Beauty Of The Air

Bramer | 10.07.2004 | Ambient
3:32

Kesäistä tunnelmaa...

8.00   520 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
HelChhayal 29.06.2005
Tää ei oo sama versio minkä mä oon kuullu. >:( Se entinen oli mun mielestä parempi, ainakin mitä mä siitä muistan. Noi menee edelleenkin jotenkin häirittevästi epätahtiin toi yks ääni noitten muitten kans.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 15.07.2004
Alku on kyllä upea. Täytyy sanoa. Hyvin käynnistyy tosiaakin ja ensimmäinen minuutti hujahtaa, silmänräpäyksessä. Jäin odottamaan todella toimivaa chilli/ambient väännöstä, mutta sitten fiilikset lopahtavat minuutin jälkeen. Elementit eivät sovi keskenään mielestäni kovin hyvin yhteen. Molemmat kuulostavat erikseen itsenäisinä ihan hyviltä, mutteivät vaan toimi oikein yhteen tuossa. Biittiin olisi saanut sisällyttää myöhemmässä vaiheessa enemmän tavaraa ja kaikenlaista säksätintä mukaan häröilemään taustalle. Parannusta on ehdottomasti tapahtunut edellisiin biiseihin nähden sisällössä ja soundeissa.

Tuo vokaalipätkä on hyvä revit sen sitten mistä hyvänsä, niin se toimii kyllä mukavasti. Valitettavasti jää biisi kuitenkin hyvän alun varaan ja keski/loppuosa ei lunasta odotuksia. Hienoa kehitystä jokatapauksessa tapahtunut ja kyllä sopii odottaa hyvää matskua tulevaisuudessa. Potentiaalinen biisi siis ehdottomasti ja alku kyllä tosiaan onnistunut. :)
0   +1 +2