Kun Sä feat. aRRtsi & Katya

TH-T

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Jannq 26.03.2011
tykkään !
0   +1 +2
 
10
uninen runoilija 05.12.2010
Upea biisi
0   +1 +2
 
10
chococat 04.01.2008
Hmm, en tiä onko joku jo sanonut tätä mutta olen laiska enkä jaksa lukea kaikkia kommentteja läpi. Tykkään tästä biisistä ihan helkkaristi, sanotukset on just buenot. Mut just naisääni on välistä vaikeankuuloinen/nasaali, plus basso voisi olla vähän kovempi, nyt lähinnä jäi vähän vaivaamaan sen hiljainen sointi tällases biisis, mihin sen kuuluvuus ehdottomasti sopii. En ole mikään musiikkimestari, mutta kuulija yhtäkaikki :) Mut ei, loistokamaa!
0   +1 +2
 
LoCa 05.10.2007
T.O.K - Footprints.
0   +1 +2
 
9
papercut 27.12.2006
kaunis biisi. perusvarmaa th-t kamaa. en tässä muuten rupea kommentoimaan, tykkäsin kovasti. ysi :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 17.12.2006
Toi alun filtteröinti. Olisin jotenkin kaivannut vähän vähemmän jäykkää siirtymistä siitä itse asiaan. Joku reversesaundi ois voinut pelastaa paljon.

Ekan mc:n flow on jotenkin hämmentävä, tuntuu että se rönsyilee äänenkorkeudeltaan aika hallitsemattomasti, ts. tuntuu ettei se oikein kulje käsi kädessä sen kanssa mitä tahdotaan sanoa. Väkinäinen on lähinnä sana joka tulee tuosta mieleen. Rytmittelyltään ihan ok.

Tokalla mc:llä tyyli on paljon hapuilevampi; kaipaisin paljon enemmän timmiyttä, sellaista että kuulee että pallean käyttö äänen kontrolloimisessa oikeasti hallitaan. Tämä koskee molempia mc:itä mutta erityisesti tokaa. Tällä toisella äänenkäyttö jää muutenkin jotenkin vajavaiseksi, varovaiseksi ja epämääräiseksi. Äänenkäyttöä ja hengitystekniikkaa ei voi koskaan harjoitella liikaa. Lisäksi, kuten laulussakin, räpeissäkin saisi mielestäni olla hyödynnetty paljon laajemmalla skaalalla äänen kapasiteettia ja erilaisia sävyjä.

Tuli myös sellainen fiilis että mc:iden tyyli oli tosi lähellä toisiaan, huomaamattomalla kuuntelulla ois ollut helppo olla huomaamatta useamman vokalistin olemassaoloa.

Lauluosio... Vokalistilla on periaatteessa hyvä ääni, mutta äänenkäytöstä kuulee selvästi että ääni juuttuu pahasti kurkkuun, eli ei oikein virtaa vaan kuulostaa vaivalloiselta.

Biittiin olisin kaivannut enemmän potkua, tykimmin kompuroitua rumpuja ja kiinteämpiä bassoja. Ajoi kuitenkin asiansa.

Lyriikat tuntuivat jotenkin aika harmaalta, kuulisin mielelläni enemmän syvyyttä ja persoonallisuutta sanojen käytössä.

Kokonaisuutena biisi toisti todella paljon sitä samaa kaavaa jota on kuultu todella monia kertoja, tästä ei jäänyt päähän yhtäkään todella omansanäköistä elementtiä. Tiedä sitten onko se tekijän tarkoituskaan, mutta omasta näkökulmastanihan minä kommentoinkin :)
0   +1 +2
 
Nipa87 21.11.2006
Whou. Eihän täs mitään, hyvä biisi ja toimii, tällänen rytmikäs ja kaikkea. Mitään vikaa ei löydy, paitsi ettei tämä veisu ole hiphoppia nähnytkään, popräp/r´n´b kamaa tämä on. Ihan kiva muuten.
0   +1 +2
 
10
.HäiRiKKö. 19.11.2006
10!!!! wow!!! kipeen hyväää... viel tänä iltana tää menee ämpärii<3<3
0   +1 +2
 
10
chococat 05.11.2006
nonnih, kauheen kauan kesti multaki saada itteni kuunteleen tää!
mut kyllä kannatti, ihan hiton hyvä biisi.
loistokamaa, tsekkailen kyllä itteäni sitä mukaa että joskus omistan sun mahdollisesti ilmestyvän levys!
erittäin hyvää musaa, koskettaa tunteita.
0   +1 +2
 
