July 20th

Chronosis | 07.01.2005 | Melodic Trance
11:23

Good luck, Mr. Gorsky

9.10   2642 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sdaw 29.04.2010
haluan oppia trance. Kuka voi auttaa minua oppimaan. Menetelmä käyttää Remote Assistance. my msn :nphl@live.cn use fl studio
0   +1 +2
 
8
Reflash 30.06.2009
Sen verran yhdyn edellisiin kommentteihin että kappale on pitkä,ja biisi ei jaksa kyllästyttää missään vaiheessa. Selvästi inspiraatio on ollut kohdallaan ja tunnelmaa jaksoi viihdyttää kauniit pianorimputukset. Miksaukset yms. on kaikki kohallaan. Silti biisi oli ehkä hieman hc mun makuun, joten ihan 9 ei tämä kipale saanut.
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.09.2007
Kiva alku. Mukavat efektoinnit, padit ja puheet luovat kivan tunnelman. Kun kick tulee mukaan, niin tunnelma pääsee kunnolla vauhtiin, mutta mutta.. ei oikein nostata kunnolla edes kun hatsit ja muut tulevat mukaan. Kuulostaa hyvältä mutta bilefiilikseen tässä ei oikein pääse. Mutta jos se on tarkoitus, niin en taistele siitä sen enempää.
Kun meno alkaa taas rauhoittua, niin sekin tapahtuu ajatuksella ja tarpeeksi pitkällä aikavälillä. Meininki jatkuu hyvänä pianon tullessa kuvaan, ja se on hyvin sävelletty. Melodioiden pikkuhiljaa kehittyessä saadaan sitä tunnelmaakin kuvaan, ja pikkuhiljaa nostatuksen aikana fiilikset kasvavat. Kun sitten breakdown koittaa, niin se bilefiilis vihdoin koittaa, silti kappale säilyttää saman herkkyyden ja chill-fiiliksen kuin alussa. Todella hyvä tämäkin, ei ehkä bileissä mutta ihan kuuntelumielessä :)
0   +1 +2
 
9
Pagan 19.05.2005
Näin lyhyesti, hienot melodiat, hyvä miksaus. Tämä oli kyllä erittäin hyvä. *thumbs up*
0   +1 +2
 
10
Nectino 30.04.2005
Muhkeet on alku kikit. Pädi biisissä on kerrassaan mahtava. Pituutta löytyy roimasti, efectit on hyviä. Melodian kulku on hyvä. Aivan kun matkaisin avaruuteen, oli aivan sen kuuloista.
0   +1 +2
 
10
Holmström 12.03.2005
Biisin kulku on erittäin sujuvaa, ei mitään ylilyöntejä onneksi. Kokonaisuus..vai miten sen sanoisi, loppuviimeksi koko "tuotantokoneisto" oli loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Stocco 21.01.2005
Vasta kun luin JaDubbin kommentin tajusin, että tämähän on yli 11 minuuttinen biisi. Olen tätä usein kuunnellut, mutten ole tajunnut kuinka pitkä tämä on! Taitaa siis olla aika hyvää ajankulutusta, jos ei nyt mikään aivan mahtava biisi kuitenkaan. Siis esim kun 3:30 on kulunut biisistä niin ei ole tuntunut missään, vaikka moni radiobiisi mahtuisikin tämän biisin intron sisään.

Biisi kulkee todella mainiosti töksähtelemättä. Muutoksia tapahtuu tarpeeksi ja ne vielä sopivat erinomaisesti aikaisempaankin. Vokaalisämple on ehkä vähän turha tai huono tähän. Omituista, että ilman kliimaksiakin tämä ei kyllästytä.
0   +1 +2
 
9
Imp 11.01.2005
poikkeuksellisen pitkä raita.melodiat jaksaa viedä loppuun asti.kiva kuunnella hyvällä inspiraatiolla tuotettua materiaalia.hyvin onnistunut raita.kaikki pelaa hyvin yhteen.ei mitään valittamista mistään.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 11.01.2005
Äänisample taustan kera toimii hienosti. Tuo heti kärkeen hyvinkin avaruudellisen kuvan silmiini. Muutkin äänet ovat kelpoja, mutta etenkin taustasoinnut toimii ihan kymppitonnilla. Nuo leveät huilumelodiat (vai mitä lie ovatkaan esim. 5 min. kohdalla) ovat myös upeasti tehtyjä. Taustalla olevaa tilutusta olisin kuunnellut useammissakin kohdissa. Jos tämä olisi paska biisi, niin 11 minuutin kestosta voisi langettaa kuolemantuomion, mutta koska kysessä on erittäin hienostuneesti rakennettu, kevyehkö melodinen herkku, on tämä ansainnut lähes kaiken kunnioitukseni.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat