Skirmish

Chucky | 02.07.2006 | Schranz
4:23

Kertokaa mielipiteitä sairaasta/hiotusta raidasta
=D
...P:S genre on ed. hakuses...;) Mutta Shranzia miltein mennään ;)
Bpm : 161

9.09   1997 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Terek Exy 01.11.2007
tää kyllä toimii niin hyvin lähti heti adrenaliini nousee ku potkasee tos alus käyntii. Soundit onnistunu erittäin hyvin ja kokonaisuus pelaa ku mikä. Loistava!
0   +1 +2
 
Input C 22.11.2006
Liian hardstyle menoo. Jotain "schranz" (FUCK SCHRANZ, CALL IT HARD-TECNO!) elementtejä tässä oli, mutta itse biisiin sisälle:

- kikki ei oikeen skulaa (kuten aiemmin totesin "Bogeyman" raidasta, et joku kusee, nii se on just tää et kikki on tuolla navetan takana eikä naamassa. Eli vedät kikin "feissiin" ja sitten rakennat saundit sen kikin "ympärille".

- (reverse kick) wam, wam, wam, (kick) bam -linjaukset skulaa joo kyl... jos kyseessä on hardstyle, mutta "schranz" nimikkeen alla ei.

- en löytänyt tästä mitään.. suoraan sanottuna, vaikkakin jotain svengiä tuli biittiin mukaan, mutta sen tappoi taas kokoajan tunnelma että "biisihän on oikeesti jotain muuta".

- jalka ei liikahtanut kertaakaan, sori.

Kuuntelen kait ite "liikaa" hard-teknoo tai sitten oon vaan ihan vitun huono arvostelemaan?! O_o
0   +1 +2
 
10
Imp 27.10.2006
no jopas losautit :) meinaan sen verran kova raita että! mäiskettä kerrakseen.raskasta jyystöä ;P kunnon tunnelmointia ^^ hyvin kasattu raita ei voi muuta sanoa.miksauskin toimii ^^
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 23.09.2006
Siisti alku. Hyvä tunnelma. Tulee aikamoinen horrorimeininki heti. Kuuntelin muutaman vanhemmanki setin tossa ja laatu tuntuis olevan edennyt hyvään suuntaan. Tällästä mättöä on siisti kuunnella (ja klubeilla jorailla) ja rispektiä irtoo, kun tuskinpa itte osais pätkääkää vääntää tätä tyyliä. Kicki mua jäi vähä syömään, olis vähä tiukempi voinu olla omast mielestä. Muuten kaikki aika pitkälti niin kohdallaan ku mä niitten ymmärrän olevan. Vähä newbie olen kritisoimaan tällästä matskua, mut toimii mun mielestä hyvin. :)
0   +1 +2
 
Dig Bounce 26.08.2006
!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
Dj Darkki 18.08.2006
Chucky rankasee taas pahan kerran.
Huhhhuh ihan saakelin raskasta rytinää.
Tykkään erittäin paljon just tämmösestä kunnon rankasusta jota tämä master piece esittää =)
Keep on rocking chucky
0   +1 +2
 
9
RadeoN 14.07.2006
huhhuh ku on kovaa mättöö... tajuttoman hyvät spiikit... liekö ring leffan aineksia :) joka tapauksessa todella energistä matskuu josta ei vauhtia ainakaa puutu. joskus olen diggaillut tällasta rankempaa kamaa kunnes melodinen rauhallisempi trance vei mennessään.. mutta kyllä tällanen vieläki uppoo.. eipä siinä. soundit erittäin hyvin kuosis ja efektointi on loistavaa.
hienoa jälkeä kerrassaan. pakko lataa kiitettävää. ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat