Let the Music Kick

Boozehill-oldies | 02.05.2005 | Hardhouse
4:09

Noniin.. Nyt sitten ihan kokonainen biisi kun ei ole pitkään aikaan tullut ;) Omasta mielestä kuuntelemisen arvoinen.

9.44   2108 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Zimerus 13.01.2008
Tässä biisissä on sitä mun juttua ehkä enempi. (pientä omaa kelausta: kikkii ois voinnu laittaa säröä et ois hakannu kunnolla...) ...mutta ehdottomasti oot ison kympin ansainnu!
0   +1 +2
 
9
nebulba 03.11.2005
Ei kai siinä. melkein kaikki on jo sanottu suunnilleen mitä ite sanoisin tästä piisistäl. nuo voksut on ehkä liian epäselvät ja tuo englanti kuulostaa vähän huonolta lausuttuna niissä kohissa missä niistä jopa kuuli jotain, ja tuo melodia tosiaan on joissakin kohti vähän erikoisen kuulonen.Mutta muuten hyvän kuulonen piisi!
0   +1 +2
 
9
cj.6 22.05.2005
alku näyttää ja kuulostaa hyvältä! melodiat on aika hyviä ja erikoisia..taukokohta menee hyvin ja siihe tulee siisti toi rumpulooppi..siis tosi hyvä.hyväl hyväl melodial mennää ja bassokuvio on kyl aika mahtava...biisiin olis ollu hyvä jos olis ollu viä joku piäni nostatus, mut muuten kyl hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 09.05.2005
Mukavasti lähtee rullaamaan heti alusta alkaen. Tässäkin biisissä on näköjään käytössä efektinä tuo sama mitä Daruden biiseistä löytyy, hyvältähän se kuulostaa. Vokaalit ihan ok, mutta ei oikein saa selvää mitä sanotaan. Melodiat toimivat, melodialinja on kyllä vähän erikoinen, mutta kyllähän se toimii. Muuten hyvät soundit, mutta tuosta pinnalla hyppivästä leadista en pitänyt. Rummut hyvän kuuloiset, basari potkii sopivasti. Muuten ihan mukavaa shufflattua menoa vaikka ei mitään ihmeellistä tarjoakaan. Rakenne toimii, efektejäkin löytyi ihan kivasti. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, mutta nuo melodiat kyllä osaltaan pudottavat numeroa, tuo yksi leadi ei oikein istunut biisiin. 8+
0   +1 +2
 
Meikku 05.05.2005
Eka kommentti o/. Lälläslää.
Rumpuosasto. Bassdrum on ihan hyvin hanskassa. Tömisee hyvin eli siis EQ.t on kunnossa, sillä kick kuuluu menokohdissakin suht hyvin. Napsua olisi tietty voinut olla enemmän, mikä hoituu pienoisella treblen lisäyksellä / diskanteilla. Eli siis basari on perusvarmasti kunnossa.
Clap. Clap on myöskin ihan hyvällä hollilla, mutta clap- linjaa olisi ehkä voinut varioida erilailla, ettei se olisi joka patternissa tuo umtsi-clap-umtsi-clap, vaan erilaisia rytmityksiä kehiin. En sitten tiedä, että sopiiko tuollainen rytmittely hardhouseen, kun en sitä niin kauheasti kuuntele (lue: en yhtään).
Hihat / Perkussiot. 909-Openhiha on rumpujen heikko lenkki, sillä se tuntuu jäävän menokohdissa muiden elementtien alle. Hihaan olisi siis saatava vähän kirkkautta, jotta se erottuisi ja antaisi draivia vähän enemmän. Enemmän hihoja / Perkussioita tämä kappale kyllä olisi vaatinut, sillä ei openhiha+cymbal+pari hihaa saada vielä aikaan sitä kunnon draivia.
Instrumentteihin. Basso. Tuo ensimmäinen säröbasso on ihan hyvänoloinen, mutta se sitten ilmeisesti häviää johonkin, kun tuohon tulee toinen basso päälle. Etenkin tuossa 0.47 -> tuntuisi puuroutuvan aika hyvin toisiinsa nuo bassot.
Tuo minsan kohdalla alkava saha on ihan hyvänkuuloinen. Hyvin käytetty filteriä / reverbiä / delayta ja hyvät taajuudet löytyy myöskin. Tuo ttoinen saha on myöskin ihan hyvä, vaikka tuntuisi vetävän välillä vähän omiaan, eikä ole kovin vireessä tuon toisen sahan kanssa.
Melodiat. Melodiat ovatkin sitten tämän biisin heikko osio. Etenkin tuo neljän patternin jälkeen tuleva melodiannousu tuntuisi rikkovan sävellajia aika reippaasti.
Rakenteesta en oikein osaa sanoa mitään, kun en tunne tällaisen hardhousen rakennetta niin kovin hyvin. Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut kappale soundien osalta, mutta tuo melodiakulku ja nuo vokaalit latistavat hiukan tunnelmaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta