Polar night-Spring

Cloom | 15.04.2007 | Synthpop
3:44

Jälleen tälläinen biisi, joka on soitettu suoraan livenä sisään siten, että basso kulku ja rummut tulee hardware sekvensseristä "Alesis" ja muut on soitettu reaali-ajassa sellaisenaan, jotta tuo live-esiintyminen olisi joskus mahdollista ja soittaminen sujuisi edes välttävästi!!!

9.20   1504 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Roy 05.04.2008
On se vaan nätti biisi ! Yksi parhaista, ehkä paras !!!!!
0   +1 +2
 
Andy Livid 29.05.2007
Nättiä syntikkaa heti aluksi, omaperäisiä soundeja, siistin kepeää leijailua, raikasta jälleen kuin kevätpuro. Melodia on omalla tavallaan etäinen mutta silti niin tarttuva, useammilla kuuntelukerroilla melodia osoittautui varsin mehukkaaksi, voisi jopa laululla toimia. Tämä biisi on taas jostain aivan omasta maailmakaikkeudesta.
0   +1 +2
 
9
Kookoz 05.05.2007
Kaunis! Kyllä tästä Jarremaisia vaikutteita löytää - esimerkiksi liidin tremolo on tutun kuuloinen. Soinnut kuljettaa biisiä hyvin eteenpäin. 3:22 loppumelodia ei mielestäni sovi joukkoon kovin hyvin, tuntuu että biisi vaihtui. Biiisi oikeastaan paranee toisella kuuntelukerralla. Mahtavaa kamaa.
0   +1 +2
 
9
Roy 16.04.2007
Kyllä kyllä kyllä !!! Aivan maaginen biisi melodioiltaan, sovitukseltaan ja ennenkaikkea tunnelmaltaan !!!! Ainoa kritiikin paikka tosiaan on tuo liidi, jota tässä aiemminkin jo moitiskeltiin. Se ei ihan istu kokonaisuuteen, mutta ei se kaukanakaan ole...
0   +1 +2
 
9
starts 16.04.2007
Kyllä tässä kappaleessa on aivan mahtavan hieno tunnelma. Lämmin ja rauhoittava, kauniit melodiat. Minun makuuni taas soundivalinnat on aivan hyvät, tuo leadi tuo sellaista terää ja voimaa tuohon kohtaan jossa se soi. Soundeillakin saa tuollaista tunnelman kohottamista- tasapaksuutta kannattaa muusikon varoa (ellei tee unimusiikkia tai hissimusaa). Ja tässä tunnelmat vaihtelee komeasti. Bassossakin on sopivasti särmää. Soitannallisesti sujuu komeasti, tästä on hyvä edetä kohti liveä. Voin kuvitella tämän livebiisinä, sellaisena rauhallisena hetkenä, laservalot vain välkkyy...
0   +1 +2