Ghost Talk

Cloom | 16.04.2006 | Synthpop
7:26

Tämä on tälläinen testi-biisi, kun heittäytyi tuo computeri vallan hankalaksi äänityksissä. Raidat on vedetty suoraan koneelle ilman mitään masterointia tms. Joten arvoisat kuuntelijat, jos biisissä ilmenee jotain pahoja häiriöitä tai muita rätinöitä, kommentoikaa niistä, et saan taas systeemin toiminta kuntoon. Kitarat hoitelee tässä kipaleessa Wolfgun.

7.50   1456 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Andy Livid 17.04.2006
Pidän sun noista bassokuvioiden soundeista. Biitti on rentouttavan raukea ja tunnelmaa näistä löytyy vahvasti, niin myös tässäkin. Hyvin avaruudelliset fibat nousee pintaan. Tämä menee tuonne leijunta-osastolle, ei niinkään tarttuvaan radio-ystävälliselle puolelle. Ne eivät kilpailekaan samasaa sarjassa nämä "osastot", joten kelpo kamaa tämän on. Mukavaa kuunneltavaa, selvästi oma soundi ja tyyli on havaittavissa. Kappaleen pituus oli ehkä omaan makuun hivenen liian pitkä. Kitara sekoitti entisestään tämän kappaleen tyylilajeja, joista päällimmäisenä esillä on kuitenkin tuo synapop. Omaperäistä on, ei ehkä kuitenkaan ihan paras mitä olet tehnyt, eikä pelkästään soundien vaikutuksesta.
0   +1 +2
 
8
Roy 17.04.2006
Varsin taitavaa äänimaalailua tämäkin. Häiriöitä ja rutinoita en minäkään kuullut ja tuskin tämä enempää masterointia kaipaakaan. Ainoastaan miksausta, jotta soundit saataisiin aavistuksen verran kirkkaammiksi ja selkeämmiksi. Särökitaran funktio jäi kyllä allekirjoittaneelle hieman epäselväksi. Oliko kitara mukana vain sen takia, et voi sanoa, että biisissä on kitara...??? Mielestäni ilmankin olis pärjätty. Mutta kaiken kaikkiaan mukavaa meisinkiä !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat