Advanced Internal Exploration

Carnal Creation | 14.01.2006 | Death Metal
5:00

nopeempaa, parempaa, paremmilla saundeilla. toivottavasti tykkäätte!

Avausraita promo 06.

8.97   6634 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
loituma 09.04.2007
Nyt voidaan puhua jo kunnon musiikista :)
0   +1 +2
 
9
Hippoman 19.03.2007
Aika witun hyvä. Hieman trashit kitarat mun makuun ja rummut on varmaan vedetty sampleina, mut pikkujuttujahan nuo. Helkkarin tiukkaa mättöä.
0   +1 +2
 
8
Dissolute 23.12.2006
no joh.. alussa aattelin jo jossain vaiheessa et tapahtuuko täs mitään, mut sit alko tykitys.. olihan tuo ihan potkivaa döödiä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.12.2006
Alkaa erinomaisen kieroutuneesti, hyvällä tunnelmalla. Mielenkiintoisia kitarakuvioita ja erittäin hyviä taustasaundeja.

Sitten mättö alkaa, ja tuntuu jotenkin päälleliimatulta, tai vaihtoehtoisesti sitten intro oli se päälleliimattu. Onneksi kuitenkin tässäkään vaiheessa saundimaailma ei mene sirkkeliraastamiseksi vaan pysyy jokseenkin pehmeänä. Törkeän lyttyynhän tämä on masteroitu tuon rauhallisen alun jälkeen; saundeille ei juurikaan jää tilaa hengittää ja se tekee kuuntelusta jokseenkin raskasta (ja tämä on kuitenkin jo musiikillisesti niin raskasta ettei mielestäni tarvittaisi enää ylimääräistä raskautta saundien puolesta).

Mieleen jäi mukavan häröt kitarasoolot ja muutama hyvä kitarariffi, sekä jokseenkin onnistunut (tosin genreensä mitään uutta tuomaton) vokalisointi. Jotenkin kaipaisin vielä paljon enemmän rohkeutta, irtiottoa genrestä persoonallisempaan suuntaan. Tästä huolimatta kuitenkin tyylilajissaan mielestäni mikserin parempaa päätä.
0   +1 +2
 
10
ss-s|n 13.02.2007
Minttu on parin festarin tuttuja ja tiedossa oli että parissa bändissä pyörii, mutta ei jostain syystä tullut tarkemmin puheeksi, että millaista tavaraa soittaa... Täytyy sanoa että yllätys oli suuri! Aivan käsittämättömän kovaa kamaa! aivan mikserin vastaantulleiden parhaimmistoa! Soundit sopii kuin pappi pakastimeen ja biisimateriaali on koukukasta ja silti omaperäisen kieroa! Olisin idiootti, jos en antaisi täysiä pisteitä! Kouvolan rytmikattiin keikalle ja sassiin!
0   +1 +2
 
10
BurnoutBomberman 26.07.2006
Ihastuin biisiin välittömästi sen kuultuani ja se on ollu aika jatkuvassa soitossa julkaisemisesta asti. Loistava sekoitus aggressiivista mäiskettä ja synkkää tunnelmaa. Rumputyöskentely on erittäin tyylipuhdasta ja taitavaa. Odotukset on bändin kohdalla aivan taivaissa.
0   +1 +2
 
8
Azlaan 13.07.2006
Vaikuttaa siltä että potentiaalia löytyy erittäin paljon mutta valitettavasti nyt ei voi sanoa muuta kuin että parempia soundeja odotellessa. Muuten oikeastaan sekin osasto on kunnossa mutta kitarat kuulostavat kyllä joltain aivan muulta kuin kitaroilta. Mutta uutta materiaalia pihalle vaan. Biisit (kommentti siis koskee kaikkia biisejä) todellakin kuulostavat erittäinkin hyviltä.
0   +1 +2
 
9
A-P 11.04.2006
Mahtavaa meininkiä kyllä. Mutta tosiaan, pakko sen on sanoa noista kitarasoundeista. Riffikitarat on vähän jotenkin "tukkoisen" kuuloiset. Mutta ei se mitään. Hyvä biisi kyllä.
0   +1 +2
 
8
cremated 30.03.2006
No perkele, tässähän on meininkiä koko biisin ajan. Melkeenpä ainoat miinukset antaisin kitarasoundista. Siinä oli jotain mikä ei iskenyt. Kyllä huomaa että poijjaat on kuunnellu Behemothia. Kuuluu ehkä pikkasen joissain kohtia läpi. Laulaja on vakuuttava, mitä täällä tulee harvemmin vastaan, plussia siitä!!!
0   +1 +2
 
7
Devöurer 03.03.2006
Ei kyllä saundit iske millään tavalla... vanha tuotos on kyllä selvästi parempi... muuten olis varmaan parempaa meininkiä mutta saundit pilaa koko jutun
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat