Unchainged

Cole | 08.09.2004 | Hard Rock
3:44

EP:n erikoisin biisi... Useita riffejä ja osia. Menevä kertsi!

9.58   3604 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
zilakat 06.07.2005
Tiukkaa tukutukua!! Säkeistö toimii erittäin hienosti ja kappale vetää mukanaan. Kertsin miksauksessa olisi voinut jättää noita tuplia vähän taaemmaksi. Häiritsivät minua ja veivät mielestäni kertsin melodialta liikaa tilaa.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 01.02.2005
Syntikka on taivaallisen kaunis, intro on taivaan pintaa hipova. Verse lähtee hienosti käyntiin.. äärettömän kaunis kipale.. jos vois nii heittäsin 11 pojoo mut ei väkisin.. kymppi sujuvasta ja mahtavasta paketista
0   +1 +2
 
10
hoitopoika 16.01.2005
jesus, hrr prkl! tipahdin tuolilta. ihan hemmetin hyvä veto. lämmitti sydäntä tälläinen biisi, päivän pelastus. biisi rullaa eteenpäin kuin vuoristorata lintsillä. progesävyjä on sovituksessa mukana paljon. laulajan ääni on mieleenpainuva, orginaali ja persoonallinen ääni.

soitto sujuu, se on ilmavaa ja kannattelevaa, taitaa bändi jo soittanut jokusen vuoden yhdessä. enpä muista montaa kymppiä antaneeni mutta nyt lähti ja helposti

soolosta tykkäsin
0   +1 +2
 
10
DeadSilence 03.11.2004
Tämä tykittää keikalla niin että ei mitään järkeä. Siis olettaen että soitatte hyvin yhteen ja rumpali pysyy kompeissaan mukana.
Kiitettävän erikoinen veisu, hakkaa mennen tullen kaikki muut tekemänne kappaleet (ainakin tässä mielentilassa). Tuplabassaritykityksestä plussaa, laulumelodiat kuulostaa hyvältä, mutta menee ehkä hieman liian tasapaksuna koko biisin läpi. Tällaisessa kappaleessa pitäisi miksata kitara reilusti ylemmäs ja ottaa laulajan äänestä irti kaikki mikä lähtee. Toivottavasti sitten keikalla.
Kappale yhdistelee kivasti hitaita ja nopeita kohtia.
0   +1 +2
 
10
jimbow 17.09.2004
Olipahan messevä intro! Itse asiassa koko kappale oli aivan fantastinen. Soolossa todistettiin sekin väite, että aina ei tarvitse olla valoa nopeampi. Jatkakaa samaan malliin. Tuli muuten mieleen, että onkohan tuo kappale varmasti tavattu oikein?
0   +1 +2
 
10
Toomy 14.09.2004
Ahhh, kappaleen kiemurat lämmittävät vanhan progepapan sydäntä. Loistavaa tavaraa. Alun pianolinja miksattu hiukan irralliseksi tai sitten vaan keskiverrohko saundi kiipparissa, muuten toimii taas mainiosti. C-osa ja soolo saavat ihokarvat pystyyn. Killerikamaa keikalla!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat