimii hyvin, basso toimii hyvin, huminat, pörinät ja paditukset toimii hyvin, tämä on kyllä kympin meteliä. Basson kurainen pörinä tuntuu ihanan likaiselta, ja sitten se vaihtuu korinaan, joka ottaa vatsanpohjasta. Firefightit ynnä muut kaverit sekoilee ihan täysillä, ja minä myös. Oot kyllä löytäny nyt sellasen reseptin näihin biiseihin että "veit koko käden", niinkuin jossain löysemmässä renkutuksessa lauletaan.
0   +1 +2
 
10
[ sam ] 14.05.2003
Taas väheni pari vuotta eliniästä, kun tämän kuunteli. Oli nimittäin sen verran loistavaa jytinää. Harva Mikseri.netin artisti onnistuu luomaan oman saundin ja sisällyttämään sen jokaiseen biisiinsä, mutta teikäläiselle se ei näköjään ole temppu eikä mikään. Taas täysi kymppi asteikon loppuessa kesken.
0   +1 +2
 
9
Herr Überking 09.05.2003
Roxxor ja Fuxxor!!!

Vitu hyvää sekoilua ja raastoo :)

Vois olla pari stygee mullaki jotka vois olla kuuntelemisen arvosia.
Lisää vaan! Keep up de good wurk! :D
0   +1 +2
 
9
Red 06.05.2003
Korjaan, kolinat. Ei tässä mitään 303:sia ollut. :)
0   +1 +2
 
9
Red 04.05.2003
Uiddu mitä munanvääntö-matskua taas. Kovolle asti imemään joutuu. Kolkit taattua taajuutta ja vääntöä löytyy hyvin. Eiköhän ne tärkeimmät oo jo sanottu. Niijoo, tech-itch:mäisiä biitin vaihtojakin kuultavissa. :)
0   +1 +2
 
Stocco 04.05.2003
Tästä moukarista haluaisin saada päähäni. Kova on. Päätä jomottaa. Suurin jomotus jumituksesta. Silti näitä iskuja ottaa ihan innolla vastaan.
0   +1 +2
 
10
traumacoma 04.05.2003
Magea 20 sekan odotus kunnes..
Tää kuulostaa ja tuntuu sopivan viileältä (jossain tuolla takaraivon ja pallean välimaaston alueella).

Kahden minsan kohdalla tulee vallan uusi käänne, vähän rikkoo hetkex alkupuolelta kerättyä tunnelmaa mutta sekunti pari ihmettelyä niin vääntöä alkaa löytyä.

Tälle biisille tulee kertymään vielä kuuntelukertoja.

Peijoonan onnistunut biisi, onnittelut!
0   +1 +2
 
10
Imp 03.05.2003
perinteitä kuunioittaen :) taas rymistellääm pimeissä paikoissa.vittu mitä raastoa!tässä on kyllä semmosta rytkettä että...kyllä pää nytkyttää..vittu..no niin :)
likaisia ääniä on käytetty hyvin ja hiljenntymiset ovat onnituneen kuuloisia..tech itch vaikutteiset vocali soundit tunnistaa kyllä ;)..ja taas on kuvioissa kivaa pörinää..basso on kohdillaan..todella onnistuineta kohtia ja mielenkiinto pysyy kokoajan kohdallaan..kyllä tää varmaan on muhinut paljon.rummut potkii hyvin ja ne on sovitettu basson kanssa taas hyvin yhteen..tässä on juuri sopivasti erilaisuutta muihin biiseihisi katsottuna ja olet kehittynyt taas paljon!..harmi kun jäin odottamaan vielä rajumpaa loppua niin että pää hajoaa kymbin suoritus silti
0   +1 +2