Lost tender moment`s

Cloom | 13.10.2005 | Synthpop
4:32

Tälläinen raaka vedos , jonka päivitän kitaravelhojen käynnin jälkeen.

9.00   2005 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Roy 20.07.2010
Kyllähän tästä jotenkin tulee TD mieleen. En kyllä oo ihan varma noiden säröskittojen istuvuudesta biisiin....
0   +1 +2
 
9
rauschenmaschine 25.11.2005
Tämä vetää vertoja Kitaron ja Vangeliksen tunnelmille. Voisi sopia johonkin dramaattisiin elokuvallisiin rakkaudentunnelmointeihin, joissa vaaroja kaihtamatta yhdessä selvitään elämän vastuksista. -R
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 10.11.2005
Hmm, kas kun en tosiaan ole näitä älynnyt tulla arvostelemaan. Edelleen on vähän vaikeuksia erottaa onko tuo oikea kitara vai syna, vaikka sen tietää ettei se oikea ole. (Tai no oikea ja oikea, eihän se paljoa oikeasta eroa).
Juuri tällaista melodiarikasta hidasta musiikkia täytyisi minunkin alkaa väsäämään välillä.. Ehanan rauhallista säätöä kerrassaan.. Ysin annan koska tämä ei ole vielä valmis versio.. (Kitaran osalta?)
0   +1 +2
 
9
FLUX 23.10.2005
Jälleen hyvin mielenkiintoista matskua. Tykkäsin siitä kun biisi lähti progehenkisesti revittelevään lentoon. Moniulotteinen teos joka vaatii useamman kuuntelukerran auetakseen kunnolla. Aloin ymmärtää ja innostua tämän biisin sävyistä ja tunnelmasta kunnolla vasta kolmannella kuuntelukerralla, ja tiedänkin tältä pohjalta että tämä biisi tulee kestämään kuuntelua pitkään. Biisin rakenne - mukaanlukien olennaisena skittapuoli & progressiivis-aggressiiviset nostatukset - yllätti erilaisuudellaan (vr. sun oma tuotanto sekä vr. mikserissä kuultava tuotanto ylipäätään), ja saa odottamaan mielenkiinnolla sun jatkotuotoksia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta