Kneifus Beifus

Cloom | 09.10.2005 | Synthpop
4:08

Tälläinen kappale vuodelta -97 vähän päivitettynä.

9.50   1924 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
rauschenmaschine 25.11.2005
Mieleeni tulevat Rob Hubbardin ja Klaus Doldingerin sävelet tuotannostasi. Melodinen maailma on mielenkiintoinen sinulla. Soundit ovat sitten makuasia. Toisille ne kolahtavat varmasti paremmin, kun itse etsin hieman mahtipontisempaa sointia ja jykevyyttä. Melodisuus on kuitenkin sen verran timanttia, että se paikkaa hyvin tunnelmaa. -R
0   +1 +2
 
10
Heat Radius 10.11.2005
Ei kyllä voi kyllä kuin olla samaa mieltä Konvert:in kanssa... Mahtavat melodiat ja Pakkoimutus! Hieno shiftaus tuossa leadi(padissa?).. Kuulokkeilla ei toiminut mutta nyt kun on taas kajarit korjattu (Paperinpalalla ja hyvällä tahdolla) niin jo alkaa soimaan. Lopun melodia on yllättävän mukavan kuuloinen.. Ah.. Mahtavaa!!! Ei piru!!
0   +1 +2
 
10
FLUX 09.10.2005
Jälleen erittäin toimivaa materiaalia sinulta. Kolahtaa meikäläiseen; melankolista melodiaa & meininkiä erittäin harkituilla 'moderneilla retrosoundeilla'. Biisi on osasiaan 'suurempi' eli eri elementit (melodia / soundit & sovitus & 'kick+bass line' / genren edellyttämä yleistunnelma / ...) ovat keskenään sen verran harmonisessa balanssissa että kokonaisuus nousee komeaan lentoon. Nyt kuuntelen tätä putkeen kolmatta kertaa ja mietin antaako arvosanaksi ysin vai kympin...; laitetaan ysi puoli ja pyöristetään kymppiin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta