Everlasting war

Chucky | 16.03.2005 | Psytrance
7:02

Joo...eli tää on erilainen ja toiwottawasti mukaansa tempaavaa pauketta !!!
Erilaisiin tilanteisiin =)

Pist kommenttis !!!

8.60   1806 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
DJ Mindtrick 22.07.2005
kaipaisi napakampaa kickiä... näin sanoakseni kun on tullut enemmän psytrancen musaa kuunneltua... tunnelma kyllä on iha pro mutta jotenkin vähän liian puuromaine :( muuten on aivan todella hyvä biisi... tunnelma säilyy jne.. jne.. :)... eli kyllä tätä kuuntelee useempaakin otteeseen =)
0   +1 +2
 
7
nolo83 20.03.2005
edelliset kommentit kertoo kaiken...
0   +1 +2
 
9
Imp 18.03.2005
miksaus on ainakin onnistunut hyvin.selkeä kokonaisuus.pienellä voluumillä kuulee kaikki soundit hyvin.hyviä härö soundeja.tuo tunnelmaa hienosti.varsinkin keskikohdan dropin jälkeinen suvanto kohta on aika spooky ;) haitsut pitää hyvin tempoa ilmassa.kickki on aika napakan tuntuinen ja hyvin tehty.nostatus on positiivessa mielessä onnistunut veto.loppu osio toimii hyvin..biisin rakenne on hyvä koska ei missään vaiheessa tunnu että loppuis jo tää biisi ;D.mielenkiintoinen biisi vaikkei ihan täydellinen mun mielestä ole loppujen lopuksi.tähän ois voinu kehittää enemmän revitystä soundeilla ja ykstyiskohtia enemmän
0   +1 +2
 
9
CHARLA 18.03.2005
Samaa mieltä edellisten kanssa...tosi Hjyvä!!
0   +1 +2
 
10
Graft 18.03.2005
erittäin hyvä...ellei täydellinen
0   +1 +2
 
9
Protush 16.03.2005
synkkää menoa heti alusta alkaen.. psykedeelisiä efektejä taustoja on mukavasti mukana.. kicki on mukavan simppeli ja sopii tämän tyyliseen musaan.. percussioita on kiitettävästi ja ne pelittävät hyvin.. bassot tuntuvat vaan jäävät hieman niiden alle.. spiikit antavat biisille jotenkin koomisen vaikutelman koska niitä ei ole miksattu mitenkään.. melodiat ovat erittäin hyvät gerneen varsinkin tuo ufo tyylinen padi ja introssa valloilleen pääsevä acid soundi.. rakenteeltaan biisi on hyvä ja pientä kikkailuakin löytyy ettei biisi ala käydä ykstoikkoiseksi.. jotenkin melodioihin olisi kyllä voinut pistää enemmän erilaisia kuvioita.. tuossa viiden minuutin jälkeen meno ei ole ihan niin hyvää kuin alussa koska taustat kaipaisivat siinä mielestäni enemmän reeverb ja muuta efua.. biisi on hyvän pituinen mutta loppuu hieman töksähtävästi.. kokonaisuutena miellyttävää psykettä jossa muutamia ed mainittuja kohtia olisi voinut vielä mielestäni hioa :)
0   +1 +2
 
9
Terek Exy 29.10.2007
Tää on kyl kova. Diggaan helvetin paljo noista haitsuista ku lähtee tossa et se on erittäin onnistunu ja hyvin psyke fiilari muutenki. Ainut mis on vähän miinusta on et haluisin semmose high pitch rankan psyke potkun tähä mut ei toi mikä täs on oo huono. Ja toi hiljennys vaihe ja sit pikku hiljaa rummut kehii soundaa aivan tajuttoman hyvältä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta