Winterdaybreak

Takomo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Begga(R) 22.04.2005
Tulee mieleen Madventures - ohjelma ku kuuntelee Takomon biisejä. Siinä on aina taustalla kunnon settii musaa, ja se on hyvä.
0   +1 +2
 
8
Kafetist 02.07.2004
iha himmeetä keskel kesääki, komee basso pitää muuten tasasen meiningin pystyssä, siisti taustapuhe. seikkailua ilmassa, teekuppikin voi olla mielenkiintoinen tarpeeksi tärinöissä ;D chillaava lopetus
0   +1 +2
 
10
Antisocial 28.11.2003
En voi kuin hengittää hitaasti keuhkot täyteen ilmaa ja pistää biisin soimaan uudestaan. Oli sen verran hyvää matskua, että oon taas kuuntelun ajan hengittämättä.
Siis henkeä salpaavan hyvä biisi.

Olen puhunut
0   +1 +2
 
10
P2 20.05.2003
Tätä on hyvä kuunnella. Pehmee chillimäinen äänimaisema ja hyvin rullaava biitti. Just kuuntelin pro kamaa ja en ees huomannu että tää alko soimaan... eli hyvin tuotettu. :)
Tossa puolessa välissä tulee helmi bassofiilistely.
Kaikin puolin mahtava biisi, tälläistä lisää!
0   +1 +2
 
10
Kevlmess 22.02.2003
Ai että. Sedät ovat kyllä Bukeminsa kuunnelleet. Biitti draivaa kunnolla ja on ehdottomasti Takomon parasta tähän asti. Ja tuostahan ei enää helposti ylöspäin pääse. Viileän lempeä tunnelma pitää otteessaan ensimmäisistä sekunneista asti. Hellä bline hyväilee kehoa ja mieltä, jalkakin nousee kuin itsekseen. Tätä kuuluu tampata juuri ennen poistumista Suomen kauniin siniseen talviyöhön. Mahtavaa, äijät, mahtavaa.
0   +1 +2
 
10
Khimil 20.02.2003
Kaunis biisi... Monimuotoinen, polyrytminen biitti sopii taustalle hyvin. Basso kuuluu hyvin, niinkuin mielestäni sen tällaisessa musiikissa kuuluukin. Kaikin puolin hyvä biisi ja pituus tekee oikeutta tunnelmalle, jota kuuntelee mielellään seitsemän minuuttia.
0   +1 +2
 
9
Elektrojänis 02.02.2003
Ihan jees fiilistelyä. Mulle tuli sellasena häivähdyksenä tos loppupuolella mieleen toi Goldien Timeless. Ei tää silti mitään vertailuja tarvi koska tää on hyvä biisi jo ihan ittelläänkin.
0   +1 +2
 
9
Taajuus 28.01.2003
Kaunis äänimaisema,todellakin. Sehän on se LTJ Bukem joka tästä tulee mieleeni, basson tullessa mukaan kuvioihin lähtee biisi rullaamaan oikein kivasti eteenpäin. Tuolla aiemmissa kommenteissa väitettiin basson jäävän jalkoihin, omasta puolestani se saa olla näin kun se on, ei sen tässä tapauksessa tarvitse esiin nousta.
Neljän minuutin jälkeen koko homma alkaa kuitenkin maistumaan jo vähän pahalta, jotain uutta olisi tarvittu mukaan.
Kaikenkaikkiaan hyvä biisi, äänimaisemaltaan ja koko soundiltaan onnistunut, aavistuksen liian pitkä ja ei loppujen lopuksi mitään repäisevää mutta hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
glxblt 28.01.2003
Mukavan yksinkertainen ambient-suhina. Toistaa itseään toki, mutta se vain korostaa unenomaisuutta ja.. kuuluu ambientiin. Todella söpöt breakit naksuttelevat padien päällä, joista yksi, "teema", heiluu mukavasti. Overall mukava chooni, mutta ei oikein jää mieleen. Kyllä fiilistelyyn kelpaa, mutta unohtuu heti kun painaa stoppia/biisi loppuu. Teknisesti loistava.
0   +1 +2
 
9
olrik 28.01.2003
kaunis. pannahisen hieno äänimaailma, maalauksellinen ja tyylikäs. flat earth oli suosikki, until now.. Biisissä on hieno asenne, homma tulee "läpi" ilman mitään turhaa säätöä ja keekoilua.
0   +1 +2
 
9
Trace 27.01.2003
Alku oli kyllä tosi hieno. Äänimaailma oli niin "ambient" mainen. Tosi hieno. Rummut on hyvät, niinkuin aina. On kyllä oikein kunnon "pakkas" kappale. Hienoa matskua!
0   +1 +2
 
7
Infratuna 27.01.2003
3:51 asti mitään sanomaton mut sen jälkeen alkaa lupaavampi "hypetys". Kuitenki viiden ja puolen minsan kohalla huomaa pettymyksekseen biisin rullaavan taasen samaa. Bline jää kyl biittejen varjoon tai sit se on muuten vaan hitusen munaton. Biitit on hyvät mut niitä käytetään ylettömän kankeasti kaikki-tai-ei-mitään periaatteella. Käsittämätöntä et tälläine biisi tulee kaikkien edellisten hyvien biisejen jälkeen, liekö motivaatio kadonnut...
0   +1 +2
 
9
Nyhde 27.01.2003
Mää tykkäsin. Kaunis biisi jota voi huoletta soitella useita kertoja putkeen loopilla. Joku varmaan sanoisi jotta "eihän tästä ees huomaa millon kappale loppuu" mutta ainakin minä luen sen hyväksi piirteeksi. Padien käytöstä tuli hyvällä tavalla mieleen LTJ Bukemin vanhemmat biisit. Biisi rullailee Takomomaisella tyylillä ja toimii aika saumattomasti alusta loppuun vaikkei aivan aikaisemman suosikkini, The Dusk Siden, tasolle ylläkään. Beattipuoli ansaitsee myös erikoismaininnan. Kevyt, melko groovaava ja mukavan simppeli rytmikuvio tukee kokonaisuutta hyvin eikä edes yritä varastaa koko showta. Todella talvinen ja kylmä. Kaunis.
0   +1 +2
 
9
Imp 26.01.2003
hyvät kompit ja pehmeä järeä bassline antaa mielyttävän kuuntelu nautinnon
0   +1 +2