Sunburst

Bramer | 13.10.2003 | Trance
3:47

Aika tavanomainen trance biisi, joka saattaa muistuttaa hiukan ATB:n kappaleita. Siis melko rauhallinen kappale ei mitään paukutusta.

7.00   2120 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
spiritusandasper 28.01.2004
No juu.. Limellä on kyllä pointtia tuossa kommentissa, mutten mä nyt noin paskaksi tätä sanois. Soundit on ehkä hieman heikot ja melodiat jumittavat paikallaan. Rumpupuolella on järkeä, mutta tempoa saisi trancebiisiksi olla enemmän omasta mielestäni. Jotai voimakkaampaa clappia olis voinu käyttää? Ehkä hiukan lisäillä kamaa haitsuosastoon ja jonkin toisen melodian olisi biisi kaivannut tuon pimputuksen lisäksi. Bassosoundi on hiukan turhan terävä ja olisi saanut hieman enemmän pommittaa alataajuuksia, muttei kuitenkaan puuroutua basarin kanssa. Noh, kyllä tämä ihan keskinkertainen mikseribiisi on, joten siitä 7 pistettä. Tästä on hyvä jatkaa ja juuri vasta buzziin siirtyneenä soundipuoli tulee varmasti pian paranemaan. :)
0   +1 +2
 
DjLime 16.10.2003
Biisin tempo on turhan hidas ja äänet ovat ärsyttäviä. Kokonaisuudessa tästä biisistä saa sellaisen kuvan, että tämä on tehty pilaamaan hyvän trance kokoelman sillä, että on pakollinen täyte biisi. Harvemmin sanon asiat näin suoraan, mutta tämä tapaus sai minut kyllä melkoisen negatiiviselle tuulelle ja alkoi ottaa todella päähän. Noh harjoittelulla niitä biisejä syntyy.. ei muuta kuin väsäämään lisää ja ajan myötä niistä voi tulla vaikka niitä jotka tekevät trance kokoelmista hyvän.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta