Bogeyman

Chucky | 26.05.2006 | Techno
6:08

Hardtechno rallatus. En IHAN tämmöstä musaa ole aikasemmin kokeilu tehdä..joten kerro mitä tykkäsit ;) (ajatuxena clubitus hehkutush)

9.22   1432 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Terek Exy 10.11.2007
Tää polkee kivasti. Tohon introon ois sopinu kyl joku oikee kunno kauhu rääkkäys syna mut tommone synkkä tehopolku toimii myös ;). Basso on pirun hyvä, jauhaa hyvin ja liikkuu nätisti.
0   +1 +2
 
Input C 21.11.2006
Intro oli ihan mainio... mutta siinä se sitten olikin. Ajattelin jo, että oisit saanu aikaan jotain potentiaalista kolina-teknoa, mutta tää kyl hiljensi mut kokonaan! :DDD

Kokeilepa lähettää biisi Mark Tylerille tonne UK:seen ja zekkaa et mikä on palaute. ;)

Polk, polk vielä sillon kun olin nuori.. alun jälkeen huomasin välittömästi taustalle kummittelemaan jääny polkkameno, joten meno oli tarttunut biisiin suorastaan väkinäisen hallitsevan, raudan lujalla tatzilla. Err.. No, uk-teknoo tää on, myönnän, mutta hard-teknoo.. njet ponimaj!

Renell sanoi hyvin, että "saundit kuulostaa näin äkkiseltään olevan osittain vähän epätasapainossa. ja tuotatuota.. ei tämä ihan skrantsi henkeen mene mielestäni, mutta erittäin loistavaa potentiaalia kyllä!" ---josta olen hyvin paljon samaa mieltä.

Arvosanaa en rupee antamaan ihan syystä, mutta toivotaan et jatkossa tulee sitten sitä kolinaa. :)
0   +1 +2
 
10
asvp 06.06.2006
Yleensä en tämän tyylin piiseistä pidä, mutta tämä kyllä toimi joka osa-alueella. :o Ja jos piisi toimii, niin kynppihän siitä pamahtaa. Mahtavata.
0   +1 +2
 
10
HardstyleMafia 29.05.2006
Intro on todella kova. omaan korvaan kuulostaa todella puhtaalta soundilta ja hienoja kikkailuja löytyy. kai sitä täytyy antaa 10p ja potku leukaan :D
0   +1 +2
 
8
renell 27.05.2006
jees.

loistavat alkuspiikit täytyy sanoa.

saundit kuulostaa näin äkkiseltään olevan osittain vähän epätasapainossa. ja tuotatuota.. ei tämä ihan skrantsi henkeen mene mielestäni, mutta erittäin loistavaa potentiaalia kyllä! nyt on vähän liian polkka-henkinen komppi ja perkussiot täs. hienoa pikku juttuja mitkä tuo lisää eloa ja kiinnostusta biisiin!
0   +1 +2
 
10
Dj Darkki 27.05.2006
Todellakin jää soittoon.
Juuri sitä mitä kunnon teknon kuuluukin olla.
0   +1 +2
 
10
Dig Bounce 27.05.2006
pirulainen! mun piti käyttää noi samat puheet :D kerkesit ensin...

hemmetin laadukasta soundii ensimmäiseks tyylin biisiks. jos jotai täytyy välttämät suurennuslasin kanssa ettii, ni toi yks haitsu ääni vois olla survottu enemmän lyttyyn. mut seki on täysin mielipide asia, nyt se vaa kuulostaa liian puhtaalta (joka ei välttämät oo kuitenkaa yhtää huono asia).

toi kolmen ja puolen minuutin vaiheil oleva kohta toimii erittäin hyvin, pystyn jo kuvittelee kuin fiilis se ois jossai lujaa paukutettuna.

Tän tyylilajin biiseil on aina se ongelma, et kuinka saada mielenkiinto pysymään läpi biisin. Tässä se on onnistunu ehkäpä jopa kympin arvosesti. Muutenki kolina ja pauke on erittäin hankala saada puhtaan kuuloseks varsinki jos haluu viel särööki mukaan. Tää on puhdas. Kyl ansaitset siis ton kymppis; fiilis biisi hyvin toteutettuna, ja viety ehjänä loppuun asti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta