Hexagon 2

Cloom | 24.06.2007 | Synthpop
3:15

Tuossa ekassa versiossa oli niin kaamea miksaus, että toivottavasti tässä versiossa on menty parempaan suuntaan...

8.50   1396 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
starts 03.07.2007
Loistava biisi, loistava tunnelma. Miksaus kuulostaa raikkaalta ja selkeältä. Minusta tässä on menty eteenpäin. Tosiaan, nautinnolista meininkiä, olen Spacejoen kanssa samoilla linjoilla, että tosiaan Mikserin parhaimmistoa. Tämä kappale menee suosikkeihini.
0   +1 +2
 
Andy Livid 26.06.2007
Kasaria spacesynthiä, hienoa tunnelmointia, taivaanrannan maalailua kaikessa hyvässä mielessä, haikeaa, letkeää, taitavaa, puhtoista. Mukavaa kuunneltavaa näin aamutuimaan kesälomalla, kun ulkona sataa kuin saavisa kaaatamalla. Jollain tavalla hyvin inspiroivaa äänimaailmaa.
0   +1 +2
 
8
Roy 25.06.2007
Jahans...täytypä oikeen kuunnella tuo alkuperänen, et tietää (?) mistä puhuu...
Biisistä tulee kyllä vahvasti Jarren popimpi tuotanto mieleen ja hyvinhän se tämäkin toimii, vaikkakin Cloomilta olen parempaakin matskua kuullut. Mutta kaikkinensa hyvä biisi, jossa yhdistyvät vankka osaaminen ja sopivan kotikutoinen meisinki.
Ja sitten siihen miksaukseen: minusta alkuperäinen versio oli parempi kaikilta muilta osin paitsi bassosoundiltaan. Jos minä olisin olisin ollut miksaaja, niin sen olisin vain säätänyt biisiin paremmin istuvaksi ja kaiken muun olisin antanut olla. Mutta sepä oli vaan minun mielipide ja biisin tekijä varmasti tietää miltä materiaalinsa haluaa kuulostavan.
Cloom on kuitenkin parhaasta päästä, mitä Mikseristä löytää !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta