Zephyr

Cloom | 11.09.2006 | Synthpop
3:31

Lehdet ne puista putoilevat, varjot pitenevät. Syyskuun tuulahdus ilmasta tuoksuupi.

9.00   1603 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
starts 24.09.2006
Tralalaa! Back to oldskool, melodies! Juuri tämän tyyppisestä pidän tosi paljon. Kiitos musiikista, tällaista se siis on kun melodiat toimii... :) Jep, melankolista syystunnelmointia, soundit sopii hienosti syyskappaleeseen. Vaikka kappale onkin 80-lukulaista synth-tunnelmointia, niin minulle tulee pikkuisen mieleen vanhat itäeurooppalaiset elokuvat, jossa surumielinen melankolinen melodia soi taustalla kun vettä sataa Moskovan kaduilla ja ihmiset kulkevat päät alas painuneina harmaita kivisiä kujia. Jos minä saisin päättää suunnastasi, niin tähän suuntaan toivoisin jatkavan lisää. Tässä kappaleessa on suuria melodioita, ja hieman kateellisena kuuntelen tätä mutta iloisena siitä että on vielä ihmisiä jotka uskoo melodian "voimaan"! Yhden pisteen pudotan pienestä riitasoinnulta kuulostavasta kohdasta, joka vain häiritsee, muttei paljon. Mutta se varmaan on ollut tarkoitettu. Mutta loistobiisi siis.
0   +1 +2
 
9
Andy Livid 11.09.2006
Ah, tulipa nostalgiset fiilarit! Amiga-pelien parhaimmat musat nostattavat vieläkin kylmiä väreitä. Tässä oli samaa tatsia. Mukavia, fantasiamaisia ja alakuloisia sävelkulkuja. Sopisi hiton hyvin johonkin Simon the Sorcerer- tyyliseen seikkailupeliin.

Vaikka tämä kutkutti mieltä tuon mielettömän kasari-hengen muodossa niin silti tämä toimii myös pelkästäänkin, ilman retroilua. Raikasta ja mystistä. Hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat