A Shrill

Depth Beyond One\'s

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
K-E 06.10.2006
Mukavan kieroa kikkailua osaavasti toteutettuna, etenkin vokalisti hoitaa hommansa hienosti. Äänimaailma on selkeä ja tukeva, bassosoundista pidän kovasti. Onnistuneestihan tässä tasapainoillaan äkäisten ja rauhallisten osioiden välillä.
0   +1 +2
 
argon 04.10.2006
Hyvä biisi, joka on myös paineltu varsin hyvällä soittotaidolla läpi - pientä soitannollista hapuilua siellä täällä, mutta kun miettii kuinka kauan bändi on ollut kasassa ja mikä on tyylilaji jota harrastellaan niin erinomainen suoritus kaiken kaikkiaan!

Luonnollisesti tätä ei ensi kuulemalta pystynyt omaksumaan kaikkine käänteineen ja niinhän sen kuuluu mennäkin jotta kuulija saadaan painamaan sitä "kuuntelu"-nappia toisenkin kerran, eli kaikki edellytykset on siis olemassa hyvinkin monille kuuntelukerroille!

Jos vielä muokkailette tästä biisistä uutta versiota, niin kehitysehdotuksena täältäpäin tulisi sellainen että jokin hieman pidempi särötön jakso biisin puolivälin tienoille saattaisi toimia ja kun loppua kohti muutenkin kasvatellaan intensiteettiä, niin se saattaisi tuoda vielä lisää alleviivausta noille lopun junttaosioille?

Mutta pitääpäs faniutua, jotta pysyy kartalla tekemisistänne - kaiken kaikkiaan vallan lupaavaa mjuusikkia!!
0   +1 +2
 
10
Alkaline 01.10.2006
Tiukkaa. En löydä mitään valitettavaa. Soitto ansaitsee erityismaininnan, eli arvosanan perään +
0   +1 +2
 
9
Tuikka 27.09.2006
Ihan jännän kuuloisia juttuja olitte keksineet. Biisissä oli paljon erilaisia osioita, eikä se käynyt tylsäksi pituudestakaan huolimatta. Mielikuvitusta tuntui löytyvän, myöskin soittotaitoja.. Laulajan puhtaasta äänestä en kauheasti tykännyt (vaikka ei siinä mitään ongelmia ollutkaan..), agressiivisempi huuto istui biisiin mielestäni paljon mainiommin. Tämä on omituisuutta itseään... En osaa paremmin kuvailla. Kerrassaan taidokas vetäisy... Ysin ansaitsette!
0   +1 +2