Troposphere

Cloom | 11.02.2007 | Synthpop
5:27

No niin. Tämä on eräänlainen Siel:in demotus. Soundit on vedetty raidoille ilman minkäänlaisia efektejä sellaisenaan. Täytyy itsekin myöntää, että on noissa analogi-vehkeiden soundissa jotain lämpöä...

9.00   1476 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 18.06.2007
Soundit on todella lämpimät, kyllä. Analogit ne on mitkä jyllää. Meinasin aluksi valittaa muovisista rummuista, mutta itseasiassa ne toimivat hyvin juuri tuollaisina. Jos basarin vaihtaisi johonkin Linndrum-sampleen ja haikat ysinollaysiks niin rytmiä tulis vain tunnelman kustannuksella. Kuten sanottua niin tämä on hieman Jarremaista ja ehkä Vangelismaistakin hiukan, mutta kyllä tämä kuulostaa eniten sinulta itseltäsi mitä nyt osaan muutaman kappaleen kuuntelemisen jälkeen sanoa. Bassolinjasta kyllä ehdottomasti kunnioitusta, tosi hyvä ja smoothi mutta silti jämy saundi.

Tästä tuli kuin viiniarvostelu. :)
0   +1 +2
 
9
starts 12.02.2007
Kylläs oli lämpimät soundit, ja se on vain hieno asia. Tosiaan sun laitteista lähtee puhdas soundi! Itse kappaleen melodioihin... musiikillisesti kuuntelua kestävää, melodista ja miellyttävää, rauhallista tunnelmaa luova kappale, jotenkin mietteliäs hyvällä tavalla. Erityiskiitos menee noille erikoistehosteille... Bassokompista tulee mieleen Jarre ja Vangelis. Cloomia parhaimmillaan! Upea teos.
0   +1 +2
 
Andy Livid 12.02.2007
Onpa alakuloinen soundimaailma! Kauniin herkkää ja mieleen tulee hieman samat fiilikset kuin yhessä omassani vanhemmassa biisissä "Vivian the Orbiter" eli jonkinlaisen elävän ja ajattelevan pienen avaruusluotain-paran yksinäinen ja synkkä taival läpi universumin (tai tässä tapausksessa troposfäärin). Soundimaailman on puhdas ja kursailematon, 100 % retro ja jollain tavalla lämmin. Tuosta loppupään melodiasynasta tulee mieleen faijan 80-luvulla käyttämän sähköurkujen yks soundi. Sävellyksenä ajatonta ja rauhaisaa fiilistelyä ja sitä ns. ajattelumusiikkia kun maalaillaan surullista kuvaa sen sijaan että roiskittais neon-värejä pitkin taulua, jotka antaisivat taasen hieman eri tarkoitukseen soveltuvan musiikkikokemuksen.
0   +1 +2
 
Roy 11.02.2007
Melodia toimi jälleen mainiosti ja muutenkin meininki kuulosti tosi retrolta. Ja se on hyvä juttu se !
0   +1 +2