Disappointment road

Cloom | 02.02.2006 | Synthpop
5:02

No niin, nyt löytyi oikea versio tänne, eli Metaphonic part-2.

9.00   1900 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
aavikon.neito 07.04.2006
kaunis biisi..rauhoittaa mun elämän stressiä ja sopii tällaiseen sade päivään=)
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 27.03.2006
Nyt en kyllä saa päähäni miltä biisiltä tää kuulostaa... Sävel on aavistuksen verran samankaltainen kuin Sub-urban Triben Frozen ashes biisissä.. Ja Vellua lainaten "Sehän mulle passaa!". =)

Synkät Industro- ja electroäänet värittävät kuvaa todella taidokkaasti. Mainiot haikeat melodiat ja tuo kuoro tuolla taustalla.. Sairaan kaunis biisi kyllä..
0   +1 +2
 
9
rauschenmaschine 16.02.2006
Parin minuutin jälkeen tuli upea ambienttikohta, jonka jälkeen lähti mukavan meheviä elokuvallisia äänimaisemia. Kyllä se piano-osuuskin toimi ihan hyvin, vaikka olisinkin kaivannut siihen ehkä hieman enemmän echoa. Mutta kyllä tästä silti hyvät pointsit pitää antaa. -R
0   +1 +2
 
Andy Livid 07.02.2006
Mukavan rauhallinen perussyntikka taustalla. Toi särö-syntikka on mielenkiintoinen ja biitti on sopivan seesteinen ja herkullisen "synthpop". Pidin myös tuosta taustalla rytmittämässä ollutta kuoromaista syntikkaa. Avaruudellista tunnelmaa todella paljon ja sellaista salaperäisyyttä. Toi kimeä lead-syntikka noin 2/3 biisistä kuluttua on jännän kuuloinen. Taasen tuosta pianosoundista en nyt oikein pitänyt. Se jäi jotenkin valjuksi. Biisissä ei ollut kovin selkeää "tappokertsiä" joka olisi jäänyt päähän pahemmin mutta kokonaisuus henki tiettyä linjaa ja hyvää tunnelmaa. Omaperäistä rauhallista maalailua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta