Ulkopuolinen

Northern Lights Sound System

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Purppuvirta varmaan on se joka virtaa purppuramereen.

Syvän lämmin ja täyteläinen biisi.

Pureutuu nilkkaan, kiertyy kaulaan ja päästää irti, lopultakin :)))

Sykähdyttävä helmi.
0   +1 +2
 
9
dasx 30.01.2006
Leppoisaa menoa, kapinahenki tulee tuosta hieman (ainakin mun mielestä) reggae- tyylisestä poljennosta. Laulu on oikeastaan enemmän puhumista, niinku Leonard Cohenilla konsanaan. Hyvää trippailua.
0   +1 +2
 
10
Mulle tulee vanha turkulaisbändi" Woodoo" mieleen tästä bassokuluista jne.
En kyllä kutsuisi tätä Kapinamusiikiksi, tää on aivan liian kilttiä sopiakseen kapinaan.
0   +1 +2
 
10
makes69 20.04.2005
Todella hienoa kamaa. Alkuperäisen reggaen ja skan fiilis tässä. Eteerinen siitä sanasta tulee jo avaruuspojoja. Hiton hyvät sanat. Sävellys ja soitto myös hyvää.
0   +1 +2
 
hiukan tunkkaista. ei tule kesä kuuma mieleen niinku haluaisin reggaen sen mieleeni tuovan. mutta ihan jees
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Tästä tulee vähän mieleen jotkut Pelle Miljoonan kämäisimmät soolovedot... Erona se, että tässä laulaja osaa edes vähän laulaa. Kitarointi ei napannut. Laulu ei napannut. Sanoitus ei napannut. Hmm... Muuten oikein hyvä veto... Noh.. Oli siinä kitarassa hetkessä... Puolessa välissä ollut soolon tapainen oli melkoisen mukava. Sitä pysähtyi ihan ilolla kuuntelmaan... Jooh.. ja olihan tässä muutenkin jotain fiilistä, mutta eu nyt kokonaisuutena napannut.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 17.03.2005
Soundit ovat kovin epäselvät, sanoista on vaikea saada selvää. Kun kipales on kerran laulettu, olisi niistä hauska saada selvää ilman suurempia pyristelyjä.
Muuten tämä oli minulle tällaista ganjaista himmeyttä. En pidä enkä vihaa.
0   +1 +2
 
P. Virta 17.03.2005
Tämä on mielestäni aika hyvä biisi, mutta jotain erikoisempaa olisi nimen perusteella voinut odottaa, Ehkäpä olisi hyvä jos seuraavassa biisissä olisis jotain uutta ja ihmeellistä.
0   +1 +2
 
Michikawa 17.03.2005
Tyylikkään pelkistetty soundi, joka antaa hyvin tilaa. Tässä on aika vahva tunnelma. Laulajalla on mukavan rujo ja rosoinen meininki. Biisin junnaava poljento alkaa kuitenkin ehkä hieman tylsistyttämään, mutta se voi myös toisaalta johtua siitä, etten ihan tämäntyyppistä musaa hirveästi kuuntele... Ihan persoonallinen meininki kuitenkin, mikä on aina positiivista.
0   +1 +2
 
MajorForce 17.03.2005
Johan oli veikeä esittelyteksti. Kyllähän tämä ihan mielenkiintoiselta kuulosti. Lisää vaan kapinamusiikkia kansalle.
0   +1 +2
 
Harulf 17.03.2005
Reggae on nyt aina Reggae, letkeetä menoa jossain toiseella planeetalla, tai jotain. Ehkä pikkasen liian pehemä, tykkään enemmän power-reggaesta, missä om vhän enemmän vauhtia ja silleen
0   +1 +2
 
Theodor Slow 14.03.2005
Kappale jäi vähän vaillinaiseksi. Se antoi odottaa ja odottaa ja sitten... ei mitään. Kokonaisuudeltaan varsin utuisen kuuloinen ja vokaalit ovat tuhnuiset. Ei tämä tällaisenaan kovin pitkälle jaksa kantaa. Reilummalti selkeyttä ja kirkkautta saisi kappaleessa mielestäni olla, jotta tästä saisi sellaisen kuunteluelämyksen, joka kestäisi jonkin verran kauemmin. Niin... siinäpä kaikki.
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
mukavan tunelmallinen kappale. Laulajan ääni tulee hieman nurkantakaa, miksaus kuntoon niin oiva kipale tästä vielä syntyy.
0   +1 +2
 
Freyelise 14.03.2005
Harvoinpa reggaemeinikiä kuulee suomeksi ähellettynä, joten rariteettipisteitä tulee jo siitä. Vaikkakin vähän vaikea sitä suomea on kuulla tässäkään, kun laulu meinaa hukkua soitannan alle. Biisi vähän hakee muotoaan, kaipaisin kyllä jämäkämpää otetta. Tästä tulee sellainen "mennänpä bändikämpälle sekoilemaan" fiilis, ja sen takia tätä ei oikein tule otettua vakavasti.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 14.03.2005
Reggae? OK... Meikäläisen korvaan tästä ei erotu, kuin basso. Reggae-rytmeistä ei kyllä ole tietoakaan. Sitten jotain sanahelinää tuolta kyllä kuuluu, mutta ei oikein mitään erityisemmin saa selvää. No kitaramelodiaa tulee paikkapaikoin.

Ei oikein hetkauta mihinkään suuntaan. Oikeastaan aika mitäänsanomaton.
0   +1 +2
 
8
Matsuhiro 10.03.2005
Tuo hurina on mukavan rauhoittavaa, vahvasti Manu Chaon hengessä edetään. Aika hiljanen miksaus mutta ehkäpä se lisää sitä intiymyyttä. Sellanen mukava hämärtyvän illan tunnelma on saatu vangittua nauhalle melkosen hyvin. Yhden kuuntelun perusteella mie tykkään ainaki aika paljo.
0   +1 +2
 
Lady Escape 16.02.2005
No jopas! Olipas biisi. Jäi ihan hämärä olo tuosta. Alussa koko ajan odotin että biisi lähtisi rullaamaan voimakkaammin ja odotin sitä niin kauan että biisi olikin jo lähes loppu. Nyt toisella kuuntelukerralla tulee mieleen vahvasti joku reggaebaarin hämyinen tunnelma. En osaa arvosanaa tästä antaa, sen verran kumma olo jäi. Kuuntelen ja arvostelen jos tulee lisää materiaalia.
0   +1 +2
 
8
theplan 15.02.2005
Mukavan orgaaninen soundi, paitsi tuo taustahurina, lieneekö tarkoituksellinen kuitenkaan?

Jännittävä tunnelma kaikin puolin. Vapautuneen kuuloista meininkiä. Hauska riffi ja hyvä meininki. Hauskoja pikku jippoja, jotka pitivät mielenkiinnon vireillä.

Ehkei tää biisi nyt mitenkään erityisesti sykähdyttänyt, mutta kyllä tästä hyvä fiilis tuli. Taidanpa varmuuden vuoksi faniutua, oli tämä sen verran mielenkiintoista!
0   +1 +2