8
*S4tu* 05.10.2006
dodii,täähän kuulostaa aivan mahtavalta ! (: täs ehkä vähä tökkii katyan ääni,tai kuulostaa vähä tukkoselta :p mut kaunis se silti on.
biitti tosi jees
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 19.09.2006
kuullostaa hyvältä, huomaa et on panostettu taas kerran .. propsit!
0   +1 +2
 
9
Hash 16.09.2006
biitti helvetin hyvä. arrtsi vetää hyvin, siitä plussaa. th-t iha perus räbää. flowssa ois vielä hiomista. katyakin osaa laulaa, perkele.
kertosäkeen taustalauluista ja biitin ulinoista tykkäsin erityisesti. miksaus on hyvä, ei siinä mtn.
kiva biisi, pistäkää lisää vaan tulemaan. joo p's out.
0   +1 +2
 
8
JM 03.09.2006
Taustalaulu toimii kyllä pikku mausteena todella hyvin. Biitti on aika toimiva. Letkeä ja muhkea bassopuoli. Hyvä kertsi. Katya:n osuus toi kivaa viahtelua biisiin.
0   +1 +2
 
10
Feimi- 01.09.2006
tän oon kuullu ennenki pari kertaa joo arrtsi vetää parrhaimmat setit tässä sun tulee kevyesti kakkosena miksaukset kuuluu olevan kunnossa biitti on mitä herkullisin katya tuo lisää fiilistä biisii kyl
0   +1 +2
 
9
Winter84 21.08.2006
kovaa settiää..toimii kaikki
0   +1 +2
 
10
Mirka_ 16.08.2006
oikeesti, ihana:)) menin sanattomaks.. en osaa sanoo miten paljon tykkään täst<3 katya vetää täs parhaiten ku missää mitä oon kuullu sen laulavan:) paras biisi:)
0   +1 +2
 
8
marienna 06.08.2006
herkkää ja synkkää, totta. biitti muistuttaa jotain toista biisiä mitä oon ennemmin kuullu.. on tää hyvä, mutten mää oikee fiiliksiä saanu.
0   +1 +2
 
9
Hapa` 30.07.2006
eeeei vittu. täähä on jo pirun hyvää musaa.
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2006
Intro oli ihan aavistuksen kliseinen, eli astetta omaperäisempi alku olisi voinut maistua. Eipä tullut ainakaan niitä jea-uhoiluja siihen alkuun, eli sikäli ihan hyvä. Muuten meno on ihan toimivaa, keskitien katkoviivalla kulkevaa suomihoppia. Ei hirveitä omaperäisyyksiä - vaikka kerrossa jotain uutta olikin - mutta silti ihan laadukkaasti tuotettua tavaraa. Nuo englantivokaalit toimivat tuossa kerrossa oikein makoisasti, niitä olisi mieluusti kuullut vaikka ihan pelkiltään jonkinmoisena c-osana. Tuo toisen naisihmisen heittämä verse puolestaan oli silkkaa piinaa. Ääni on omaan korvaani niin mahdottoman epäaidon ja teennäisen kuuloinen, etten pahempaa tähän hetkeen tunnistaisi. Makukysymys, tottakai, mutta itse en siitä osiosta löytänyt mitään hyvää. Muu vokaaliosasto toimi ihan pätevästi, kerrossa erityisesti oli ihan mukavan rento fiilis. Ihan laadukkaasti toteutettu kesäveisuu, pari vähän rohkeampaa juttua vaikka sovitukseen tai rakenteeseen niin maistuisi vieläkin makeammalle.
0   +1 +2
 
8
Nasic 25.07.2006
Tää oli iha helmi biisi. Biitti ensinnäki oli tosi kova, diggasin paljo siit. Räbät oli kans molemmilt tosi hyvät, lyriikois ny ei mtn erikoist, mut siis yleisesti ottaen toimi kyl setit. Miinusta tulee Katyasta, ei oo vaa koskaa oikeestaa kolahtanu hänen laulunsa...ääni ei iske eikä myöskää tyyli...mutta muuten biisi hyvä.
0   +1 +2
 
7
DJ Smash 24.07.2006
Joo tää on aika kiva mut kuulostaa nii peruskamalt ettei täst saa mitää isompaa irti...
0   +1 +2
 
9
tervemoi 23.07.2006
Biitti on tosi hyvä ja sopii tähä biisiin. arrtsi vetää hyvin niinku aina ja tunteella :). Tht spittaa kans aika hyvin ja sanat kans sopii aiheeseen. Mun mielestä Katyan verse on aika laiska mut
kokonaisuudessa biisi kulkee ja kovaa.
0   +1 +2
 
9
Anonyymi^^ 21.07.2006
Ouuuh.... Todella hottista kamaa! TH-T:n räbät kuulin siitä clipistä ja se olikin tosi kuumaa kamaa jo. Ja nyt aRRtsi heitti kans tosi loistavat setit tohon alkuun. Mut sitte toi Katya jäi jotenki hämäämään.. Ei oikee mun mielestä sopinu jotenki tähän taustaan tai jotain.. Katya on kyl yleensä hyvä jne, mutta täs sen säkeet ei vaa oikee toiminu omasta mielestä..

Mut kokonaisuudes 9:n arvonen biisi!
0   +1 +2
 
9
Henery-1 17.07.2006
no siis miksaus oli tosi hienosti miksattu siis sillee puhtaasti :D. No verseet meni kaikkilla ihan nappiiin.biitti myös oli hyvä :D.Mut en silti anna kymppiä koska ei niin uponnu muhun :D.
0   +1 +2
 
TH-T 18.07.2006
Jaa kui uudelleen? Tästä biisistä on ollu joskus n. puol vuotta sitten clippi täällä, voi olla et muistat sen siitä?
0   +1 +2
 
10
SKene 18.07.2006
jaajaa, pistit uudelleen tän biitin käyttöön. no ei se mitää, tykkään sit vieläki. sanat o hyvät, ei tässäkään biisis o mitää huonoo, taas täys kymppi
0   +1 +2
 
10
Vibiz 16.07.2006
hmmm... onks tää biitti mulle tuttu vai pelkkä sample? kenen biitti hä?:D kova biisi kyl, arrrrtsin verse on aivan helvetin kova eikä th-t paljoo siit huonommaks jää!!!!! katya vetää kans tosi kivasti, ehkä jopa parasta katyaa mitä oon kuullu... helmee......
0   +1 +2
 
Katya 16.07.2006
joo mul on aina flunssa :D no ei. kiitti palautteista. :)
0   +1 +2
 
8
Cs.Sn 15.07.2006
Biitti on ihana ja kokonaisuudessaan mutenki hyvä.. Ainoo mikä vähän kalahti oli Katya.. en dikannu jollain tapaa sen vedosta.. Hyvä ääni sillä on,mutta jollain tapaa se kuulosti tässä nyt siltä että sillä on kurkku tukossa... mutta loistava muuten ja kertsi jäi soimaan päähän!!
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 15.07.2006
Oikein mukavaa settiä, tykkään aina kun pojat puhuu tunteistaan. :) Biitti on hyvä, ja kertsi on toteutettu todella tyylikkäästi. Tykkään ideasta että räppi ja laulu on limittäin ja päällekkäin, sama tarina eri kielillä. Toimii! :)
0   +1 +2
 
10
Korjaamo 15.07.2006
Tykkään täst samplesta. Tosi kivan biitin ootte löytänyt. Ekassa säkeistössä riimit eivät ole kovin ihmeellisiä, mutta sen sijaan flow kyllä on erittäin onnistunut herralla joka taitaa olla TH-T??. Tykkään henkilökohtaisesti tämmösestä verbaalisesta "tykittämisestä". Rytmi korostuu biisis paremmin ja räbääjien skilssit esim käyttää happea pistetään koetukselle. TOka säkeistö menee kanssa tuossa sivussa oikein hyvin. Hyvät miksaukset ja tuplaukset. Tykkään tykkään.. Kertsi on tosi hienosti keksitty, toi enkku-suomi vastine rimmaus on oikeen persooonallinen ratkaisu.

Ainoa miinus biisistä tulee valitettavasti Katyasta. Mä en yksinkertaisesti pidä hänen tyylistään käyttää ääntä ja laulaa. Tulee jotenkin tosi diiva fiilis ja selkäkarvat nousee pystyyn. Ihan hyvät sanat hän on kirjoittanut (jos hän on sattunut ne itse kirjoittamaan), mutta ei vaan oikeen uppoa toi.. Oon pahoillani, ei mitään henkilökohtaista :D Mä vaan oon ehkä jotenkin anti-katya. Teknisesti kyl hän onnistuu laulussa, eihän hän kieroon laula eivätkä stemmat huonoja ole. Tää on vaan makuasia, ja siitä miinustan yhden pisteen. OON PAHOILLANI OIKEESTI :D Katya !! Oot varmaan ihan kiva ihminen muuten, mut nyt nyt nyt ei vaan oikeen ei oikeen kelpaa. Tää on melkein täydellinen biisi. Mä tykkään antaa täydellisisille biiseille kympin. Mä haluaisin antaa tällekin kympin, mutta musta tuntuu että mä en voi :D mä en tiedä mikä siinä on.. Äh.. nojoo, kaipa tää on kympin arvoinen. Pistetään kymppi Kesän kunniaks.

Joo, !peace! ja sitä rataa! Tsekatkaa korjaamon materiaalii ja jos yhteistyö tai fiitit kiinnostaa niin kommentia!

- Kultakurkku
10p
0   +1 +2
 
9
kopio 14.07.2006
no on tää sen verran hyvä et koneelle pääsee :))
0   +1 +2
 
10
Audrey4 14.07.2006
mä en löydä mitään huonoa tästä..mä olen niin myyty tälle jätkälle!!!äänet ja biitti on hyvä ja koko kokonaisuus on mahtava!!!
0   +1 +2
 
10
Yohu 13.07.2006
ihan helvetin makee.
0   +1 +2
 
10
^minnalilla^ 13.07.2006
Tää on kyllä todella hyvä biisi todellakin, helvetin hyvät tausta. Lisää tällästä!! <;
0   +1 +2
 
10
Jadyley 13.07.2006
joo, on kyl hyvä biisi! tasokas räppäri ja loistavat taustalaulut! taustalaulut sopii kauttaaltaan tähän biisiin. niin kertsissä kuin fiilistelyissä. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
Johnboy 12.07.2006
Tää on hyvä biisi todellakin, oot selvästi yks laadukkaimmista ug-räbäreistä. Tän lataan koneellekin.
0   +1 +2
 
10
Janna- 11.07.2006
aika hemmetin kova ja iskevä biisi ! :)
0   +1 +2
 
10
Enduuh 11.07.2006
nyt on loistavaa biisiä kerrakseen pakko myöntää. Tällaista taas saanut hetken odottaa. Alku on todella loistava.
Loistavalla porukalla koottu loistava biisi.
Pidän lyriikoista, hetkeksi jäin vain niitä kuutelemaan. Katya kuulostaa todella kauniilta, myös pojat räbäävät osuutensa hyvin. Mitään moitteita tällaisen tavallisen taviksen korvin löydy.
Tässä on hyvä puhuva kokonaisuus.
Pidän.
0   +1 +2
 
9
Kare_ 11.07.2006
Helvet ku olikin kova biisi. Ilonen meininki mutta silti vähä surullinen. Semimolempi. ;D Miksaus hyvä, räpit hyvät, laulu menettelee - mitä muuta sitä enää kaipaakaan.
0   +1 +2
 
9
Tone 10.07.2006
Ekaa kertaa kuulin jätkän kappaleen ja oon todella yllättyny posiitiivisellä äänellä. Osaat tosissaan räpätä. Vaik on aika nopee tahti kappaleessa, et sotkeudu sanoihin kertaakaa tai ei mee sössötykseks, tosi hyvä. Räpit osuu useinmiten kohillee biitin kanssa, pari kohtaa löysin että ei menny ihan ok. Joissain tahdeissa (huom, mun mielestä) on turhan paljon tekstii. Lyriikat on todella hyvät, kerrotaa pienin yksinkertaisin asioin kunnon tarina, kyllä tykkään. Kertsi on tarttuva, harvoin siihen onnistutaan.
Usein kuulee Katyan laulua, mutta mun mielestä tää on yks sen parhaimmista fiiteistä ikinä.

Hyvää:
-biitti
-lyriikat
-kertsi
-asenne!
-Katya

Huonoa:
- Liikaa asiaa yhdessä tahissa, joissain kohdissa (minun mielestä)

kyllä tää on sen ysin paikka.

