AnaloQue

Cloom | 29.11.2007 | Synthpop
4:41

Tässä biisissä leikin Akai VX-90 analogi-synalla tai jotain, mut kaikki soundit ovat kyseisestä vermeestä, (paitsi rummut), eikä niitä ole ajettu minkään efektin läpi, vaan mitenkään räpläämättä suoraan purkkiin.

9.67   1540 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Roy 15.12.2007
Kyllä, kyllä, kyllä ! Oi kyllä !!!! Maagisen hieno biisi taas ja erityisesti bassosoundi oli silkkaa mahtavuutta. Miksauksessa ehkä hieman liikaa jytinää mun makuun, ku meinas sillipurkit tippua pöyvvvältä. Annan "vain" ysin, koska uskon että se kaikkein tajunnanräjäyttävin Cloom-biisi on vielä tuloillaan. Sille annan sit täyet pojot !
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 06.12.2007
Loistavaa kirkasta synaa heti alkuunsa kuulen. Melodian kulku siinä haikeaa kaipuuta jonnekkin, fiiliksellä, tutun omaisella kuviolla. Sitten tuleekin kiva sointuinen osio, jossa myöskin siisti tunnelma. Kasvaen biisi hyvällä rakenteella kohtaa n2,20 alkavan voimistuvan upean väliosion. Siistejä ääniä/soittimia myöskin siinä.

Tykkään. Loistavia ääniä/soittamia olet löytänyt ja biisin rakenne toimii. Melodiat ovat hienoja ja tukevat toinen toistansa harmoniassa, luoden upean fiiliksen. Rytmityskin sopii tähän kipaleeseen mallikkaasti ja juuri sopivan taustalla:) Oikeastaan mikään ei häiritse, joten...
0   +1 +2
 
10
starts 09.12.2007
Kirkasta, täyteläistä ja melodista tunnelmointia. Avaruudellinen. Näissä biiseissäsi on todellakin läsnä tällainen haikea kaunis fiilis, ilmavuus ja täyteläisyys soundeissa. Pidän myös tuosta väliosiosta, joka luo dramatiikkaa komeasti. Mahtava teos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta