Glacial Control

5:35

KÖkäle

9.00   2547 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
HW 27.10.2005
Kiva äänimaailma. Mukavan muovinen ja silti ihan hintavan kuuloinen.
Biitti jäi vähän ohueksi. Siihen olisi ehkä voinut tuoda useampia elementtejä. Näin sanon koska kuuntelin eilen Prodigya ja nyt kaikki kevyempi tuntuu valtaisalta pettymykseltä.
Tämä oli aika pitkä noihin tapahtumiin nähden. Olihan siellä elävyyttä ihan mukavasti mutta jotenkin kuitenkin tuntui että kolmejapuoli olisi ollut ihan hyvä mitta. Sen aikaa oli mukava kuunnella, sitten alkoi kyllästyttää.
Ihan kelpo trancepläjäys tämä oli. Ei ollenkaan niin kliseinen kuin suurin osa lajitovereistaan.
0   +1 +2
 
9
Foxfield 24.10.2005
onpa vaan nätti. ei mitään jortsumeininkiä mutta kuunneltavaks tää on tehtykki eikä amiskonttiin popitettavaks. plussaa omaperäsestä kompista.
kyllä kelpaa.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 08.10.2005
noniin. Himskatti, kun en älynnyt käyttää edellisen biisisi soittamiseen mediaplayeriä vaan winampia, koten kämäset kommentit pistin. Tämä on kyllä omasta mielestäni parempi kuin tuo edellinen. Enemmän melodiaa.

Mielikuvituksellinen komppi vie mielen korkealle. Mä en sitten käsitä, miten sä kykenet saamaan biiseistäs näin mahtavia! Itselläni hädin tuskin riittää inspiraatio kämäsien tuotoksien tekoon.

Yksinkertaista melodia mättöä tämäkin, mutta eipä haittaa kun melodia on aivan loistava.

Miksaus on aivan omaa luokkaansa. En keksi mitään valittamista oikeastaan.

Pidä talla pohjassa ja sama mättö yllä!
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 03.10.2005
Mieletön poljento, aivan mahtava. Tämä on hieno biisi, perinteinen, mutta paljon uusiakin elementtejä.
Tykkään tykkään.
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 02.10.2005
Alku ei iskeny muhun yhtä hyvin kuin tuossa edellisessä 'Feathers of Hope'.. mulle ei oikein tuntunu jäävän tästä mitään käteen.. jotenki ei melodiat miellyttäny.. ne oli sellaiset aika yhden tekevät.. odotus kumminkin jotenkin palkitaan biisiin oli lisätty jonkinlainen tollainen vähä rauhallisempi kohta, mutta.. mutta ei.. iha ok.. 8p.
0   +1 +2
 
10
Kare_ 30.09.2005
Ooh. Viimein on soundimaailma täysin kohdallaan. Hieno melodia ja rakentuu makeesti biisin edetessä. Rummut loistavat narinoineen ja muine kivoine kikkailuineen. Pitkästä aikaa, ihanaa, 02:14, tränsebiisi saa kylmät väreet aikaan ja kädet vapisemaan. Ehkä vähän enemmän olisin kaivannut tuon kohdan kaltaista tykitystä mutta toimii todellakin näinkin. Miksaukset kerrassaan loistavat! Hyvä!
0   +1 +2
 
9
ViZo 28.09.2005
No huh......mahtava alku biisissä :). Jälleen tuotannollisesti laatu kamaa. Soundimaailma on hyvä ja efektejä on sopivasti. Tuo 3:50 suvantokohta oli hyvä...ehkä huikan....öh...hiukan pidempi olisi voinut olla. Jotain lisäkoukkua jäin vielä kaipaamaan. Hyvä biisi kuitenkin. 9 pistettä.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 26.09.2005
Nyt on tainnut käydä yllättävä vahinko, nimittäin aikoinaan mikserissä oli artisti nimeltään velvet9 jonka biisi winter dawn oli melodian kulultaan täysin samanlainen! :)
Tätä voisi luulla kyseisen biisin remiksiksi, mutta arvostellaan nyt tätä biisiä.
Pidin aina tuon edellä mainitun biisin melodiosta ja niin pidän näistäkin. :)
Soundeiltaan suht hyvää laatua kuten myös miksaukseltaan. Jotain oikein rauhoittavaa suvantoa olisin ehkä kaivannut vielä mukaan. Mutta hyvä biisi.

PS. Kyseinen velvet9 taitaapi nykyään olla Three Forms, mutta kyseistä biisiä ei noilta sivuilta enää löydä.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 26.09.2005
tosi maltillisesti kehittyvä melodia ja loistavat soundit. en mä muuta tähän saa sanottuu. hyvä!
0   +1 +2