Huono
0   +1 +2
 
9
-NB- 09.07.2006
Nyt alkaa otetta löytyy..Biitti on toimiva ja hyvä,plussa tippuu tosta naisvokaalista siinä taustalla ja toinen plussa siitä,että sitä ei oltu pitchattu sellaseks välillä ärsyttävän kuuloseks "oravaksi."Biisin sanotuksista kommenttia sen verran,että jotenki jäi odottamaan sitä nappaavaa kohtaa,joka alkaa kiinnostamaan niin paljon,että olis pakko palata siihen viel uudestaan..Mut tämä ei tarkoita kuitenkaa sitä,että olisitte lyriikoissa epäonnistuneet..Tuleepa puhuttuu aika ympäripyöreetä..:)Noh,kritiikkinä vois sanoo tosta nais versestä,että ääni tuntui välillä tulevan vähän tukkosesti nasaalina,jolloin välillä sitä oli hiukka rassaava kuunnella..Eteenpäin olet(te) kuitenkin menneet..ysin tästä voi kevein mielin antaa..
0   +1 +2
 
10
Lil- Jonas 09.07.2006
Jees...hyvä biisi...hyvä aihe, biitti hyvä...kaikki hyvääää!! :D

p'z
0   +1 +2
 
10
RSA 09.07.2006
tää todellaki on kipeen hyvä biisi! =)
0   +1 +2
 
9
Laet 09.07.2006
kokonaisuuudessaan tosi hyvä :D
0   +1 +2
 
10
^Nocturna 09.07.2006
Ihan jees biisi :) Tykkäsin kyllä... Biitti on aika kova!!! Kaikki vetää hyvin ja hohdokkaasti. Emmä tiiä mitäs muuta sanos ku että aika kovis biisi!!

Kyllä tästä pitää 10 pistää tauluun :)

-Peace

-No`c
0   +1 +2
 
10
Nina-- 09.07.2006
En löytäny täst biisistä mitään huonoo sanottavaa. Tän biisin alku oli tosi kaunis.. Ja muutenki tosi hieno tekele. kaikki osu kohdallee... Ei voi muuta sanoo. Ihana!
0   +1 +2
 
10
~katju~ 09.07.2006
en osaa nyt rakentavaa kommenttia antaa mutta tämä on aivan pirun hyvä biisi! Sanat sai ainakin kelaamaan asioita mikä on aina hyvä asia.. Lisäplussat Katyasta ja aRRtsin vierailusta!

Jatka samaa tahtiin!
0   +1 +2
 
10
KrisseVaan 08.07.2006
ouh, pirun kovan kuuloinen kipale :) aivan helmi biitti kyl. ja räpit toimii kaikil!! katyal nyt as always helmi lainit ja vetää hel*etin hyvin ja koko paketti loistava. auh. miksauksetki kohillaan jeah. pakko fiilaaa!!
0   +1 +2
 
9
Katya vetää taas yhtä kauniilla äänellään homman kotiin.
Sie ite vedät perusvarmaa ja hyvää räpäytystä joka takaa hyvän biisin :)
aRRtsi oli uutuus mun korville mutta hyvin veti hänkin.
0   +1 +2
 
10
KAMUI 08.07.2006
Kuulostaa ihan jännältä kun tässä läppärissä ei oo kunnon kajareita (ei bassoa). Mut kyl biitti kuulostaa tosihyvältä ja sopii tähän biisiin. Eka verse on hemmetin hyvä ja flow rullaa hyvin. Toinenkin verse on tosihyvä ja tässäkin flow kunnossa. Toi nais ääni taustalla tuo todella hyvän plussan tähän biisiin. Kertsi on hemmetin hyvä ei siitä voi muuta sanoa. Katyan verse on kans hyvä mut ei iske mulle niin paljoa. Kokonaisuus hemmetin hyvä
~10
0   +1 +2
 
9
niina1010 17.12.2006
hyvä kipale. biitti on loistava, ei valittamista. laulajalla hieno, nätti ääni, mut loppu puolel kuulostaa ihan ku jotenki väkisin puskettu. ei miellytä korvaa. räbäys on ihan onnistunutta. lyriikat hyvät, mut kertsi ei oikeen iske. hyvä kokonaisuus, ei kait tästä sen enempää. :)
0   +1 +2
 
9
P-Mies 06.09.2006
toimiva biitti..hyvä pikku intro alussa. =)
hyvät sanat. Miksaus on hyvä.
eli vitun hyvä biisi! =)
0   +1 +2