Zydeco

Cloom | 01.10.2007 | Electro
3:29

No niin. Tämä biisi on ensimmäisen kerran Cloom:in historiassa äänitetty soittimien linja-ulostulojen kautta, kun tähän asti olen joutunut äänittämään kuuloke-ulostulosta, ennen mikserin ostamista. Jos soundissa on jotain outoa, kertokaa siitä, et saan säädöt kohdalleen.

8.50   1416 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Roy 04.10.2007
Kyllähän tämä astetta HIFImmältä kuulostaa, kuin aikaisempi tuotanto. Toivottavasti Cloom ei jatkossa aivan yltiöpäiseen Hifistelyyn sorru, koska ainakin minä pidän siitä kotikutoisesta tunnelmasta, mikä herran tuotannossa on läsnä. Biisinä ei ihan parhainta Cloomia.
0   +1 +2
 
9
starts 01.10.2007
Komea biisi, kuten kaikki Cloomin biisit. Erityisesti pidän liukuvasta sävelkuviosta, ja tietyllä tavalla minimalistisesta nerokkuudesta miten pienillä nyansseilla saadaan luotua mielenkiintoista ja toimivaa musiikkia. Soundista ehkä sen verran että kirkkaammalta kuulostaa kuin aikaisemmin, pikkuisen tosin ehkä äänenvoimakkuus on kovahko, särkee ylätaajuuksia hiukan kun kaikki soittimet soi yhdessä. Mutta tämä on muuten aivan varmasti oikea suuntaus, raikkautta ja ilmavuutta löytyy. :)
0   +1 +2
 
Cloom 01.10.2007
Kiitos ST ARTS huomiostasi, oli mikserin takana osa johdoista painanut sisään tulevan äänentason väärään asentoon ja soundi oli vähän kovahkon särkevä. Nämä kommentit auttavat tosiaan löytämään ja säätämään vermeet ehkä parempaan suuntaan!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta